johnys77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 161
- Πόντοι
- 2.017
Βαλεντίνα 23 αυτη ειναι τις λαδοκορηςΠοια είναι η αγγελία της,για να μη γίνεται μπέρδεμα με συνονόματη της;
Βαλεντίνα 23 αυτη ειναι τις λαδοκορηςΠοια είναι η αγγελία της,για να μη γίνεται μπέρδεμα με συνονόματη της;
Άρα όντως αυτή που νομίζαμε.Επειδή και η άλλη κάνει μασάζ και είναι στην αντίστοιχη ενότητα αγγελιών,γίνεται τρελό μπέρδεμα.Ας λέμε η Βαλεντίνα φίλη της Νάνσυ λοιπόν,ή έστω Βαλεντίνα 23.Και η άλλη όντως Βαλεντίνα ονομάζεται @Spiler ?Βαλεντίνα 23 αυτη ειναι τις λαδοκορης
Δεν μπορώ να το γράψω δημόσια και προς το παρόν δεν μπορώ και να στείλω πμ ακομα μέχρι να συμπληρώσω κάποια ποστ για να σ πω.Πως θα βρουμε τροπο επικοινωνιας με την κοπελα ?
Όχι ρέ φίλε!!! Άλλο η Βαλεντίνα που κάνει μασάζ και ότι προκύψει και άλλο η Βαλεντίνα της Νανσυ!!!!Όλοι μπερδεύτηκατε?Βαλεντίνα 23 αυτη ειναι τις λαδοκορης
Αυτή είναι η καινούρια Βαλεντίνα, της Νάνσυ, η "λαδοκόρη" είναι αυτή που τελειώνει σε 711, και της οποίας το προφίλ ανέβασα λίγο πιο πίσω. Εγγυημένο 1000%Βαλεντίνα 23 αυτη ειναι τις λαδοκορης
Πάντως @johnys77777 εσύ με τη Βαλεντίνα της Νάνσυ επικοινώνησες και σε είπε 80;Αυτή είναι η καινούρια Βαλεντίνα, της Νάνσυ, η "λαδοκόρη" είναι αυτή που τελειώνει σε 711, και της οποίας το προφίλ ανέβασα λίγο πιο πίσω. Εγγυημένο 1000%
Ναι ρε φίλε!!!!Αυτή είναι η καινούρια Βαλεντίνα, της Νάνσυ, η "λαδοκόρη" είναι αυτή που τελειώνει σε 711, και της οποίας το προφίλ ανέβασα λίγο πιο πίσω. Εγγυημένο 1000%
ναι με αυτην εποικοινωνησα ατιμη κοινωνιαΠάντως @johnys77777 εσύ με τη Βαλεντίνα της Νάνσυ επικοινώνησες και σε είπε 80;
Καλησπερα αλανια ... τι παιζει με αυτην ξερουμε ?
Καλησπέρα παίδες. Το dames ήρθε ανατολικά. Στην Όλγας κοντά στην Μπότσαρη. Επειδή εδώ γύρω οι επιλογές είναι πολύ πολύ περιορισμένες, αξίζει το 60αρι για φουλ που είπε στο τηλ η τσα
60 ευρώ παιδιά είναι μισή ώρα μασάζ και πίπαΚαί πού είσαι ακόμα με τίς υπηρεσίες που προσφέρει. Το κόβω στο 40ευρω!!!!
