Leviathan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.765
- Πόντοι
- 6.246
Εν συντομία οι 2 τελευταίες φωτό στο EN είναι αντιπροσωπευτικές σε μεγάλο βαθμό.Thanksssss!!!!
Άψογη επικοινωνία και παρέα.
Στον αγώνα κρύα έως αμέτοχη.
Εν συντομία οι 2 τελευταίες φωτό στο EN είναι αντιπροσωπευτικές σε μεγάλο βαθμό.Thanksssss!!!!
Είστε ωραίοι και οι 2 όπως τα λέτε!!απλα φίλε σαλονικιε σκέψου εσυ διαλέγεις από ένα site και από που πάνε σ πουλήσουν μπορεί να απέχει από την πραγματικότητα και μην το βλέπεις σαν βαθμολογία είναι απλά μια ενημέρωση για κάποιον άλλο η τον επόμενο!!στο νήμα μπορεί κάποιος να μην το δει.και εγώ μπαίνω αλλά μερικές φορές κάποιες πληροφορίες χάνονται ενώ στην καρτέλα αν πάσα ώρα και στιγμή το διαβάσεις!!και αν απλά δεν σ αρέσει να βαθμολογείς απλά γράψε την εμπειρία σ απλά!!σ ευχαριστώ για την πληροφόρηση όπως και να έχει!!!εισια ωραίος !!!Αν και συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση σου δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω και εν μέρη με τον @Salonikiotis.
Αν μη τι άλλο ο συνάδερφος δεν είναι αμέτοχος σε καμία των περιπτώσεων.
Όποιος παρακολουθεί σε τακτική βάση το νήμα θα διαπιστώσει πολύ εύκολα ότι ο συνάδερφος καταθέτει συχνά πυκνά τις εμπειρίες του και προσωπικά έχουμε ανταλλάξει χρήσιμες πληροφορίες & απόψεις και σε κατ' ιδίαν συνομιλίες.
Απλά επιλέγει να μοιράζεται τις εμπειρίες του με διαφορετικό τρόπο...
Σαφώς και βέβαια είναι ποιο εργονομικό να είναι συγκεντρωμένη η άποψη του καθενός σε ένα σημείο, αλλά απο την άλλη πάλι η ουσία παραμένει... η πληροφορία πρέπει να βγαίνει στην επιφάνεια και σε αυτόν τον τομέα ο @Salonikiotis είναι συνεπείς!
Εχω κλεισει ηδη πσκ με μωρο που δεν προκειται να δεις ευρω!!! Ετσι να ζηλεψεις μπουστη.Χθες είχε αναδουλειά την δώσαμε σε έναν λουκουμά για να βγάλουμε μεροκάματο...
Που θα την πας για φαγητό?Εχω κλεισει ηδη πσκ με μωρο που δεν προκειται να δεις ευρω!!! Ετσι να ζηλεψεις μπουστη.
Όπου και να πας σ εμάς θα έρθεις πάλι...Εχω κλεισει ηδη πσκ με μωρο που δεν προκειται να δεις ευρω!!! Ετσι να ζηλεψεις μπουστη.
Πάλι τα καλύτερα χάνω !Με 40 °C υπό σκιά ?
Πλάκα κάνεις... εδώ δεν μπορούμε να ασκήσουμε το αθλήματα για 5 min συνεχόμενα... θα πλακοθώμαι στα ψητά ???
Αν πάμε για παγωμένες μπύρες μπορεί και να δηλώσω συμμετοχή!
