Salonikiotis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Like
- 1.217
- Πόντοι
- 201
Ήρθε κι άλλη Αννουλα. 300 λέει outcall, δεν θα την πάρω ποτέ αυτή τη γυναίκα
Λεπτομέριες...1,62 υψος 63 κιλα λεει ( +10 κιλα -10εκ δλδ)
πρεπει να ειναι σαν τα ανθρωπακια leggo το σουλουπι της
Πλησιάζεις αρκετά κοντά στον ρομαντισμό , ΊκαρεΛεπτομέριες...
Για το social θα πάμε..
Μετά από μια ώρα εντατικό socialiazing θα είμαστε έτοιμη να το παίζουμε Latin εραστές...
Δεν πάμε να γαμήσουμε...
Πάμε να φτιάξουμε profil...
Γυφτάκι ...πριν λίγες μέρες είχε ανεβάσει αγγελία που έλεγε " όχι γέροι όχι υπέρβαροι " ....διαλαλοντας την αηδία της που βιζιταρει .....λογικά έφαγε μαύρο και είπε να ρίξει τα στάνταρ .....Παιδιά έχει κανείς γνώμη για αυτή
Καυτή, πρόστυχη και ❌❌❌✅ Sexy ⭐⭐⭐ - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Ευχαριστώ! Μάλλον θα την δοκιμάσω και θα γράψω κριτικήΑυτό που βλέπεις θα συναντήσεις.
Δυνατό κλαρίνο. Δίνει πόνο. Αν είσαι και δυνατόν ρυθμών θα το ευχαριστηθείς. Για μια φορά καλή είναι.
50€ εξτρα για cim ή στο σωμα! Πίπα χωρις καπότα αν είναι ξυρισμένη και καθαρή. Φιλιά μόνο αν είσαι εντάξει από θέμα υγιεινης. ΓΙα να γαμήσουμε θα πάμε ή για εξέτασεις;; Α και δεν προσφέρει μασάζ. Τρέξτε κάντε ουρά....
αυτή είναι για έρωτα.....
Κλασσική περίπτωση βλάβης απο Λατινική Αμερική.50€ εξτρα για cim ή στο σωμα! Πίπα χωρις καπότα αν είναι ξυρισμένη και καθαρή. Φιλιά μόνο αν είσαι εντάξει από θέμα υγιεινης. ΓΙα να γαμήσουμε θα πάμε ή για εξέτασεις;; Α και δεν προσφέρει μασάζ. Τρέξτε κάντε ουρά....
Ναι η αλήθεια είναι πως δεν ακούγεται καλό αυτό διαβάζοντας το....50€ εξτρα για cim ή στο σωμα! Πίπα χωρις καπότα αν είναι ξυρισμένη και καθαρή. Φιλιά μόνο αν είσαι εντάξει από θέμα υγιεινης. ΓΙα να γαμήσουμε θα πάμε ή για εξέτασεις;; Α και δεν προσφέρει μασάζ. Τρέξτε κάντε ουρά....
Λεπτομέριες...
Για το social θα πάμε..
Μετά από μια ώρα εντατικό socialiazing θα είμαστε έτοιμη να το παίζουμε Latin εραστές...
Δεν πάμε να γαμήσουμε...
Πάμε να φτιάξουμε profil...
καλημέρα )))
Έπρεπε να περιμένεις να δεις αν θα σ πει να βάλεις τα 40 σε PayPalΗ παρακάτω κορασίδα λέει ότι είναι απο Θεσσαλονίκη.
Προσφέρει φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό 80 την ώρα.
Όταν ζήτησα βιντεοκλήση για να την δω άρχισε τα δεν γίνεται αυτή που βλέπεις είμαι και τα σχετικά. Την χαιρέτησα και τελος.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Μου το έχει ζητήσει άλλη σε Revolut όμως, για κακή του τύχη όμως είχα και εγώ και μου έβγαλε το όνομα της επαφής ενός καγκουρόΈπρεπε να περιμένεις να δεις αν θα σ πει να βάλεις τα 40 σε PayPal
Μου το έχει ζητήσει άλλη σε Revolut όμως, για κακή του τύχη όμως είχα και εγώ και μου έβγαλε το όνομα της επαφής ενός καγκουρό
Αυτό ζητάει χααχχααχΈπρεπε να περιμένεις να δεις αν θα σ πει να βάλεις τα 40 σε PayPal