Για αυτό είχε αναφέρει κάτι σχετικό ο @ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ .Έτσι εξηγείται.ψαχνοντας ανακαλυψα αυτο στο τηλ που τελειωνει 711 μια παλαιοτερη αγγελια τις βαλεντινας του 2019 που ειναι ιδια σε αυτην την φωτογραφια με την βαλεντινα που δουλευει στην νανσυ η φωτογραφια που ειναι ιδιες και τα link
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - kaftesAggelies.com
ΚΟΠΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ. 6985995711 ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟkaftesaggelies.com
Βαλεντίνα 23
Είμαι η Βαλεντίνα 23 χρονών αν θες να περάσεις όμορφες αισθησιακές στιγμές μαζί μου σε χώρο μου... δεν έχεις παρά να με καλέσεις στο... 6944119895 ή και μνμ στο viber... Δευτέρα - Τετάρτη..!!! Όχι απόκρυψη...!!!!!!! Οι φώτο 100% δικές μου!!!!kanesex.com
αδερφέ αυτή μήπως δουλέυει καπου κοντά στο σταθμό; δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω να μην πώ περισσότερα στοιχεία...οδο κτλ.......Το προφίλ της στο κάνε σεξ: KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Μασάζ Θεσσαλονίκη
To idio μπαζο ειναιψαχνοντας ανακαλυψα αυτο στο τηλ που τελειωνει 711 μια παλαιοτερη αγγελια τις βαλεντινας του 2019 που ειναι ιδια σε αυτην την φωτογραφια με την βαλεντινα που δουλευει στην νανσυ η φωτογραφια που ειναι ιδιες και τα link
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - kaftesAggelies.com
ΚΟΠΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ. 6985995711 ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟkaftesaggelies.com
Βαλεντίνα 23
Είμαι η Βαλεντίνα 23 χρονών αν θες να περάσεις όμορφες αισθησιακές στιγμές μαζί μου σε χώρο μου... δεν έχεις παρά να με καλέσεις στο... 6944119895 ή και μνμ στο viber... Δευτέρα - Τετάρτη..!!! Όχι απόκρυψη...!!!!!!! Οι φώτο 100% δικές μου!!!!kanesex.com
Ποιο ξεπέτα πεθαίνεις φίλε μου. Γιαυτό μετακομίζουν συνέχεια ίσως!!!! Νοοτροπία να αλλάξουν όχι χώρο!!!!60 ευρώ παιδιά είναι μισή ώρα μασάζ και πίπα
Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα με έναν φίλο μου.
Πέρασε αυτός γιατί αυτός είχε ραντεβού και ευτυχώς δεν υπήρχε διαθέσιμο κοπέλα για μένα γιατί αυτό που είδα...
H Βαλεντίνα της Νάνσυς αν κατάλαβα καλά απο 70 το πήγε 80
αδερφέ αυτή μήπως δουλέυει καπου κοντά στο σταθμό; δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω να μην πώ περισσότερα στοιχεία...οδο κτλ.......
πήγες και στη λαδοκόρη με το τηλ ..895 και στην άλλη με το 711;To idio μπαζο ειναι
Δεν την έκοψα να είναι τόσο χαζή για να δώσει το τηλέφωνο που την ξέρει η μισή τουλάχιστον πόλη, γιατί απ' ότι θυμάμαι, η Βαλεντίνα βολτάρει τα καλοκαίρια σε νησιά. Μάλλον το νέο της το πάσαρε η Νάνσυ για ξεκάρφωμα.Για αυτό είχε αναφέρει κάτι σχετικό ο @ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ .Έτσι εξηγείται.
Από ότι φαίνεται το νούμερο σε -711 το πάσαρε στην άλλη,την 33χρονη που κάνει μασάζ
αυτη το 711 τι λεει??Για αυτό είχε αναφέρει κάτι σχετικό ο @ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ .Έτσι εξηγείται.
Από ότι φαίνεται το νούμερο σε -711 το πάσαρε στην άλλη,την 33χρονη που κάνει μασάζ
Άρα έχει και τα 2 νούμερα @aimilios1982 και η άλλη η 33χρονη απλά δεν υφίσταταιΔεν την έκοψα να είναι τόσο χαζή για να δώσει το τηλέφωνο που την ξέρει η μισή τουλάχιστον πόλη, γιατί απ' ότι θυμάμαι, η Βαλεντίνα βολτάρει τα καλοκαίρια σε νησιά. Μάλλον το νέο της το πάσαρε η Νάνσυ για ξεκάρφωμα.