Κοίτα στα 100 για μια φορά , 1 ώρα το λες και worth. Με την αυτονόητη προϋπόθεση να φέρνει στις φωτογραφίες.
Αν δε έβαλε και τα φιλιά στην τιμή, μπορούμε να κάνουμε μια απόπειρα.
Αρνητικο ότι δεν έχει χώρο, και πρέπει να δώσουμε ένα 30αρι εκεί.
Αλλά για εμένα που μου είναι δύσκολη η δεύτερη φορά στην ώρα, και τα 100+30 είναι καλά...
Εγώ οι άλλες ζητάνε 180 και 200.
Μια άλλη δε , 300 για μια ωρα.
By the way...τη δοκίμασα και εγώ σε outcall...100 ευρώ για 1 ώρα, δεν πήρα τίποτα από extra και δεν επιχείρησα φιλιά, γιατί θυμόμουν από τους άλλους ότι τα χρεώνει...
Είναι κοντά στα 40, κορμάρα μαυρισμένη από σολάριουμ, γυμνασμένη,σχεδον το απόλυτο κορμί...πρόσωπο καλό, ομορφούλα, αλλά όχι μουνάρα, μπορεί να σου αρέσει, μπορεί και όχι...
Εμένα μου έκανε το κλικ, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας...
Ρωσίδα, αλλά μιλάει άψογα ελληνικά και είναι καλή στο social...διάθεση για sex....φουλ...
Δυνατό σημείο η πίπα, για πάρα πολύ ώρα, γλείφει και τα αρχίδια καλά, είχε ένα μπουκαλάκι νερό και μ' έβαζε να της ρίχνω λίγο στο στόμα για να έχει πολύ υγρασία στη πίπα...Ήταν πολύ καλό σκηνικό αυτό...
Καλή και στο γαμήσι...υγραίνεται όμως πολύ και τα σεντόνια θέλουν αλλαγή μετά...
Είναι οκ για 1 φορά...εγκρίνω...
Το τηλ δεν το σηκώνει η ίδια, είναι γραφείο και κανονίζεις, μια ευγενική κυριούλα το σηκώνει.