Τι παίζει με αυτήν ρε μαν; Έχω προσπαθήσει 2 φορές(Γενάρης κ Απρίλιος) την μια Δν το σήκωνε κ την άλλη Παρε πιο μετά, το μετά είναι ότι Δν το σήκωνε
Ήμουν για Πάσχα Θεσσαλονίκη. Την έχω επισκεφτεί 3 φορές στο παρελθόν και της θύμισα κιόλας από πού κτλ, αυτή "ποιος είσαι δε σε ξέρω" "στείλε φωτό σου" κτλ...
Εκτός του ότι το πιπιλούσαμε για
3 γαμημένες ημέρες και μόνο το γεγονός ότι ζήτησε φωτογραφία και
ΜΕΤΑ δεν απάντησε ποτέ και πιθανότατα με blockαρε κιόλας με εκνεύρισε τόσο που όσο κι αν ήθελα να τη δω (που ήθελα να δω αν άλλαξε τίποτα τον τελευταίο χρόνο επειδή πέρασα υπέροχα τις πρώτες 2 φορές που τη συνάντησα), είπα γάμησέ το. Να τονίσω εδώ πως και τις 3 προηγούμενες φορές περάσαμε και οι δύο πολύ καλά, δεν υπήρξαν προβλήματα κατά τη διάρκεια του ραντεβού.
Είχα και μία περίεργη αίσθηση πειραματισμού, έστειλα σε 3-4 άγνωστες για καταδρομική και τελικά ΟΥΤΕ από εκεί πήρα απαντήσεις. Ξενέρωσα πλήρως...
Έκλεισα τελικά με τη Suzi (είχαμε ξαναβρεθεί άλλη μία φορά) που η κοπέλα είναι και απίστευτος άνθρωπος και ήρθα και στάνιαρα. Είχαμε τελειώσει τα διαδικαστικά για το ραντεβού σε 5' με το ρολόι. Είναι να είσαι επαγγελματίας.
Όσο για τη Μαρκέλα, μετά από τέτοια συμπεριφορά και ακούγοντας τα παραπάνω για σκυλιά, μυρωδιές κτλ... το τηλέφωνο της απλά βγαίνει από την ατζέντα.