Μόλις την είδα εκανα ακριβώς την ίδια σκέψηΑυτή η Αγκάθα (Κρίστι) αν πάω ρε γμτ θα ντραπώ να βγάλω τα ρούχα μου.....Από την άλλη κάτι δε μου κάθεται καλά με τις φωτό στο πρόσωπο.....λέτε να αιωρείται κανα παπάρι από κάτω;
Πρέπει να είναι αυτή, δεν φαίνεται τράβελος, απλά έγινε πολύ fit.Αυτή η Αγκάθα (Κρίστι) αν πάω ρε γμτ θα ντραπώ να βγάλω τα ρούχα μου.....Από την άλλη κάτι δε μου κάθεται καλά με τις φωτό στο πρόσωπο.....λέτε να αιωρείται κανα παπάρι από κάτω;
Γι'αυτό αποφεύγω τις Βραζιλιάνες άμα είναι εγχειρησμενες δε κτλβαινεις Τπτ , αυτή μάλλον έχει κακό φωτοσοπΑυτή η Αγκάθα (Κρίστι) αν πάω ρε γμτ θα ντραπώ να βγάλω τα ρούχα μου.....Από την άλλη κάτι δε μου κάθεται καλά με τις φωτό στο πρόσωπο.....λέτε να αιωρείται κανα παπάρι από κάτω;
Μια χαρά φαίνεται εδώ ρε παιδιάΓι'αυτό αποφεύγω τις Βραζιλιάνες άμα είναι εγχειρησμενες δε κτλβαινεις Τπτ , αυτή μάλλον έχει κακό φωτοσοπ
Πρέπει να είναι αυτή, δεν φαίνεται τράβελος, απλά έγινε πολύ fit.
Δεν έχει κριτικές, αλλά έχει άλλες φωτογραφίες.
Αν είχε φέρει τραβελο το Golden θα το είχαμε μάθει πιστεύω...
Θα διαφωνησω την εχω δει Αθηνα πριν μηνες.Εδώ είσαι παίχτη.
Sandra5 citytour ανεξάρτητη
Sandra5 citytour ανεξάρτητη φωτογραφίες, κριτικές και βαθμολογίες. Ανταλλαγές απόψεων από τα μέλη του site.www.bourdela.com
Μουνάρα, αλλά δεν παίζει μπάλα...
Εν συντομία οι 2 τελευταίες φωτό στο EN είναι αντιπροσωπευτικές σε μεγάλο βαθμό.
Άψογη επικοινωνία και παρέα.
Στον αγώνα κρύα έως αμέτοχη.
Την πέτυχα στο μάρκετ Φορούσε μια ολόσωμη πράσινη φόρμα..Θα διαφωνησω την εχω δει Αθηνα πριν μηνες.
Κορμαρα στρίπερ ανω του 1.75!
Και καλη στα τα του αγωνα.Και πίπα και σεξ.
Από τις δυνατες μου εμπειρίες.Ενταξει δεν ειναι ηφαιστειο,αλλά μια πολυ εμφανισιμη και καλη εργαζομενη.
Τα είπα και στο άλλο νήμα... six pack και δεν βλέπω την συσκευασία με τις μπύρες... fake είναι...Αυτή η Αγκάθα (Κρίστι) αν πάω ρε γμτ θα ντραπώ να βγάλω τα ρούχα μου.....Από την άλλη κάτι δε μου κάθεται καλά με τις φωτό στο πρόσωπο.....λέτε να αιωρείται κανα παπάρι από κάτω;
Στα της εμφάνισης συμφωνώ και επαυξάνω.Θα διαφωνησω την εχω δει Αθηνα πριν μηνες.
Κορμαρα στρίπερ ανω του 1.75!
Και καλη στα τα του αγωνα.Και πίπα και σεξ.
Από τις δυνατες μου εμπειρίες.Ενταξει δεν ειναι ηφαιστειο,αλλά μια πολυ εμφανισιμη και καλη εργαζομενη.
Ειναι πολύ ανωτερη απο οποιαδήποτε του club,οπου δεν υπάρχει συγκριση καμια καταρχας σε εμφανιση
Τιμοκατάλογο μάθαμε?
250 η ωραΤιμοκατάλογο μάθαμε?
Extra υπηρεσίες?
Γιατί στον ΕΝ γράφει ενα ξερό.. Girlfriend experience
Πόνεσε...250 η ωρα