antoniskal
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
το airbnb της ειναι στην Σπαρτης;Ας παίξει λίγη ενημέρωση. Σήμερα συνάντησα αυτό το κορίτσι.
Φοιτήτρια 20 χρονών 6948425223
1. Συνεννόηση εύκολη με sms και τηλέφωνο.
2. Η συνάντηση έγινε στον χώρο της σε airbnb.
3. Εμφάνιση ότι βλέπεις στις φωτογραφίες ακριβώς, νορμάλ αδύνατο σώμα με αδιάφορο κώλο και μικρό βυζί. Ως βυζολάγνος την επέλεξα μόνο για την ηλικία της. Πρόσωπο συμπαθητικό. Με υποδέχτηκε με σετ εσωρούχων ωραίο και είχαμε αρκετή ώρα ενα ωράιο social για να σπάσει ο πάγος. Στα του αγώνα, λίγο χαμούρεμα πάνω από τα ρούχα και μετά στο κρεβάτι. Πίπα καλή αλλα μου έχουν κάνει και πολύ καλύτερες. Έγλειψα μουνί, ωραίο με μπόλικα υγρά. Μου φάνηκε πολύ στενό το μουνί της. Σεξ γενικά καλό, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ζητάει 100 ευρώ για 1 ώρα και μια φορά σεξ. Αυτό για εμένα δεν είναι πρόβλημα γιατί εγώ 2η σπανίως θέλω εντός ώρας.
Συμπέρασμα. Η φάση είναι εντελώς amature. Είναι ερασιτέχνης και αυτό φαίνεται νομίζω. Άσχημη επιλογή δεν είναι. Είναι περισσότερο η καύλα να πας με την φοιτήτρια της διπλανής πόρτας. Είναι όντως κάπου εκεί στα 20 όπως δηλώνει. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
φιλε εγω δεν μπορω να τη βρω ουτε στα τηλεφωνα ουτε σε μηνυματα
και ενας ακομα που προσπαθησε τιποτα
σε εναν αλλον που την ειχε βρει το Δεκεμβρη εδωσε ενα δευτερο κινητο αλλα το εχασε αυτος