3ήμερο πούτσομα!
Λοιπόν ξεκινάμε από προχθές:
Μόνικα (100€ για μία ώρα | 2 εκτονώσεις):
Έλα κοντά μου και θα απολαύσουμε μαζί μία υπέροχη στιγμή πάθος και ηδονή.
kanesex.com
Γρήγορη συνεννόηση με το γραφείο και διαθέσιμο ραντεβού στο επόμενο 30λεπτο.
Μπαίνω μέσα και με περιμένει η Μόνικα, δείχνει να είναι πολύ καλό παιδί και γενικά είχες πολύ όρεξη. Έκανε πλάκες και γελούσε με καμιά χοντράδα που τις έκανα (πουτσοσκάμπιλα στα μούτρα κτλ). Πολύ καλή στην πίπα, τον παίρνει όλο μέσα και βασανίζει τον εαυτό της (ακούς ρε παιδί μου αυτό το γκλού γκλού γκλού). Όταν κατάλαβε ότι μου αρέσει να είναι Sloppy (δηλαδή με πολλά σάλια) μου τον έκανε μούσκεμα, τον έφτυνε και τον ξαναέφτυνε με μίσος
. Λίγο γαμησάκι στα τέσσερα, λίγο αυτή από πάνω, ξανά πίπα και γλείψιμο αρχιδόμπαλες.
Όλα άψογα! Η κοπέλα εμφανισιακά είναι ένα 6/10 (συγνώμη Μόνικα αν το διαβάζεις <3) αλλά η υπηρεσία της αξίζει τα λεφτά της!!! Αν θέλετε καλό σεξ είναι άψογη!
Επόμενη μέρα:
Χριστίνα Λατίνα (50€ για 30 λεπτά | 1 εκτόνωση)
Καλέσε με και ένα έχω να σου πω , θα σου μείνει αξέχαστο το ραντεβού μαζί μου. Έχω και φίλη μαζί μου. Χριστίνα 6931505568
kanesex.com
Η κοπέλα είναι μεγαλόσωμη έχει βυζάρες και κωλάρα! Εμφανισιακά θα έβαζα ένα 7/10 (Χριστίνα αν διαβάζεις το σχόλιο μου συγνώμη αλλά έχω γαμήσει πολλές 20άρες που αξίζουν 10/10). Στην πίπα πολύ καλή, έχει ρυθμό και τον παίρνει όλο μέσα χωρίς αντιρρήσεις. Δεν την γάμησα καθώς απολαμβάνω πολύ την πίπα και τα 30 λεπτά δεν μου αρκούσαν (κάνε μπάνιο κτλ). Την έβαλα να μου κάνει γλειφοκώλι και μπράβο της, μέσα στην κωλοτρυπίδα έκανε σπατουλάρισμα (ζητάει να είσαι πολύ καθαρός)! Γενικά ήταν άψογη, να δοκιμάσετε μάγκες.
Σημείωση για τα 2 παραπάνω κορίτσια. Είναι στον ίδιο χώρο και απ' ότι κατάλαβα υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη από άλλη κοπέλα (πολύ εξυπηρετική και αυτή!)
Πάμε στο σήμερα (ΧΑΛΙΑ ΜΕΡΑ. Και από καιρό και από σεξ)
Anastasia +306998607143 (100€ για 1 ώρα | 2 εκτονώσεις, έφυγα στην πρώτη)
Eime anastasia 25 xronon.. +306934260152
kanesex.com
Παίρνω τηλ και απαντάει η ίδια κοπέλα που δουλεύει. Την ρωτάω αν είναι η ίδια κοπέλα με την αγγελία και μου λέει με βεβαιότητα πως ναι (παρεξηγήθηκε κιόλας που ρώτησα). Αγνοώ το πρώτο red flag και λέω δεν γαμιέται πάμε να δούμε τι είναι. Ανοίγει την πόρτα ένα κοντοπούτανο 1.50 και 70 κιλά και της λέω: Καλησπέρα, που είναι η Αναστασία; Μου απαντάει: εγώ είμαι! (Λέω από μέσα μου οκ, τι να πεις σε μια πουτάνα τώρα;). Τεσπα της λέω ωραίο το marketing trick να τραβάς κόσμο μέχρι εδώ, θα μπω να δοκιμάσω. Η κοπέλα επίσης έχει ε tattoo στα βυζιά που στις φωτογραφίες δεν το έχει. Δεν έχω γαμήσει ποτέ τόσο κοντή γκόμενα οπότε αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που μπήκα. Χάλια πίπα, χάλια γαμήσι! Πίπα μόνο το κεφαλάκι λες και το υπόλοιπα δεν ήταν πούτσος. Δεν το συζητάει για να γλείψει αρχίδια!!!!!! Ανέβηκε πάνω μου και κάποια στιγμή ακούω ένα κρακ στον πούτσο μου(λέω μαλάκα μου έσπασε τον πούτσο), της λέω κατέβα κάτω γιατί πονάω έτσι. Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα, με τα πολλά και τα λίγα την έβαλα στα 4 που χύνω και πιο εύκολα την γάμησα λίγο και στο πρώτο τελείωμα σηκώθηκα και έφυγα. Μου λέει: πού πας, δεν θες άλλο; και της απαντάει όχι έχω μια δουλειά και έχω αργήσει! Παιδιά είναι τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει σε πουτάνα!
Προσοχή: Πουτάνα!!! Γιατί οι υπόλοιπες που κάνουν σωστά την υπηρεσία τους και δεν κάνουν πουτανιες με τις αγγελίες είναι απλά κοπέλες που εργάζονται, ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά!
Δεν προτείνω σε κανένα να πάει!!!! ΜΑΚΡΙΑ!!!! ΧΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!!!! Καλύτερα χαρίστε ένα 50 σε έναν τυχαίο στον δρόμο και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα!
Λέω ρε γαμώτο δεν μπορώ να μείνω με αυτή αίσθηση ότι γάμησα μια σαύρα, πρέπει να επανορθώσω:
Ελενα ( 120€ για μία ώρα | 2 εκτονώσεις)
Μελαχρινή αμαζόνα σε περιμένω στον χώρο μου.Ελα να δεις πως θα σε ευχαριστήσω.έχω μεγάλο ταλέντο στο να ικανοποιώ τους άντρες Σε περίμενω μόνο στο δικό μου χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δεν θα το μετανιώσεις. 6948452945 viber και WhatsApp μόνο..Ειμαι η Αννα μια καυλωμενη 32 χρόνων και θα...
kanesex.com
Πάω, μου ανοίγει μια άλλη ότι να'ναι λέω δεν γαμιέται θα μπω. Μούφα το καρπούζι, πίπα 0, γαμήσι 0, επικοινωνία 0, Value for money 0. Σορρυ αλλά θεωρώ ότι είναι πεταμένα λεφτά.
Η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες, ή δεν είναι δικές της ή απλά είναι πριν 10 χρόνια με 10 κιλά λιγότερα.
Συνοψίζοντας και έχοντας γαμήσει την μέρα μου σήμερα, καταλήγω ότι μόνο από το γραφείο που είναι η Μόνικα και η Χριστίνα θα κλείνω ραντεβού με κοπέλες. Αν διαβάζεις το σχόλιο μου εσύ που είσαι στο τηλεφωνικό κέντρο, ΜΠΡΑΒΟ, σε εσένα και τις κοπέλες σου. Ανυπομονώ να κάνω το 3ο με Μόνικα και Χριστίνα! Να φέρετε και άλλες κοπέλες και να τις καθοδηγήσετε όπως αυτές που έχετε.
Χριστός Ανέστη σε όλους!