platonakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 250
- Πόντοι
- 280
ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΑΝΝΑ ΜΟΝΤΈΛΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ , ΜΌΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ !!!!!!!
Με λένε ANNA και είμαι μια 23χρονη κοπέλα σοβαρή και εκρηκτική μελαχρινή μοντελο, με τέλειο κορμί γεμάτο καμπύλες και μοναδικά βυζιά και κωλομέρια'. Αυτά που μπορώ να σου προσφέρω στο κρεβάτι είναι αφάνταστα. Το σεξ που θα κάνουμε μαζί θα είναι απίστευτο!!!! Θα σου προσφερω αυτά που αποζητάς...
kanesex.com
Λοιπόν αγαπητοί συναγωνιστές δοκίμασα σήμερα την συγκεκριμένη. Φόλα η δουλειά. στα 150 ευρώ πηγα στον χώρο της, ανατολικά στην πόλη, κοντά στο Ιπποκρατειο, το ραντεβου υποτίθεται ηταν για μια ώρα. Μου ζήτησε τα λεφτά από πριν Στο socializing το έχει. Όμορφη δεν την λες με τπτ. υαλουρονικό, ψευτικη βλεφαριδα, τρέσα, με στραβά δόντια. Όντως Ελληνίδα, Πάρα πολύ αδύνατη, (skiny) και αρκετά μελαχρινή. Ισως και solarium. Βυζι με αποτυχημένη πλαστική και ρόγα πολύ μικρή. Δεν αφήνει να της τα πολυπιάνεις. Ασε που δεν ειναι και ωραία αίσθηση. η όλη ηφάση έγινε στον καναπέ!!!! δεν ήθελε να πάμε στο κρεβάτι της. Ο χώρος καθαρός και περιποιημένος και με ωραίο design. Η κοπέλα επίσης καθαρή. Με υποδέχθηκε στο σαλόνι και στο σπίτι υπηρχαν ακόμα 2 κλειστές πόρτες. Ίσως μέσα να ήταν κανένας "συντροφος". Στο σεξ χάλια, πίπα με προφυλακτικό, φιλί ούτε στο μάγουλο. μετά από 30 sec τσιμπούκι, ανέβηκε πάνω μου για 2 λεπτά. Μετά μου λέει πάρε με στα 4. Ψευτικα βογγητα, ξενέρωσα και ήδη την ώρα που πηδούσα σκεφτόμουν την κριτική. Μετά από κανένα τριλεπτο, βγήκα, μου τον επαιξε και της λέω πάμε ιεραποστολικό. Ζοριζότανε λίγο και εγώ ξενέρωσα βέβαια ακούγοντας το γκλου γκλου που έκαναν τα βυζιά της. ξανά στα 4 ξανα μαλακια μετά από λιγο όπου με άφησε να πιάσω λίγο το μουνάκι της ( όχι για πολύ), ξανά στα 4 όπου και τελέιωσα. Μου έδωσε χαρτι από την κουζίνα, σκουπιστηκα, ντύθηκα έφυγα. Το μουνάκι σφικτό.
Αρνητική εντύπωση και σημάδι ότι έπρεπε να φύγω ( επίσης όταν την είδα έπρεπε να φύγω, αλλά δεν ήθελα να προσβάλλω) ήταν όταν στο τηλέφωνο που έκανα για να της πω ότι έχω φτάσει, με ενημέρωσε ότι δεν είχε προφυλακτικά. ( ευτυχώς είχα εγώ μαζι μου).
Ποτέ ξανά με την συγκεκριμένη. Επίσης ειναι 28 και όχι 23