Απο τη Σερβία είναι το κορίτσι .....Μην διαδίδετε ανακρίβειες παρακαλώ
Εχεις δικιο. Μαλλον την πηρε ο υπνος στο σολαριουμ και ξεφυγε το μαυρισμα
Απο τη Σερβία είναι το κορίτσι .....Μην διαδίδετε ανακρίβειες παρακαλώ
Μα και εκεί έχει οπαδούς της Roma FC.Είναι δημοφιλής στα Βαλκάνια.Πέρα από την πλάκα,υπάρχουν και όμορφες τσιγγανοπούλες με αξιόλογα κορμιά.Μη γινόμαστε ρατσιστέςΑπο τη Σερβία είναι το κορίτσι .....Μην διαδίδετε ανακρίβειες παρακαλώ
Ακριβώς αυτό και τίποτα παραπάνω ή λιγότερο.Σαφώς και είναι φάουλ από την πλευρά της.Για τον ίδιο λόγω είχα εκνευριστεί όταν η Amber Rose δεν ήταν η κοπέλα των φωτογραφιών.Η μεν Άμπερ Ελληνίδα,η δε Βίβιαν από χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας που φημίζονται για την ελληνομάθεια τους.Προφανώς η δεύτερη θα μένει χρόνια στην Ελλάδα και δε θέλει να αναγνωριστεί.Δεν τη δικαιολογώ βέβαια.Όταν έχεις τέτοιο κασέ οφείλεις να παρουσιάζεις το πρόσωπο σου και το σώμα σου.Διαφορερικά,κάνεις τουρ εκτός Ελλάδας
Αυτή η κοπέλα είναι η Ξένια που δούλευε στο Βένους δεν αξίζει μια όταν την περνάμε 30€ τώρα στα 100 δεν ξέρω μπορεί να έχει καλύτερη ορεξηΦρεσκαδουρα με τραβηγμένες φότο μέσα από το μπουρδελο!
Πως και δεν βρεθηκε κανας θαρραλεος να ρωτησει για τα κοριτσια εδω εντυπωση μου κανει. Μαλλον τις κερδιζει στα σημεια η κυρα Σουλα.
Βούλωσε μου της τριπουλες
Είμαι η χοντρουλα Θέλω πουτσα γουστάρω να τον έχω στο στόμα μου ..θέλω πουτσα μέσα στο μουνι μου βαθιά όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά..που θες να με χύσεις? Γουστάρω ακόμα κ να σε γαμησω κ να σε κατουρήσω ..από 40-60 το χύσιμο 6936591747kanesex.com
ΒΥΖΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ !!
Το καλοκαιρι εφυγε αλλα,μπορεις να συνεχισεις να κανεις και βυζοθεραπεια για χαλαρωση και για να απαλλαγεις απο καθε καυλα που εχεις !! Και μονο οι τεραστιες βυζαρες μου σου προσφερουν , για αυτο τηλ στη αποκλειστικη σου βυζονοσοκομα στο 6-9-7-1-5-7-7-8-6-1 για ραντεβου !!kanesex.com
Ντρέπομαι που το λέω δημόσια, Bety έχω πάει.
Τέτοια τρομάρα δεν έχω ξαναπάρει στην ζωή μου.
Ακριβως οπως το λες και συμπληρωνω οτι και οι περισσοτερες απο αυτες κατα βαση οι φωτο που ανεβαζουν ειναι μουφα η πειραγμενες.ουτε κι αυτο ισχυει. Βαζεις μια αλλη φωτο που βρισκεις στο ιντερνετ και τη στελνεις. μετα οταν πας τι θα κανει δηλαδη; θα κατσει να συγκρινει αν εισαι ο ιδιος;
εσκασε και νεα (στην ηλικια οχι) μεταγραφη στο τιμ μαρκελλα
Α ρε προεδρε..Φρεσκαδουρα με τραβηγμένες φότο μέσα από το μπουρδελο!
Πρωτα πρεπει να μαθει τι ειναι το σταυροκατσαβιδοΑ ρε προεδρε..
