Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Εδώ π Τα λέμε δεν έχουμε κ λίγους χοντρομαλακες εδώ μέσαγια να εδωσε ονομα καποια μαλακια χοντρη θα εχει γινει ...
Εδώ π Τα λέμε δεν έχουμε κ λίγους χοντρομαλακες εδώ μέσαγια να εδωσε ονομα καποια μαλακια χοντρη θα εχει γινει ...
Αυτό και εάν είναι σοβαρό!!! Αλλά εάν είχε δημιουργηθεί τέτοιο θέμα καλό θα ήταν να υπάρχει ενημέρωση προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά. Μπατσες και πιστόλι στην πληρωμή ανεπίτρεπτο 100% και καταδικαστεο. Αυτό μπορούσε να πάει μέχρι και νομικά.Αν ειναι αυτος που νομίζω οτι ειναι καλα εκανε και τον εδωσε στεγνα η MaryG το αρχιδακι αυτο παει κάνει μαλακιες σε κοπελες και συστήνεται με ψευδονυμα απο μελη του bou πριν λιγο καιρο εκαψε εν γνωστο μελος απο εδω πηγε σε κοπελα την ειπε ειμαι ο ταδε απο το bou καλος η κακος τον εμπιστευτηκε τη γαμησε κι οταν τελειωσε τη χτυπησε κι εφυγε χωρις να την πληρωσει
με ποιο νικνειμ κυκλοφορει εδω μεσα ...?αυτά ο Νίκος Παπαργυρίου στα είπε;
Κάποια πέρασε αρκετά καλά!Τελευταία μέρα σήμερα εδω στην Πανέμορφη Θεσσαλονίκη ….. ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς που μου δώσατε την ευκαιρία να σας γνωρίσω από κοντά και να περάσουμε όμορφες δυνατές στιγμες …. Έχετε Τα φιλιά μου Και την εκτιμησή μου …..Εις το επανιδείν Λοιπόν…..
Dude, αν έκανε τέτοια παπαριά, κακώς δεν έχει εμπλακεί η αστυνομία. Ναι, οκ, φοβάται η γκόμενα μην την κατηγορήσουν για πορνεία, αλλά και ο μπαγλαμάς πρέπει να ξανασκεφτεί 10 φορές πριν σηκώσει το χεράκι του ξανά να χτυπήσει γυναίκα.Αν ειναι αυτος που νομίζω οτι ειναι καλα εκανε και τον εδωσε στεγνα η MaryG το αρχιδακι αυτο παει κάνει μαλακιες σε κοπελες και συστήνεται με ψευδονυμα απο μελη του bou πριν λιγο καιρο εκαψε εν γνωστο μελος απο εδω πηγε σε κοπελα την ειπε ειμαι ο ταδε απο το bou καλος η κακος τον εμπιστευτηκε τη γαμησε κι οταν τελειωσε τη χτυπησε κι εφυγε χωρις να την πληρωσει
φιλε αυτον τον τροπο εχει να προστατεψει τον ευατο της ...Κοπελιά, μόλις παραβίασες το #1 κανόνα του επαγγέλματος, δεν αναφέρεις ποτέ, μα ΠΟΤΕ δημοσίως ονόματα.
Εδώ διαφωνούμε αγαπητέ μου, ο μόνος τρόπος να προστατεύσει τον εαυτό της είναι να τον καταγγείλει στις αρχές, με τις όποιες συνέπειες έχει αυτό για την ίδια φυσικά. Και αναφέρομαι ξεκάθαρα στο περιστατικό του ξυλοδαρμού, εάν και εφόσον είναι πραγματικό περιστατικό.φιλε αυτον τον τροπο εχει να προστατεψει τον ευατο της ...
και εχει καθε δικαιωμα οπως ο αλλος ο βρωμιαρης της εκανε οποιαδηποτε μαλακια ...
1] οταν πηγε να γαμησει η αστυνομια το γνωριζε ...?Εδώ διαφωνούμε αγαπητέ μου, ο μόνος τρόπος να προστατεύσει τον εαυτό της είναι να τον καταγγείλει στις αρχές, με τις όποιες συνέπειες έχει αυτό για την ίδια φυσικά. Και αναφέρομαι ξεκάθαρα στο περιστατικό του ξυλοδαρμού, εάν και εφόσον είναι πραγματικό περιστατικό.
