Φίλε
@Χυσαμολοι και λοιποί συνάδελφοι,πριν τηλεφωνήσω για ένα μετριότατο duo,έπεσε το μάτι μου και εμένα στη
Είμαι η Σοφια.. Πρόγραμμα Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα, :στόμα Προσοπο και κορμί. ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ!!!!!!!!! Όλον τον ίδιον γληψσιμα 69 Φιλιά γλοσοφηλα. Μασάζ χαλαροτικο 100 ευρώ για 2 εκτόνωσης ,1ωρα Χορός ειπαρχει ( κέντρο) Εργαζόμε από τις 13 Με 00.00 νύχτα Ερχουμαι μόνο...
kanesex.com
Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να είναι χειρότερο αυτό το duo και έπεσα μέσα.Έχουν ωραία εμφάνιση,συμπαθέστατες με καλό σόσιαλ πριν και μετά.Έκανα επιτέλους ένα κανονικό τρίο.Είχαν καλή χημεία μεταξύ τους,αφού φιλήθηκαν έκαναν και 69,στο οποίο εννοείται συμμετείχα και εγώ από ένα σημείο και μετά.Μου έκαναν και απίστευτο διπλό blowjob και οι 2 ταυτόχρονα,και τον κορμό και τα μπαλάκια.Αφού μπήκα στη μία κοπέλα,ενώ φιλούσα την άλλη,αλλάξαμε προφυλακτικό,χωρίς όμως να χαλάσει το momentum.Αντίστοιχα μπήκα και στην άλλη κοπέλα,φιλώντας την παρτενέρ της.Είχαμε καλή χημεία.Κόστος μισάωρου 50+50+10+10=120 (τα δεκάρια για όσα κάνουν μεταξύ τους).Στη 1 ώρα,είτε κάνεις 2 εκτονώσεις είτε 1 που αργεί να ολοκληρωθεί,προσθέστε ακόμα 100,συνολικά 220.Μπορεί να μην ήταν το κουαρτέτο που είχε περιγράψει ο Γερόλυκος για το 1995,που για 1 ώρα το κόστος ήταν σε αντίστοιχο νόμισμα 150,αλλά πρόκειται για μια φανταστική εμπειρία που απόλαυσα.Πάει και το τελευταίο απωθημένο λοιπόν!