GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
80Euro 30minΤιμή ?
80Euro 30minΤιμή ?
Άφοβακαλησπερα μυστες μου!!
ξερουμε τιποτα για εδω;
XORIS ORIA ΗΝΑ
,Πρώτη φορά στην Ελλάδα 35χρ με φοβερό σώμα κ πολύ δυνατό πρόγραμμα Μή το σκέφτεσαι εγω ειμαι αυτή που θέλεις ... ελα να περάσουμε αξέχαστες στιγμές μαζι... Απαντάω μονο στην εφαρμογή WHATSAPP κ TELEGRAM+306970316594kanesex.com
παιζει καπου στο μενου να μας δωσει και τον φοιτητικο κωλο της μανταμ η μπα?Ας παίξει λίγη ενημέρωση. Σήμερα συνάντησα αυτό το κορίτσι.
Φοιτήτρια 20 χρονών 6948425223
1. Συνεννόηση εύκολη με sms και τηλέφωνο.
2. Η συνάντηση έγινε στον χώρο της σε airbnb.
3. Εμφάνιση ότι βλέπεις στις φωτογραφίες ακριβώς, νορμάλ αδύνατο σώμα με αδιάφορο κώλο και μικρό βυζί. Ως βυζολάγνος την επέλεξα μόνο για την ηλικία της. Πρόσωπο συμπαθητικό. Με υποδέχτηκε με σετ εσωρούχων ωραίο και είχαμε αρκετή ώρα ενα ωράιο social για να σπάσει ο πάγος. Στα του αγώνα, λίγο χαμούρεμα πάνω από τα ρούχα και μετά στο κρεβάτι. Πίπα καλή αλλα μου έχουν κάνει και πολύ καλύτερες. Έγλειψα μουνί, ωραίο με μπόλικα υγρά. Μου φάνηκε πολύ στενό το μουνί της. Σεξ γενικά καλό, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ζητάει 100 ευρώ για 1 ώρα και μια φορά σεξ. Αυτό για εμένα δεν είναι πρόβλημα γιατί εγώ 2η σπανίως θέλω εντός ώρας.
Συμπέρασμα. Η φάση είναι εντελώς amature. Είναι ερασιτέχνης και αυτό φαίνεται νομίζω. Άσχημη επιλογή δεν είναι. Είναι περισσότερο η καύλα να πας με την φοιτήτρια της διπλανής πόρτας. Είναι όντως κάπου εκεί στα 20 όπως δηλώνει. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
Καλημέρα,παιζει καπου στο μενου να μας δωσει και τον φοιτητικο κωλο της μανταμ η μπα?
φοιτήτρια και δείχνει το πρόσωπο στο κανεσεξ;
δεν αναφέρει κάτι στην αγγελία και δεν την ρώτησα.παιζει καπου στο μενου να μας δωσει και τον φοιτητικο κωλο της μανταμ η μπα?
Εγω προσπαθησα δις επικοινωνια μαζι της χωρις αποτελεσμα.Εσυ λες ευκολη πως ηταν η επικοινωνια.Ας παίξει λίγη ενημέρωση. Σήμερα συνάντησα αυτό το κορίτσι.
Φοιτήτρια 20 χρονών 6948425223
1. Συνεννόηση εύκολη με sms και τηλέφωνο.
2. Η συνάντηση έγινε στον χώρο της σε airbnb.
3. Εμφάνιση ότι βλέπεις στις φωτογραφίες ακριβώς, νορμάλ αδύνατο σώμα με αδιάφορο κώλο και μικρό βυζί. Ως βυζολάγνος την επέλεξα μόνο για την ηλικία της. Πρόσωπο συμπαθητικό. Με υποδέχτηκε με σετ εσωρούχων ωραίο και είχαμε αρκετή ώρα ενα ωράιο social για να σπάσει ο πάγος. Στα του αγώνα, λίγο χαμούρεμα πάνω από τα ρούχα και μετά στο κρεβάτι. Πίπα καλή αλλα μου έχουν κάνει και πολύ καλύτερες. Έγλειψα μουνί, ωραίο με μπόλικα υγρά. Μου φάνηκε πολύ στενό το μουνί της. Σεξ γενικά καλό, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ζητάει 100 ευρώ για 1 ώρα και μια φορά σεξ. Αυτό για εμένα δεν είναι πρόβλημα γιατί εγώ 2η σπανίως θέλω εντός ώρας.
