πίστεψε με δεν θα ήθελες να την ανοίξεις αυτήν την κουβέντα μαζί μου γιατί θα χάσεις.
τσακαλάκι μου εσύ μπορεί να έχεις γαμησει κλάσης ανώτερα μουνια με πολύ λιγότερα χρήματα αλλά εγώ το κορόιδο όπως λες έχω γαμησει πολλές χωρίς να έχω δώσει ούτε ένα ευρώ. και ξέρεις γιατί ? γιατί είμαι κύριος και περνούσαν καλά μαζί μου. είχα σιγουρακια που μου έκαναν anal και cim χωρις να μου τα χρεωσουν. εχω παρει γκομενα του club για 1 ωρα στο ξενοδοχειο της και με κρατησε μαζι της ολη νυχτα 7 ωρες και δεν με αφηνε να φυγω. οταν εφυγα στο τελος της ειπα σε πληρωσα για μια ωρα και εκατσα 7, ποσα λεφτα ακομα σου χρωσταω? και μου ειπε τιποτα. εσενα φιλε μου σου το εχουν κανει ποτε αυτο ? αρα μικρε δεν ειμαστε το ιδιο. αραξε εκει που εισαι.
έχω φάει και εγώ φόλες με γκόμενες που δεν άξιζαν αλλά δεν έκατσα να χαλάσω την ψυχολογία μου για ένα γαμησι που πήγε στραβά. απλά έφυγα και δεν ξαναπήγα. τόσο απλά. όταν πας με μια κοπέλα πας για να περάσεις καλά, αν δεν σου βγει όπως το περίμενες δεν είναι ανάγκη να χαλαστείς παραπάνω, απλά προχωράς στην επόμενη.