Leviathan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.768
- Πόντοι
- 6.246
Προφανώς και όχι...Δηλαδή ρε μλκς τόσες μέρες δε ρώτησε κανένας για ραντεβού και να βγει να το πει;
Προφανώς και όχι...Δηλαδή ρε μλκς τόσες μέρες δε ρώτησε κανένας για ραντεβού και να βγει να το πει;
Τι γραφεις ρε φιλος; HIV;Σύμφωνο με τον συναθλητή
elgreco90 Η Ελένη γνωστή μασαζοκορη σε πριβέ μαγαζιά και μη ανεξαρτητοποιήθηκε και είχε πρόβλημα με ΣΜΝ έως και H HIV
όχι την Μαιρούλα με την αλογοουρά στην Ταντάλου, εκείνη τα χαρτονομίσματα τα έβγαζε κωλαριστά απ τα παππούδια, έτυχα έναν παππού τριευτυχισμενο να βγαίνει απ το δωμάτιο και να λεει στην τσατσά "εξαιρετική"............... ποιος ξέρει ποιαν εγγονή ή γειτονοπούλα έβλεπε στα "μάτια" της.............. την μαυρομάλλα δεν θυμαμαι αν ήταν Πολωνή αλλά ήταν ασύμετρη απειλή!!!Παίζει να εργάζεται ακόμη??Την Πολωνέζα λες αδερφέ ;;;
Που την θυμήθηκες ;;;(αν είναι αυτή)
Η την Μαιρούλα ατο μπλε ;;
Να φανταστω τυπε εχεις αποδειξεις για τη λασπη που ριχνειςΚατά σειρά προτεραιότητας βέβαια... Η πρώτη κουβαλάει ένα σωρό ΣΜΝ... Πήγαινε μπρο μου...
Την πήρα τηλέφωνο και είπε ότι είναι Πάτρα!Έχουμε καμία συνάντηση με την κυρία ξέρουμε κάτιΕλένη
6907583070 Ελένη φουλ πρόγραμμα τα πάντα στο σεξ με πολλά κολπα και με ζευγάρια λεσβιακό παρτούζες με δύο άντρες αυταρχικό αλλαγή ρόλων λαγνειες φετιχkanesex.com
Και κωλο δίνει και απ'όλα κάνει.εξτρα κανει ; κωλο cim cif και λοιπα;
Εγώ αλινα ήθελα αλλά είναι η μοναδική που δεν έχει τελείωμα στόμα. Κριμας κριμας!Τελικά είχαμε feedback από τους νεοφώτιστους?
Πήγε εκπρόσωπος μας να δοκιμάσει το εμπόρευμα?
Για να ξεκαθαρίσω.... Μιλάω για την ΦΟΙΤΉΤΡΙΑ ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΈΝΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΟΥΆΖ, για ακόμη μια φορά αυτός είναι ο διάλογος μου μαζί ύστερα από φίλο που κόλλησε παράσημο από ακαποτο στοματικό....
Προφανώς και θέλω να προφύλαξω τα μέλη εδώ μέσα... Όσοι μιλάτε για λασπη κτλπ είστε άξιοι της μοίρας σας
Και λίγο κοκο,τι σας χαλάει ρε αλάνια; Γαματε γιατί χανόμαστε!πέρα από το λαηκ που πατησα θελω να σου γραψω κ ενα ευχαριστω. το ειδα την περίοδο που την εψαχνα για να παω και με εσωσες.
what? τι κοκο?Και λίγο κοκο,τι σας χαλάει ρε αλάνια; Γαματε γιατί χανόμαστε!
Δεν πειράζει άμα δεν κατάλαβες, εμείς έτσι το λέγαμε παλιάwhat? τι κοκο?
το παρασημο?Δεν πειράζει άμα δεν κατάλαβες, εμείς έτσι το λέγαμε παλιά
Ευχαριστω πολύ φίλος!πέρα από το λαηκ που πατησα θελω να σου γραψω κ ενα ευχαριστω. το ειδα την περίοδο που την εψαχνα για να παω και με εσωσες.
θυμασαι τιμες;Και κωλο δίνει και απ'όλα κάνει.
Εχω τρελο φετιχ με Ασιατισσες,και πολυ σπανια βρισκω κατι στην πολη μας.
Καλή φαίνεται Περιμένουμε ενημέρωσήΕχω τρελο φετιχ με Ασιατισσες,και πολυ σπανια βρισκω κατι στην πολη μας.
Εχω κλεισει το απογευμα 1 ωριτσα, ελπιζω να μην φαω τρελη φολα.
Θα υπαρξει ενημερωση εαν τελικα δεν κοτεψω και παω
Και που φαινεται οτι απανταει η συγκεκριμενη..
Για να ξεκαθαρίσω.... Μιλάω για την ΦΟΙΤΉΤΡΙΑ ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΈΝΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΟΥΆΖ, για ακόμη μια φορά αυτός είναι ο διάλογος μου μαζί ύστερα από φίλο που κόλλησε παράσημο από ακαποτο στοματικό....
Προφανώς και θέλω να προφύλαξω τα μέλη εδώ μέσα... Όσοι μιλάτε για λασπη κτλπ είστε άξιοι της μοίρας σας