Συμπέρασμα. Η φάση είναι εντελώς amature. Είναι ερασιτέχνης και αυτό φαίνεται νομίζω. Άσχημη επιλογή δεν είναι. Είναι περισσότερο η καύλα να πας με την φοιτήτρια της διπλανής πόρτας. Είναι όντως κάπου εκεί στα 20 όπως δηλώνει. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
Να στεναχωρηθεις μονο αν σου ειπε ψεματα για την ηλικια της ......δε ζήτησα φοιτητική ταυτότητα. αυτό μου είπε αυτό σας λέω. ούτε θα στεναχωρηθώ αν δεν είναι και μου είπε ψέματα.
αυτό που περιγράφεις μου έχει τύχει με την Ελένη με τα πολλά τατουάζ. Προσπάθησα πάρα πολλές φορές και δεν την πέτυχα ποτέ. Η εύκολη επικοινωνία με αυτήν, μπορεί να ήταν και θέμα τύχης, δε λέω. Στο μέλλον μπορεί να ζοριστώ και εγώ να την ξανα βρω.Εγω προσπαθησα δις επικοινωνια μαζι της χωρις αποτελεσμα.Εσυ λες ευκολη πως ηταν η επικοινωνια.
Εγω θα σου πω πως εμεινα με τον πουτσο στο ροζόχερο
Απο το Αυγουστο του 23 ξαναρωτας τον Ιανουαριο 24, ολο αυτο το διαστημα δεν πηγες με καμμια πουτανιτσα να μας ενημερωσεις;Καλησπερα γνωριζουμε τιποτα γι αυτες: ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ ;;
Λιγο fake φαινονται
Δεν πρόσεξες το σχόλιο ότι χρησιμοποιεί βίντεο άλληςΑυτή τι φάση τόσες θετικές κριτικές και καμία αρνητική ;
Δε μένω Θεσσαλονίκη και η μοναδική εμπειρία που είχα την έγραψα. Τώρα θα έρθω για λίγες μέρες γι αυτό ρώτησα,καθώς το τελευταίο τρίμηνο του είδα συνομιλίες δεν βρήκα κάτι γι αυτές, ούτε στην αναζήτηση. Φτάνει με τον κάθε εξυπνάκια εδώ μέσα.Απο το Αυγουστο του 23 ξαναρωτας τον Ιανουαριο 24, ολο αυτο το διαστημα δεν πηγες με καμμια πουτανιτσα να μας ενημερωσεις;
Λιγο δύσκολο το βλεπω...
Ποια ηταν καλή, ποια φόλα ωστε να την αποφύγουμε κλπ κλπ
Αυτες οι συμπεριφορες του παρτακια σηκωνουν τις τιμες και ριχνουν την ποιοτητα αρχηγε μου.
Πηγαινε λοιπον να σε δω και ενημερωσε μας!!!
Πήγα και εγώ σε ένα AirBnb κοντά στο παλιό Δημαρχείο. Δεν πέρασα διότι είχε χαλάσει το τηλεκοντρόλ του Α/C και είχε ψόφο ....Επίσκεψη στην παρακάτω κοπέλα..
Καθόλου συνεπής στην ώρα τους έλα όχι περίμενε κτλπ.
Η κοπέλα φοβερό σωμα μούτρα αρκετά καλά διαμέρισμα καλό και σταματάνε τα καλά. Πρόγραμμα μισάωρο η κοπέλα υπηρεσίες μπυρδελου πιπα με λάστιχο ξεπέτα η φαση δεν θα την πρότεινα.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ξανθιά ανεξάρτητη αμαζόνα σε περιμένω στον χώρο μου.Ελα να δεις πως θα σε ευχαριστήσω.έχω μεγάλο ταλέντο στο να ικανοποιώ τους άντρες Σε περίμενω μόνο στο δικό μου χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δεν θα το μετανιώσεις. 6948452945 viber και WhatsApp μόνο..Ειμαι η Ελενα μια καυλωμενη 32...kanesex.com
https://www.safesex.gr/ads/sexual-services/massage/show/aisthisiako-kauto-masaz-fititria-51312
καλησπερα σε ολους μηπως ξερει κανεις τι παιζει με αυτη εδω η ειναι φολα ?
τσεκαρε εδω ...Νεφελη μικρη & ανεξαρτητη
Νεφελη Ανεξάρτητη κοπέλα χωρίς γραφεία μικρούλα σε ηλικία πρωτοεμφανιζόμενη 22 χρονών διαθέτω και χώρο δικό μου !!! Επισης μπορώ να έρθω και στο ξενοδοχείο ή στο σπίτι σου να περάσουμε όμορφα απο 12 το πρωι εως αργα το βραδυ !!! 6999406623kanesex.com
Μόνο εμένα με φαίνεται ότι είναι ανήλικο;