Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.410
- Πόντοι
- 446
εχει μια παλια 5ετιαςΚαμιά φωτογραφία να δούμε;
εχει μια παλια 5ετιαςΚαμιά φωτογραφία να δούμε;
Αγγελία;
φωτογραφιες 5 ετων!Είμαι ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω να περάσουμε αξέχαστες στιγμές!!!
Είμαι η Irina, εντυπωσιακή, ανεξάρτητη κοπέλα και σε περιμένω για να περάσουμε μια αξέχαστη εμπειρία!!!Οι φωτογραφίες είναι αληθινές!!! Αμοιβαία καθαριότητα και εχεμύθεια είναι απαραίτητα!!!Στο χώρο μου η και κάπου αλλού.Καλεσε με στο 6971 714 159.......σε περιμένω!!!!kanesex.com
Και εγώ για τους ίδιους λόγους δεν έχω ξαναπάει.
φωτογραφιες 5 ετων!
αν και μουτρα δεν δειχνει!
Μια χαρά είναι από μούτρα.Κάτι ξέρει και δεν τα δείχνει..
Δεν έχω ξανακουσει η Λένκα να πηγαίνει αλλούΟ καναπές δεν με ενδιαφέρει γιατί η συνάντηση είναι σε δικό μου χώρο
Κλασικός σαβουρογαμης η στερημένος.ειδα λενκα να περπαταει στο κεντρο σημερα!
ωρες ωρες απορω και εγω με τον εαυτο μου πως πληρωνω για να γαμησω αυτο το πραγμα...
Αλλα μετα ειδα τις βυζαρες που ξεχειλιζαν απο το ρουχο και ειπα ενταξει γαμησε το....καλη ειναι...
Με ένα καλό δωράκι όλα γίνονταιΔεν έχω ξανακουσει η Λένκα να πηγαίνει αλλού
Προτείνω κλαμπ με τον Αντρεα εεεεε την Αντρέα θα σου μείνει αξέχαστος εεε αξέχαστηπρώτο συμπέρασμα που έχω βγαλει είναι αυτό. Αν καποιος έχει να προτείνει κατι, ανεξάρτητου κόστους, ειμαι ανοιχτός να τον ακούσω. Να
προτείνω να αρχίσεις να ορμας στις regular γκόμενές της μπουγατσονικης που ξες λογο αθηναϊκού αερα μπορει να ψαρώσουν!Καλησπέρα στους ΜΥΣΤΕΣ. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Ξέχασα να αναφέρω την επίσκεψη μου στη Νικολ πριν 10 μέρες. Αρκετά τίμια επιλογή για την πόλη. Οι λάτρεις του στήθους, θα περάσουν άψογα. Είναι το δυνατό της σημείο. Έχω γράψει λεπτομέρειες και στο θρεντ της, ας μη τα επαναλάβω και κουράσω. Γενικά πάντως, επειδή ήμουν Αθήνα και μετακόμισα Θεσσαλονικη όπως έχω πει, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Δε γίνεται ολόκληρη Θεσσαλονικη να είναι τόσο χάλια ρε μάγκες. Κατι γίνεται λάθος εδω πάνω. Ή δουλεύουν τα καλά κομμάτια σε κλειστό κύκλο ή εν τέλη πραγματικά έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση όπου η κάθε μέτρια ξέρει ότι θα ζητήσει 100 και 150 ευρώ και θα τα πάρει και είναι οι περισσότερες τραγικες. Με 150€ ειχα πάρει Αριανα από το κλαμπ με πρωκτικό για μιάμιση ώρα στην Αθήνα. Και το κορίτσι είναι μουναρος για όσους γνωρίζουν. Εδώ ακόμη δεν έχω δει κατι τέτοιο. Και ούτε θα δω μάλλον. Ενώ θα πίστευε κανεις πως με 150€ και πάνω θα συναντιόσουν με κατι πολύ καλό, πολλές φορές είναι και κάτω του μετρίου. Δύσκολο το σπορ στην Σαλονικα μάγκες. Ένα πρώτο συμπέρασμα που έχω βγαλει είναι αυτό. Αν καποιος έχει να προτείνει κατι, ανεξάρτητου κόστους, ειμαι ανοιχτός να τον ακούσω. Να περνάτε όλοι καλά!!!!
Καλησπερα και χαιρομαι που τα γραφεις ,μια τα ιδια σχεδον εχω γραψει και εγω.Καλησπέρα στους ΜΥΣΤΕΣ. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Ξέχασα να αναφέρω την επίσκεψη μου στη Νικολ πριν 10 μέρες. Αρκετά τίμια επιλογή για την πόλη. Οι λάτρεις του στήθους, θα περάσουν άψογα. Είναι το δυνατό της σημείο. Έχω γράψει λεπτομέρειες και στο θρεντ της, ας μη τα επαναλάβω και κουράσω. Γενικά πάντως, επειδή ήμουν Αθήνα και μετακόμισα Θεσσαλονικη όπως έχω πει, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Δε γίνεται ολόκληρη Θεσσαλονικη να είναι τόσο χάλια ρε μάγκες. Κατι γίνεται λάθος εδω πάνω. Ή δουλεύουν τα καλά κομμάτια σε κλειστό κύκλο ή εν τέλη πραγματικά έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση όπου η κάθε μέτρια ξέρει ότι θα ζητήσει 100 και 150 ευρώ και θα τα πάρει και είναι οι περισσότερες τραγικες. Με 150€ ειχα πάρει Αριανα από το κλαμπ με πρωκτικό για μιάμιση ώρα στην Αθήνα. Και το κορίτσι είναι μουναρος για όσους γνωρίζουν. Εδώ ακόμη δεν έχω δει κατι τέτοιο. Και ούτε θα δω μάλλον. Ενώ θα πίστευε κανεις πως με 150€ και πάνω θα συναντιόσουν με κατι πολύ καλό, πολλές φορές είναι και κάτω του μετρίου. Δύσκολο το σπορ στην Σαλονικα μάγκες. Ένα πρώτο συμπέρασμα που έχω βγαλει είναι αυτό. Αν καποιος έχει να προτείνει κατι, ανεξάρτητου κόστους, ειμαι ανοιχτός να τον ακούσω. Να περνάτε όλοι καλά!!!!
