anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Το ξέρω η αλήθεια πονάει αλλά θα το συνηθίσεις...Την πεταξες την μαλακεια σου.
Το ξέρω η αλήθεια πονάει αλλά θα το συνηθίσεις...Την πεταξες την μαλακεια σου.
Η μονη αληθεια που βλεπω εγω ειναι οτι βρηκες ευκαιρια σαν την πορδη να βγεις να κραξεις την κοπελα γιατι θα σου φαει την δουλεια και δεν θα μπορουν οι πουτανες σου να σε κερασουν καφεδακι, στοκε.Το ξέρω η αλήθεια πονάει αλλά θα το συνηθίσεις...
Δεν μας τα λες καλά Angela.Τυχαίνουν χοντρά σκηνικά σε κοπέλες αλλά αυτές απτόητες.Μάλλον θες να περάσεις καλά με την παρέα σου στην πόλη και βαρέθηκες να κάνεις άλλα ραντεβού.Μα αυτο συνέβη που εγραψα,δεν εγινε κατι αλλο,ουτε βιαιοι ηταν,ουτε επιναν σαν εναν π είχα γραψει,ουτε τίποτα
Εσένα, ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, σε γαμαω 24/7 μωρή μπουγάτσα, όποτε μη μου ζαλίζεις τους όρχεις.Τι σκουζεις μωρη νυφίτσα. Εσενα δεν σε γαμαω οσο κ να παρακαλας. Πήγαινε στην Ομόνοια στα πακια σου.
Μωρη κουφάλα, εσυ δν μας έλεγες ντεμεκ οτι ξυπνάς απο τις 7.30 να πας δουλεια?? Αντε σαλτα γαμησου να δουλεψεις
Οχι,θα εκανα κ σημερα,ειχα ολη την καλη διαθεση,και ραντεβου κ παρεες μετά αφου τα είχα τελειωσει τα ραντεβου. Αλλά αφου δεν εχει εδω να γαμηθω δεν πειραζει,θα παω να χτυπησω κανα τριγωνο πανοραματος να στανιαρωΔεν μας τα λες καλά Angela.Τυχαίνουν χοντρά σκηνικά σε κοπέλες αλλά αυτές απτόητες.Μάλλον θες να περάσεις καλά με την παρέα σου στην πόλη και βαρέθηκες να κάνεις άλλα ραντεβού.
Βρε παπάρα εγώ έχω πουτανες vip όχι σαύρες...Η μονη αληθεια που βλεπω εγω ειναι οτι βρηκες ευκαιρια σαν την πορδη να βγεις να κραξεις την κοπελα γιατι θα σου φαει την δουλεια και δεν θα μπορουν οι πουτανες σου να σε κερασουν καφεδακι, στοκε.
ε κανε τοτε τα σημερινα ραντεβου σου και βγες μετα με τις παρεεςΟχι,θα εκανα κ σημερα,ειχα ολη την καλη διαθεση,και ραντεβου κ παρεες μετά αφου τα είχα τελειωσει τα ραντεβου. Αλλά αφου δεν εχει εδω να γαμηθω δεν πειραζει,θα παω να χτυπησω κανα τριγωνο πανοραματος να στανιαρω
Χτυπάς λάθος πόρτα τυπε, ξαναδιάβασε εδωε κανε τοτε τα σημερινα ραντεβου σου και βγες μετα με τις παρεες
και πες μου τι συμπέρασμα βγαζειςΟχι,θα εκανα κ σημερα,ειχα ολη την καλη διαθεση,και ραντεβου κ παρεες μετά αφου τα είχα τελειωσει τα ραντεβου. Αλλά αφου δεν εχει εδω να γαμηθω δεν πειραζει,θα παω να χτυπησω κανα τριγωνο πανοραματος να στανιαρω
