Αυτό που περιγράφεις φίλε μου και όσο περίεργο και αν ακούγεται το έκανα στην Αθήνα σε μπουρδέλο στο
Μεταξουργείο πριν απο καμιά 5 χρόνια , ήταν μια αρκετά άσχημη περίοδος για μένα λόγο ενός προβλήματος υγείας που είχα και ήμουν Αθήνα για ένα διάστημα και μετά έφυγα Γερμανία και κατέληξα στο Λονδίνο για να βρω την υγεία μου απο την αρρώστια ήμουν τότε κοντά στα 27 (φτάνει όμως με τα δραματικά ) .
Είχα πάει λοιπόν σε ένα σπιτάκι όπου είχε μια πόρτα σαν φυλακή και τους πακι κλπ δεν τους άφηνε να μπούν θυμάμαι ήταν μια μαυρομάλα με μεγάλα γυαλιά και μια ξανθιά κορμάρες και οι δύο σαν της Μιρέλλας περίπου εάν γνωρίζεις απο τα δικά μας σπίτια με παρόμοια ομορφιά . Το πρόγραμμα τους λοιπόν ήταν 15 ευρώ για να πάρεις την μια 10-15 λεπτά μαξ χωρίς ακάποτες πίπες κλπ κάτι σαν το δικό μας το 30αρι , ρωτάω την τσατσά παρτούζα γίνεται λέει θα ρωτήσω τα κορίτσια και η απάντηση μου ήταν καλά πάω στο δωμάτιο και στείλε τις εκεί να τα πούμε , όπως και έγινε έρχονται λοιπόν μετά απο κανένα 10 λεπτο τους λέω πως θέλω να σας πάρω μαζί αλλά και φιλιά και ακάποτη πίπα και να κάνετε γλυφομούνια και εγώ να σας κοιτάω κλπ κλπ και εδώ έρχεται το καλό έδωσα 80 ευρώ για 40 λεπτά με αυτές τις δύο και έγιναν όλα όπως τα φαντάζεσαι το μόνο που δεν έγινε ήταν να πάρω και κωλαράκι , ακόμα θυμάμαι να γαμάω την μια στα 4 και την άλλη να μου λέει ενω μου έγλυφε σχεδόν τον λαβύρυνθο του αυτιού σκίσε την καριόλα έτσι της αρέσει να την παίρνουν . Επίσης ένα μεγάλο αρνητικό στην όλη φάση για εμένα τουλάχιστον είναι πως πρέπει να αλλάζεις τρεις την ώρα καπότες μιας και απο μια δεν μπαίνεις στην άλλη . Τώρα εάν γίνεται όλα γίνονται για τα λεφτά ειδικά σε αυτούς τους κλάδους ...
Σου εύχομαι λοιπόν να το κάνεις και αυτό ..