Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
χαχα.τα λουκανικακια ηταν ωραια στην αννουλα που εφαγεςΕσυ τις κρατας για τον εαυτο σου.Μη τις παρουμε τη παρθενια
χαχα.τα λουκανικακια ηταν ωραια στην αννουλα που εφαγεςΕσυ τις κρατας για τον εαυτο σου.Μη τις παρουμε τη παρθενια
Τι?Ταβερνα?Φακιρη πες καμια καλη.Μονο εσενα εμπιστευομαι
Πολυ παρεα με τον μαυρο κανεις.Τι?Ταβερνα?
Ρωτα τον ΑΖΑ...Πολυ παρεα με τον μαυρο κανεις.
Αν ήταν για ταβέρνα θα ρωτούσε τον μαύροΤι?Ταβερνα?
Θυμηθηκα μια καλη στα μερη σου...Αν ήταν για ταβέρνα θα ρωτούσε τον μαύρο
Αρκεί να μη δουλεύωΘυμηθηκα μια καλη στα μερη σου...
Θα ενημερωθεις εγκαιρως και το καλο που σου θελω να μας τιμησεις
με την παρουσια σου..
Για ταβέρνα φαντάζομαι, γιατί για δυνατή στα σπιτάκια ο Άζα χλωμό το κόβω... Όλες φίδια και δράκους τις βγάζειΡωτα τον ΑΖΑ...
Ανακαλυψε μια δυνατη στα σπιτακια..
Μου ειπε ονομα κλπ ,αλλα δεν τα θυμαμαι..
Στα σπιτακια,κατι καλο βρηκε...Για ταβέρνα φαντάζομαι, γιατί για δυνατή στα σπιτάκια ο Άζα χλωμό το κόβω... Όλες φίδια και δράκους τις βγάζει
αυτη που βρηκε και ο μπουχος ?Στα σπιτακια,κατι καλο βρηκε...
Τώρα άλλαξε χώρο καί είναι στήν Παναγία Φανερομένη.Αν είναι αυτή με το σκυλάκι στο διαμέρισμα πριν από 1 η 2 χρόνια που είχα πάει ήταν διεκπεραιωτική. Ομορφούλα με ωραίο σώμα. Το διαμέρισμα βρώμικο.
Είμαι on viber γιατί ακόμα περιμένω την διεύθυνση για τα τσιγάρα που σου χρωστάω... Αλλά δεν μου τη στέλνεις τη ρημάδα... Rezzzz??? ξέρεις ότι δεν πέφτω με ανθοδέσμες εγώ ούτε διατηρώ σχέσεις με μωρουλίνια και ανθοδεσμακηδες...δεν ξερω αν δουλευει σε κλειστο κυκλο (δεν νομιζω κιολας) αλλα πριν μερες που εψαχνα στο βαιμπερ τι διαθεσιμο υπαρχει ηταν σε συνδεση
οποτε μαλλον κραταει επαφη με τους ανθοδεσμακιδες "καλημερα μωρακιδες" για οταν και αν θα επιστρεψει
αυτα...
σπαμαρετε την τωρα στα μνματα να το ανοιξει και να κουδουνισουν 300 βαιμπερ μαζι
Οχι...αλλη..αυτη που βρηκε και ο μπουχος ?
που το ξερω αυτο παλι? επειδη η μελινα ειχε πει οτι ειμαι μεντιουμ? δεν ειμαι...Είμαι on viber γιατί ακόμα περιμένω την διεύθυνση για τα τσιγάρα που σου χρωστάω... Αλλά δεν μου τη στέλνεις τη ρημάδα... Rezzzz??? ξέρεις ότι δεν πέφτω με ανθοδέσμες εγώ ούτε διατηρώ σχέσεις με μωρουλίνια και ανθοδεσμακηδες...
Ο αρχοντας εισαι εδω μεσα , η ΜΟΣΑΝΤ σου παιρνει τσιμπουκια , μεχρι και τους αγνοούμενους της Κυπρου θα μπορουσες να βρειςπου το ξερω αυτο παλι? επειδη η μελινα ειχε πει οτι ειμαι μεντιουμ? δεν ειμαι...
σε εβγαλα απο το λαγουμι σου ομως με ενα ποστ δωσε τωρα εξηγησεις στα παιδια που σε ψαχνουν
παπαδες κανω λεμε...Ο αρχοντας εισαι εδω μεσα , η ΜΟΣΑΝΤ σου παιρνει τσιμπουκια , μεχρι και τους αγνουμενοιυς της Κυπρου θα μπορουσες να βρεις
ποια ειναι η εφη μαν μου?Καλησπέρα στον κόσμο. Θα πάω επίσκεψη σήμερα είμαι ανάμεσα σε Ελένη και εφη τι προτείνετε; Και καμία λεπτομέρεια για εφη αν μπορεί κάποιος θα με βοηθούσε..Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ούτε στήν Ελένη θά πάει φίλε μου σήμερα. Άν δέν κλείσει ραντεβού νωρίς ή από τήν προηγούμενη μέρα συνήθως ή Ελένη έχει γεμίσει το ωράριο της.ποια ειναι η εφη μαν μου?