Συναντηθήκαμε Αθήνα όταν ήσουν σε φάση να τα παρατήσεις πάλι γιατί οι Αθηναίοι σου την έσπαγαν όπως μου είχες πει. Κοίταξε τι γίνεται αν θέλεις να το ευχαριστηθείς και να βγάζεις λεφτά άλλαξε το σκεπτικό σου. Δεν γίνεται να βγάζεις χρήμα και να έχεις την απαίτηση να πρέπει ο άλλος να σε ικανοποιήσει. Ευθύς σου λέω εγώ στα ριπαπα μου άμα το ευχαριστηθείς όταν επιλέγω κοπέλα να περάσω καλά. Σαν κρέας σε βλέπω και μέχρι εκεί. Θα ευχαριστήσω την γυναίκα μου την σύντροφο μου την σχέση μου. Έχεις μπερδέψει την που με την βούρτσα. Πάνε βρες έναν που σου αρέσει και τελείωνε πριν γίνει η σουφρα σου ακόμη μεγαλύτερη και δεν σε παίρνει και κανένας άλλος.Οχι,θα εκανα κ σημερα,ειχα ολη την καλη διαθεση,και ραντεβου κ παρεες μετά αφου τα είχα τελειωσει τα ραντεβου. Αλλά αφου δεν εχει εδω να γαμηθω δεν πειραζει,θα παω να χτυπησω κανα τριγωνο πανοραματος να στανιαρω
Α εχουμε βρεθει; Δεν σε θυμαμαιΣυναντηθήκαμε Αθήνα όταν ήσουν σε φάση να τα παρατήσεις πάλι γιατί οι Αθηναίοι σου την έσπαγαν όπως μου είχες πει. Κοίταξε τι γίνεται αν θέλεις να το ευχαριστηθείς και να βγάζεις λεφτά άλλαξε το σκεπτικό σου. Δεν γίνεται να βγάζεις χρήμα και να έχεις την απαίτηση να πρέπει ο άλλος να σε ικανοποιήσει. Ευθύς σου λέω εγώ στα ριπαπα μου άμα το ευχαριστηθείς όταν επιλέγω κοπέλα να περάσω καλά. Σαν κρέας σε βλέπω και μέχρι εκεί. Θα ευχαριστήσω την γυναίκα μου την σύντροφο μου την σχέση μου. Έχεις μπερδέψει την που με την βούρτσα. Πάνε βρες έναν που σου αρέσει και τελείωνε πριν γίνει η σουφρα σου ακόμη μεγαλύτερη και δεν σε παίρνει και κανένας άλλος.
Είσαι μεγάλη Αγάπη!νταξει κυρια αγγελικη φτανει τωρα δεν σου κανει η θεσσαλονικη κατσε αθηνα
σκοτωνομασταν μεταξυ μας 2 μερες και με τα δικα μας διεκοψες
Τι να γαμησεις βρε καρμίρη.. τραβα να δουλέψεις να βγάλεις κανα φραγκο μπας κ μπει ψωμί στο σπίτι, τσουτσεΕσένα, ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, σε γαμαω 24/7 μωρή μπουγάτσα, όποτε μη μου ζαλίζεις τους όρχεις.
Άνοιξαν τα δικαστήρια?Συναντηθήκαμε Αθήνα όταν ήσουν σε φάση να τα παρατήσεις πάλι γιατί οι Αθηναίοι σου την έσπαγαν όπως μου είχες πει. Κοίταξε τι γίνεται αν θέλεις να το ευχαριστηθείς και να βγάζεις λεφτά άλλαξε το σκεπτικό σου. Δεν γίνεται να βγάζεις χρήμα και να έχεις την απαίτηση να πρέπει ο άλλος να σε ικανοποιήσει. Ευθύς σου λέω εγώ στα ριπαπα μου άμα το ευχαριστηθείς όταν επιλέγω κοπέλα να περάσω καλά. Σαν κρέας σε βλέπω και μέχρι εκεί. Θα ευχαριστήσω την γυναίκα μου την σύντροφο μου την σχέση μου. Έχεις μπερδέψει την που με την βούρτσα. Πάνε βρες έναν που σου αρέσει και τελείωνε πριν γίνει η σουφρα σου ακόμη μεγαλύτερη και δεν σε παίρνει και κανένας άλλος.
