Καλησπέρα,
Λοιπόν, επειδή δεν βλέπω τον λόγο να ταράσεται και συνάμα να στρεσάρεται η ψυχολογία μου περισσότερο απο ότι συνίστανται για την ηλικιακή μου κλάση, θα ήθελα να βάλω μερικά πράγματα στην θέση τούς.
Αγαπητέ
@Johnny Red2, θα ήθελα να επισημάνω 2 πράγματα.
1ον) Ο φίλος
@Skorpio93 κατά κοινή ομολογία δεν ανέφερε σε καμία των περιπτώσεων, στην αρχική του
τοποθέτηση, το ψευδώνυμο σου.
Ως εκ τούτου, το αιχμηρό ομολογώ αλλά πολύ ξεκάθαρο σχόλιο του
είναι καθ' όλα δικαιολογημένο και λογικό.
Από τα ελάχιστα Ελληνικά που καταίχω και με τις βασικές γνώσεις που έχω στην κατανόηση του γραπτού λόγου, η τοποθέτηση του είναι γενικευμένη και όχι στοχευμένη όπως ισχυρίστηκες.
Όλοι μας γνωρίζουμε τα κακώς κείμενα με τις "πληρωμένες" & "διατεταγμένες" κριτικές για κοπέλες ή γραφεία του χώρου, αυτό στιγματίζει ο
@Skorpio93.
Οπότε μάλλον κάτι δεν έγινε κατανοητό ή μάλλον έγινε... το αφήνω ανοιχτό προς αξιολόγηση από τους αναγνώστες.
2ον) Παρακάτω γράφεις...
Μάλιστα... παραθέτω λοιπόν σε αντιπαραβολή και για λόγους εκπαιδευτικούς το παρακάτω απόσπασμα απο δική σου ανάρτηση...
Και πάλι επιστρατεύοντας τις φτωχές γραμματικές μου γνώσεις... αυτό άνετα αποτελεί χειριστικό λόγο. Έχει εμφανή τάση να επηρεάσει αρνητικά θα έλεγα τις απόψεις των άλλων για τον
@mallias20.
Οπότε καλό θα ήταν να μην προτρέχεις και να κρίνεις «εξ ιδίων τα αλλότρια» .
Και sorry που θα στο πω... λάθος άτομο ενέπλεξες ατην όλη υπόθεση... τον
«Δάσκαλο» ?
Όχι τον
«Δάσκαλο» , όλο λάθος, όπως αρέσκεται να λέει ο συμπαθέστατος θυρωρός στην εταιρία μας...
Αυτά τα ολίγα.
Και πρίν απαντήσει κανείς, όλα τα παραπάνω, απορρέουν με βάση την λογική προσέγγιση και σκέψη.
Οπότε αγαπητέ
@Johnny Red2 ... try to base your thoughts on facts and not emotions, it is called rational thinking.
Με συγχωρείτε τώρα, πάω να αποσυρθώ και να πάρω το Plavix μου!