Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
οι περισσοτερες cg δεν ειναι πολιτες ελλαδας αν δε βρουν λεφτα εδω φευγουν πανε σε αλλη πολη ή αλλη χωραΔεν με προσβάλλεις, πρώτον επειδή στο αξιακό μου σύστημα τα λεφτά δεν μετράνε καθόλου, μετρά η παιδεία, οι γνώσεις, τα ταλέντα κλπ. και δεύτερον επειδή αυτό δεν αφορά εμάς τους πελάτες αλλά τις εργαζόμενες στον χώρο του πληρωμένου έρωτα. Τις κακομαθένετε με το να τις δίνετε τόσο εύκολα πολλά χρήματα απλά και μόνο επειδή έχουν μουνί. Αυτό δεν οδηγεί σε μια κοινωνία με αξιοκρατία, μαθαίνουν να μην εκτιμούν το χρήμα και νομοτελειακά έτσι θα ανεβαίνουν διαρκώς οι τιμές. Στο τέλος ούτε κι εσύ (που είσαι πάνω από το μέσο μισθό) θα μπορείς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι καλά, η μουνοδουλεία σε όλο της το μεγαλείο...
αν κοιταξεις θα δεις οτι οι τιμες στη γερμανια ειναι πανω κατω ιδιες με τις δικες μας...μπορει να μη ειναι ειναι δικαιο αυτο αλλα ετσι δουλευει η αγορα
γιατι να κατσει η αλλη να γαμιετε στην ελλαδα με 50ε αν μπορει να γαμηθει στη γερμανια ή στο βελγιο με 200?οι τιμες στη ευρωπη ειναι πανω κατω ιδιες με μικρες διαφορες
καποιο εμπαργκο θα ειχε νοημα μονο για καποια κοπελα που για καποιο λογο ειναι υποχρεωμενη να μεινει θεσσαλονικη
κακα τα ψεματα το cg δε ηταν ποτε αθλημα του λαου ,για τον λαο ειναι τα μπουδελα κυριως και πιο φτηνα εχει πιατσες μετα
οχι πως εγω ειμαι κανενας πλουσιος πανω κατω μια αντε δυο φορες το μηνα να παω σε cg αλλιως δε βγαινω