Εχεις γνωση ολων των στουντιο της πολης μας..
Πλακακια ,καναπεδες κλπ..
Διακοσμητης επρεπε να γινεις..
νατο το νεο μελος μας ξετσιμπλιασε...Αυτή η κοπέλα είναι η Ξένια που δούλευε στο Βένους δεν αξίζει μια όταν την περνάμε 30€ τώρα στα 100 δεν ξέρω μπορεί να έχει καλύτερη ορεξη
Οι φωτογραφίες κάτι μου θυμίζουν..Αντριαννα
ότι ποιο όμορφο έχεις δει το κορμί μου θα σου κόψει την ανασα σκέτη απόλαυση νά βιδωθω πάνω στο πουτσο σου νά με βάλεις στο κρεβάτι σου νά με πηδήξες πολύ, νά μου γλύψεις τό μικρό μου μουνακι, και εγώ νά τόν βάλω στο στόμα μου νά έχω την γεύση σου νά γίνει γλυκός σκληρός δυνατός.Θα σέ τρελάνω...kanesex.com
Παλιο η καινουργιο ;
Ξερει κανεις ; Αξιζει ;
Καμία πεινασμένη από Αθηνα θα είναι.που θα βαρουσε μύγες εκεί.και έμαθε ότι γαμιομαστε κ ήρθε στην σαβουροπολη μας μόνο με 150.Υ.Γπου στην χαβούζα να επερνε βαριά βαριά 80.με όλα μέσα.Αντριαννα
ότι ποιο όμορφο έχεις δει το κορμί μου θα σου κόψει την ανασα σκέτη απόλαυση νά βιδωθω πάνω στο πουτσο σου νά με βάλεις στο κρεβάτι σου νά με πηδήξες πολύ, νά μου γλύψεις τό μικρό μου μουνακι, και εγώ νά τόν βάλω στο στόμα μου νά έχω την γεύση σου νά γίνει γλυκός σκληρός δυνατός.Θα σέ τρελάνω...kanesex.com
Παλιο η καινουργιο ;
Ξερει κανεις ; Αξιζει ;
Πωωω τι μου θύμισες τώρα!!Πως και δεν βρεθηκε κανας θαρραλεος να ρωτησει για τα κοριτσια εδω εντυπωση μου κανει. Μαλλον τις κερδιζει στα σημεια η κυρα Σουλα.
Βούλωσε μου της τριπουλες
Είμαι η χοντρουλα Θέλω πουτσα γουστάρω να τον έχω στο στόμα μου ..θέλω πουτσα μέσα στο μουνι μου βαθιά όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά..που θες να με χύσεις? Γουστάρω ακόμα κ να σε γαμησω κ να σε κατουρήσω ..από 40-60 το χύσιμο 6936591747kanesex.com
ΒΥΖΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ !!
Το καλοκαιρι εφυγε αλλα,μπορεις να συνεχισεις να κανεις και βυζοθεραπεια για χαλαρωση και για να απαλλαγεις απο καθε καυλα που εχεις !! Και μονο οι τεραστιες βυζαρες μου σου προσφερουν , για αυτο τηλ στη αποκλειστικη σου βυζονοσοκομα στο 6-9-7-1-5-7-7-8-6-1 για ραντεβου !!kanesex.com
Αν θυμάμαι καλά από Αθήνα είναι και αναζητεί την τύχη της στην επαρχία.Αντριαννα
Παλιο η καινουργιο ;
Ξερει κανεις ; Αξιζει ;
Πωωω τι μου θύμισες τώρα!!
Για την δεύτερη έχω γράψει αρκεταααά χρόνια πριν,μην ρωτήσεις πως βρέθηκα εκεί! Το σκηνικό φυγής πάντως θύμιζε τον Κωνσταντίνου που τον στριμώχνει η χοντρή και τον λέει "χέλι μου" . Αυτή 170cm 150kg plus . Είμαι 175cm 70 kg μόλις. Ένα ισόγειο κάπου κοντά στη Δελφών. Όταν περνάω από εκεί κοντά και το θυμάμαι γελάω με τον εαυτό μου