Τύπε μου ο μόνος κομπλεξικος εισαι εσυ. Πολλάκις έχουμε γράψει για τα κακώς κείμενα της πόλης και την κατάσταση που επικρατεί. Σελίδες επί σελίδων και εσύ θες μου πεις ότι δεν τα έχεις δει?Καλησπερα και χαιρομαι που τα γραφεις ,μια τα ιδια σχεδον εχω γραψει και εγω.
Λοιπον η κατασταση ειναι ακριβως οπως τα λες ,μιας και ανεβαινω συχνα σε αυτο το κουτσοχωρι ,αλλα να ξερεις οτι οι θεσσαλονικεις εχουν θεμα με τους Αθηναιους και την αθηνα και φυσικα ειναι ευθικτοι και συγνωμη για την εκφραση "κομπλεξικοι" ,υπερασπιζονται τα της πολης τους ενω ξερουν τα κακως κειμενα.
Εχουν κανει θεες 50αρες ,βρωμιαρες,πιτσιρικες κακασχημες κ.α και κατι αλλες ρωσοποντιες κοπελες που στην αθηνα ουτε στην φυλης δεν μπορουν να παρουν εναν πελατη.
Δυστυχως ετσι ειναι ....και να δεις που σε λιγο ολοι θα αρχισουν να με βριζουν,αλλα αυτοι ειναι και ααυτον τον χαρακτηρα εχουν ,δεν ξερουν τι παιζει στην αθηνα. ....εχουν μαυρα μεσανυχτα .
Μια χαρά ξέρουμε τι παίζει στην Αθήνα , το πρόβλημα μας είναι το τι γίνεται εδώ όπως και το πώς να το αλλάξουμε όχι οι Αθηναίοι . Εγώ προσωπικά έχω αποτραβηχτεί πολύ από το σπορ γιατί δεν υπάρχουν καλές επιλογές και έχω ρίξει και μερικά άκυρα όταν τα είδα στραβά τα πράγματα, δεν το κάνουν όμως όλοι , κάποιοι χρηματοδοτουν την υπάρχουσα αγορά γι'αυτό και συντηρείται.Καλησπερα και χαιρομαι που τα γραφεις ,μια τα ιδια σχεδον εχω γραψει και εγω.
Λοιπον η κατασταση ειναι ακριβως οπως τα λες ,μιας και ανεβαινω συχνα σε αυτο το κουτσοχωρι ,αλλα να ξερεις οτι οι θεσσαλονικεις εχουν θεμα με τους Αθηναιους και την αθηνα και φυσικα ειναι ευθικτοι και συγνωμη για την εκφραση "κομπλεξικοι" ,υπερασπιζονται τα της πολης τους ενω ξερουν τα κακως κειμενα.
Εχουν κανει θεες 50αρες ,βρωμιαρες,πιτσιρικες κακασχημες κ.α και κατι αλλες ρωσοποντιες κοπελες που στην αθηνα ουτε στην φυλης δεν μπορουν να παρουν εναν πελατη.
Δυστυχως ετσι ειναι ....και να δεις που σε λιγο ολοι θα αρχισουν να με βριζουν,αλλα αυτοι ειναι και ααυτον τον χαρακτηρα εχουν ,δεν ξερουν τι παιζει στην αθηνα. ....εχουν μαυρα μεσανυχτα .
Μου είχε πει πριν 3 χρόνια ότι σε χοτελια κοντά στο σπίτι της κάνει ραντεβού.. αρκεί να μην είναι μακριά..Δεν έχω ξανακουσει η Λένκα να πηγαίνει αλλού
οταν την παρω εγω θα την πω στο τελος "για την πουτσα γραμματεας εισαι"Κάνε ένα κόπο φίλε και άσε μια κριτική να ξέρει ο κόσμος και να μην είμαι μόνο εγώ που δεν πέρασα καλά. Εδώ θα μας τρελάνουν, ο άλλος λέει την πήρε σε συνέδριο, του έκανε τόσο καλό γαμισι που θα την προσλάβει γραμματέα στο τέλος
Καλημέρα ... τπτ απ΄όλα αυτά, αλλά παραπέφτει πολύ να κατεβαίνουμε Αθήνα ... και γι΄αυτό... αποκέντρωση είπαμε, δεκτό και το "συγνώμη"Καλησπερα και χαιρομαι που τα γραφεις ,μια τα ιδια σχεδον εχω γραψει και εγω.
Χαχα πιστεύω αυτός με την Λεα είναι πολύ χειρότερος. Σχεδόν απίστευτη ιστορία. Ο άλλος πλήρωσε για να το παίξει μάγκας στους υπόλοιπους συνέδρους. Δεν το καταλαβαίνω αλλά τουλάχιστον πέτυχε τον σκοπό του.Πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι πιο μπουλης. Αυτός που την πήρε στο συνέδριο και έσκασε το 800ρι η ο άλλος με τη Λέα που τα έσκασε και δεν πηδηξε κιόλας στο τέλος