Από κει και έπειτα, υπάρχουν και οι τρόποι της νύχτας, με τα σχετικά κόστη, για όσους θέλουν να αποφύγουν τα σκαλιά και όλο αυτό το μπλέξιμο. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ότι καλύτερο για την εργαζόμενη όλο αυτό
καλα δεν ειναι ετσι απλο το πραγμαΕδώ διαφωνούμε αγαπητέ μου, ο μόνος τρόπος να προστατεύσει τον εαυτό της είναι να τον καταγγείλει στις αρχές, με τις όποιες συνέπειες έχει αυτό για την ίδια φυσικά. Και αναφέρομαι ξεκάθαρα στο περιστατικό του ξυλοδαρμού, εάν και εφόσον είναι πραγματικό περιστατικό.
Από κει και έπειτα, υπάρχουν και οι τρόποι της νύχτας, με τα σχετικά κόστη, για όσους θέλουν να αποφύγουν τα σκαλιά και όλο αυτό το μπλέξιμο. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ότι καλύτερο για την εργαζόμενη όλο αυτό
ελα ρε παιχτη ο τυπος ειναι γυπας ...καλα δεν ειναι ετσι απλο το πραγμα
αλλη ειναι κρυφη εχει αλλη δουλεια εχει οικογενεια παιδια κλπ δεν μπορει να παει στους μπατσους να πει με σβερκωσε ενας πελατης ...η οτι εγινε τεσπα
ρε τύπε, ανέφερε ένα όνομα, δεν ξέρουμε τι έγινε, μόνο ότι είπε ο @Velociraptoras για κάποιο σβέρκωμα σε κάποια κοπέλα.1] οταν πηγε να γαμησει η αστυνομια το γνωριζε ...?
2] οι νομοι της νυχτας ειναι δικαιοι αλλα καποια κατακαθια τους παρακαμπτουν γιατι ετσι τους βολευει ...
3] η οποιαδηποτε εργαζομενη εχει το καθε δικαιωμα να ξεφτυλισει τον οποιοσηποτε καφρο ...
αληθεια εσενα σε πειραξε που τον εβγαλε στα μανταλακια ...?
εχει αναφερθει το περιστατικο μεσω p.m...ρε τύπε, ανέφερε ένα όνομα, δεν ξέρουμε τι έγινε, μόνο ότι είπε ο @Velociraptoras για κάποιο σβέρκωμα σε κάποια κοπέλα.
και για να μην μπερδευόμαστε:
άλλο ξεφτύλισμα, άλλο αναφορά με ονοματεπώνυμο δίχως να αναφέρει τι έγινε και το ανέφερε. Μόνο το ονοματεπώνυμό του ανέφερε και ότι αυτός μπορεί να ανέφερε κάτι σε κάποιον...
οκ, εσύ μπορεί να ξέρεις το περιστατικό με πμ, οι υπόλοιποι όμως δεν είναι υποχρεωτικό να το ξέρουνε και αυτό δημιουργεί λάθος συμπεράσματα, και τζάμπα κράξιμο, εάν αντιλαμβάνεσαι τι λέω.εχει αναφερθει το περιστατικο μεσω p.m...
γι αυτο λεω στην κοπελα να βγαλει και το νικνειμ του βρωμιαρη ...
κοιτα δεν ξερει πως να το παιξει το εργο εδω μεσα η κοπελα και ετσι εκανε μιση αλλα καλη δουλεια ...οκ, εσύ μπορεί να ξέρεις το περιστατικό με πμ, οι υπόλοιποι όμως δεν είναι υποχρεωτικό να το ξέρουνε και αυτό δημιουργεί λάθος συμπεράσματα, και τζάμπα κράξιμο, εάν αντιλαμβάνεσαι τι λέω.
οπότε στο μέλλον, είτε όλα στη φόρα από την κοπέλα, κι ας τον κάνει βούκινο πραγματικά, εφόσον είναι άνανδρος, ή τουμπεκί και ουδεμία αναφορά σε προσωπικά στοιχεία, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ;)
άλλωστε νομίζω ότι έχουμε όλοι μας αποδείξει ότι στο σωστό κράξιμο, είμαστε με αυτόν/ην που έχει δίκιο
σε αυτό συμφωνούμε και οι δύοκοιτα δεν ξερει πως να το παιξει το εργο εδω μεσα η κοπελα και ετσι εκανε μιση αλλα καλη δουλεια ...
μετα απο ολη την εκταση που πηρε το θεμα καλο ειναι να βγει η κοπελα και να πει το ταδε μελος εκανε την μαλακια ...
Kaλα εκανε και τον εδωσε γιατι ο τυπος εκαψε το ψευδωνυμο μελους εδω μεσα για τετοια μουνοπανα δεν υπαρχει εχεμυθειαΚοπελιά, μόλις παραβίασες το #1 κανόνα του επαγγέλματος, δεν αναφέρεις ποτέ, μα ΠΟΤΕ δημοσίως ονόματα.