Το φαγατε το παιδι ρε. Μπορει να ειναι ντροπαλος, να χει τα ψυχολογικα του ή οτιδηποτε τελος παντων. Αρκετα αμηχανα θα νιωθει στο κυκλο του δεν χρειαζεται και σε ενα ονλαιν φορουμ.
@Readytogo22 πολυ φιλικα στο λεω ειτε πας με εσκορτ, ειτε με γκομενα εξω ή και με καμια, να πας το συντομοτερο σε καποιο ψυχολογο/ψυχιατρο να ξεκινησεις καποιες συνεδριες γιατι προφανως υπαρχει καποιο βαθυτερο θεμα, εσυ ξες τι ειναι αυτο και δε λυνεται με φορουμ/βιζιτες ουτε καν με φιλους & οικογενεια.
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Δε πειράζομαι επειδή κάποιοι άγνωστοι με trollαραν στο internet. Θα πειραζόμουν άμα ήταν πρωσοπική επίθεση με σκοπό να με βλάψει.
Μπα δεν είναι ότι έχω όμως κάποιο αμάν ψυχολογικό (κάποια minor issues τυχαίνει να έχουμε όλοι) απλά στο σχολείο και τη σχολή που το μυαλό μου ήταν στο διάβασμα. Μετά κατευθείαν στρατό και δουλειά. Απο τότε τρέχω απο φροντιστήριο σε φροντιστήριο , φιλόλογος γαρ.
Πριν απο μερικούς μήνες έπεσε στα χέρια ένα ποσό το οποίο μου έδωσε γνωστός αποθανών (ήμουν ο μόνος στην οικογένεια που συμπαθούσε στους άλλους δεν έσωσε τίποτα) οπότε λέω να η ευκαιρία σου Κωστάκη.
Πιο πολύ απο περιέργεια να δω πως είναι ρε παιδάκι μου.
Για το παιδί που σχολίασε για την εμφάνιση μου. Προφανώς δε θα μπω στο κόπο να ανεβάσω φωτογραφεία εδώ αλλά μη νομίζετε δεν είμαι ασχημομούρης και γυμναστική κάνω και περιποιούμαι , και τη διατροφή προσέχω ΚΑΙ καλό κούρεμα κάνω. (Μετράει υπερβολικά στην εμφάνιση όπως και τα καλά παπούτσια) Μεγαλωμένος μόνο απο τη μητέρα μου έμαθα απο μικρός στα γυναικεία. Οπότε απο το γυμνάσιο ακόμα κάνω παρέα μόνο με κοπέλες (έχω μόνο φίλες , ποτέ δεν είχα φίλους) οπότε ξέρετε πως πάει γίνομαι το φιλαράκι που του κλαίνε στον ώμο όταν το παλιόπαιδο αλήτης τραμπούκος τσαμπουκάς τις παρατήσει αλλά μετά ψάχνουν για αυτόν ν2 , 3 , 4 , 5 , 6.
Τέλος πάντων.
Ειλικρινά συγνώμη άμα σας ζάλισα.