Διαγραμμένο μέλος 206286
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2021
- Like
- 1.220
- Πόντοι
- 201
Μικρούλα μονη ψάχνει. - Love List
Είμαι έτοιμη να σου προσφέρω αξέχαστες στιγμές.Ελληνίδα 25 χρονών,ναζιάρα,δουλέυω μόνη και έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο για μια ώρα με σκοπό να σε […]www.lovelist.com.gr
Συνάντηση με την παραπάνω πριν καμία βδομάδα.
Δεν βρήκα κάποια κριτική για αυτήν και είπα να κάνω το κασκαντεριλίκι.
Λοιπόν είναι πιτσιρίκα περίπου 25 κάπου εκεί.Κάτω του 1,60 ίσως.Δεν τη λες αδύνατη σίγουρα.Ούτε και χοντρή να μην βλέπετε.Οι φωτογραφίες είναι δικές της αλλά σίγουρα όχι αντιπροσωπευτικές με τη συνολικη εικόνα.Το κωλί υπακούει πιστά τον νόμο του Νεύτωνα .Δεν θέλω να φανταστώ πως θα είναι σε 2-3 χρόνια εάν δεν ξεκινήσει γυμναστική χθες.Πρόσωπο αδιάφορο.Βυζάκια μικρά αλλά δέχονται παιχνίδι.
Παρατήρησα μία προφορά με λιιι και νιιι.
Στα του αγώνα:
Δεν υπάρχει σχετική πίεση με τον χρόνο.Πίπα καλή.Στο σεξ δεν είπε σε τίποτα όχι εκτός από πρωκτικό(σε νορμαλ πλαίσια πάντα) Δέχεται κωλοσκάμπιλα και έντονους ρυθμούς.Προσπάθεια για συμμετοχή .Τελείωμα στο στόμα και κατάποση.
Αυτό που με χάλασε ήταν ότι είχα όρεξη για πιπινοκατάσταση petit αλλά ο σωματότυπος δυστυχω΄ς δεν είναι έτσι.
Όταν άνοιξα την πόρτα του ξενοδοχείου μου πέρασε από το μυαλό να τη στείλω πίσω αλλά δεν το έκανα.
Εάν ήταν πιο αντιπροσωπευτικές οι φωτογραφίες της αγγελίας ίσως να μην είχε γίνει η συνάντηση.
Κόστος 70 ευρώ/ώρα με 2 εκτονώσεις + έξοδα ξενοδοχείου.
Σίγουρα υπάρχει αγαπητικός που "μεταφέρει το κορίτσι για να μην κουραστεί" .
Επίσης ο αγαπητικός πρέπει να έχει τον πλήρη έλεγχο επειδή η μικρή έρχεται ακριβώς με 2 καπότες μαζί της.
Υπάρχει ένας τύπος που μεταφέρει τα κορίτσια με μηχανάκι.
Το λέω αυτό για ένα βράδυ τότε που την έστειλα την Μυρσίνη (τοφαλος) την πήρε ένας τύπος με μηχανάκι. Και πρόσφατα πάλι ένας τύπος με μηχανάκι άφησε στην Ροτοντα πιθανόν είναι η πιτσιρικά που είχε ακουστεί ένα διάστημα με 100 την ώρα περί. Ο οποίος την δασκαλευε πριν ανέβει πάνω.
Υποθέσεις πάντα αλλά ψιλοκολανε