Κοπελα μου μαλακιες δικες σου πληρωνεις και μονο απο τις κακιες που επες φαίνεται ποσο για τον πουτσο ατομο εισαιΣτο ανδρομεδα έγιναν οι συναντησεις,σε αλλο δηλαδη,και να μην λειτουργουν καλα τα ερκοντισιον,και να σκάσεις απ τη ζέστη κιολας,εμ δηλαδη να μην τα βρισκω με τον αλλον,εμ να σκάσω σαν τα ποντικια απ τη ζεστη; Σαν της Αθηνας τα ξενοδοχεια δεν έχετε εδω. Ευχαριστώ δεν θα παρω
Δεν είναι κακίες ,είναι αλήθειεςΚοπελα μου μαλακιες δικες σου πληρωνεις και μονο απο τις κακιες που επες φαίνεται ποσο για τον πουτσο ατομο εισαι
Το συμπέρασμα είναι οτι το τηλέφωνο δν χτύπησε, κοινώς την γραψαμε στα παπαρια μας και απο το να βγει και να πει οτι δν χτυπάει το τηλέφωνο σαν άλλη Βίσση, βγάζει βρώμα για την Σαλονίκη κ τους σαλονικειςΧτυπάς λάθος πόρτα τυπε, ξαναδιάβασε εδω
και πες μου τι συμπέρασμα βγαζεις
Πως φαίνεται ότι είσαι κακομοίρης.Τι να γαμησεις βρε καρμίρη.. τραβα να δουλέψεις να βγάλεις κανα φραγκο μπας κ μπει ψωμί στο σπίτι, τσουτσε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άνοιξαν τα δικαστήρια?
Να πιασουμε ξανα τα δικα μας? μωρε λες........... ασε μωρε να ηρεμησουμε λιγο..... αυγουστος μηνας ακομα ασε να το χαρουμε, αστο να παει στο διαολο.Είσαι μεγάλη Αγάπη!
Ακριβώς έτσι και ολα τα υπόλοιπα τα ακούμε βερεσεΤο συμπέρασμα είναι οτι το τηλέφωνο δν χτύπησε, κοινώς την γραψαμε στα παπαρια μας και απο το να βγει και να πει οτι δν χτυπάει το τηλέφωνο σαν άλλη Βίσση, βγάζει βρώμα για την Σαλονίκη κ τους σαλονικεις
οτι δικες της πουτανες δε μπορει να παραξει αυτη η χωρα και χρειαζετε να τις εισαγουμε και αυτεςΝαυάγιο μεγάλο είσαι, όχι γιατί μας κράζεις αλλά γιατι δεν μπορείς ούτε ένα ραντεβού της προκοπής να κλείσεις. Μετά λες πράγματα όπως το καλύτερο πράγμα πάνω σας είναι τα λεφτά σας και προσβάλεις παλιούς και νέους πελάτες. Μετά μας επρηξες ότι έχεις καλή παρεα και καλύτερα πράγματα να κάνεις αλλά από χθες το απόγευμα περιπλανιέσαι στα νήματα ανταλλάσσοντας μυνήματα προσπαθώντας να στηρίξεις την απόφαση σου. Μπέρδεμα μεγάλο!
Κουφαλα σε πονάω. Αλλιώς δν θα έβγαινες στο άκυρο να μου την πεις. Τράβα τώρα να πουλησεις καμια ξυλινη βοιδοπουτσα σε κανα τουριστα που γράφουν πάνω " I Greece " ( ξέρεις αυτές που βάζεις στν πάτο σου μολις γυρίσει η ταμπέλα απο open σε closed και ασε το γλείψιμο στην Αγγελική. Οσα κοριτσακια κ να γλείφεις εδω μεσα στα νηματα τους, καμιά δν θα σ σκισει τν πάτο. Αλλη σαν την Χατζη δν θα βρεις, χωνεψε το και μεινε στις βοιδοπουτσεςΠως φαίνεται ότι είσαι κακομοίρης.