Πέρασμα από την εν λόγω:
Η κοπέλα είναι κυριολεκτικά μαύρη γαζέλα. Ύψος 175 - 180 ποδαρες, κωλαρακι στο ύψος του, ωραίο στήθος και απαλό δέρμα. Δεν νομίζω ότι έχει πολλά να ζηλέψει από τα μοντέλα που βλέπουμε στις πασαρέλες. Μόνο άσχημο πράγμα επάνω της τα δόντια της, που όσο τα είδα ήταν στραβά και πεταχτά.
Το σπίτι της, που το μοιράζεται με μια άλλη σεξεργατρια είναι στη περιοχή του λευκού πύργου. Φτάνω λοιπόν, παρκάρω εύκολα και πάω σπίτι της 6-7 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα. Ανεβαίνω πάνω και κατευθείαν με βάζει στο δωμάτιο γιατί κάποιος συναγωνιστής έδινε πόνο στον δίπλα χώρο.
Ξεκινάει λοιπόν με πίπα ρηχή και άψυχη. Για deepthroat ούτε λόγος... Στο πεντάλεπτο την αρχίζω στο γλειφομούνι. Ελάχιστη αντίδραση για ακόμα μια φορά, η κοπέλα δεν είχε διάθεση ούτε καν να προσποιηθεί στο ελάχιστο. Κάνουμε 2-3 στάσεις Με μηδενική συμμετοχή εκ μέρους της, μπατσακια στο κώλο όχι. Με τα πολλά ολοκληρώνεται η πρώτη φορά ( είχα κλείσει για μια ώρα ), σηκώνεται, βγαίνει έξω επιστρέφει σε ένα λεπτό και κατευθείαν πιάνει το κινητό της. Της λέω: baby please put the phone down, this is my hour. Φυσικά δεν κατάλαβε, δεν μιλάει αγγλικά και αρχίζουμε το google translate. Με το που καταλαβαίνει τι της είπα με ρωτάει: "Είσαι έτοιμος να ξανακάνουμε σεξ; Μόλις τελείωσες. Τι σε νοιάζει τι κάνω εγώ; Το κινητό είναι δικό μου και θα το βλέπω όσο θελω." Όπως καταλαβαίνετε το κλίμα είχε καταστραφεί πλήρως. Της ζήτησα να μου δώσει πίσω 50€ για να κάνουμε το ραντεβού μισάωρο από ώρα, αρνήθηκε όποτε ντύθηκα και έφυγα κύριος.
Η κοπέλα είναι πάρα πολύ ψυχρή και δεν είχε καμία διάθεση ούτε καν να προσποιηθεί ότι περνάει καλά. Συμμετοχή μηδέν, δεν είχε καλά καλά διάθεση να χαμογελάσει.
Δεν είμαι πολλά χρόνια στο άθλημα αλλά πρώτη φορά φεύγω στη μέση μιας συνεδρίας.
Από εμένα είναι τεράστιο Χ. Μηδενική συμμετοχή και απαράδεκτη συμπεριφορά απλα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά, τουλαχιατον από εμένα. Επειδή όμως είναι κουκλάρα οποίος τρώγεται να πάει και δεν τον πειράζει να γαμαει μια πλαστικη κούκλα ας κλείσει μισάωρο. Ούτως ή άλλως δεν μιλάει γρι αγγλικά όποτε μην ελπίζετε για σοσιαλ στο διάλειμμα.
Αυτά από εμένα, ελπίζω να βοήθησα.