Giannis7919
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όχι, δεν έχω τηλεφωνήσει ακόμαΕσυ τι λες?
Πήρες τηλέφωνο?
Τι τιμές σου είπαν?
φτανω την επόμενη εβδομάδα.
ίσως κάποιος το έχει ήδη δοκιμάσει;
δεν βρήκα πουθενά καμία κριτική…
Όχι, δεν έχω τηλεφωνήσει ακόμαΕσυ τι λες?
Πήρες τηλέφωνο?
Τι τιμές σου είπαν?
Και δεν είναι καθαρή και έχει και οι υπηρεσίες είναι για το ανάθεμα. Τζάμπα τα λεφτά. 1000 φορές να μην πήγαινα και να τον έπαιζα. Τόσο χαλι..ψηνομουν να παω και δε με νοιαζει τοσο πολυ αν ο χωρος ειναι ακαστατος αλλα αμα βρωμαει και η ιδια αυτο παει πολυ...
Λογικά εδώ είσαι...πως θα βρουμε την ευα απο ανατολικα?μπορει να βοηθησει καποιος
πως θα βρουμε την ευα απο ανατολικα?μπορει να βοηθησει καποιος
Δεν απανταει φιλε!! Μαλλον ειναι ακομα διακοπες ή επεσε πολυ δουλεια και δεν προλαβαινει!!!Καλημέρα η ψάλτη γύρισε;;; ή ακόμα σε διακοπές;
Μάλλον σε διακοπές θα είναι για δεν υπάρχει αγγελία..Δεν απανταει φιλε!! Μαλλον ειναι ακομα διακοπες ή επεσε πολυ δουλεια και δεν προλαβαινει!!!
δεν απαντάει στο μνμ ή σου κάνει την παλαβή ....Προσπαθώ εδώ και καιρό να κλείσω ραντεβού αλλά δεν κάθεται.
Έχει δοκιμάσει κανείς;
Κοκκινομάλλα 21χρονη στην Θεσσαλονικη
Ειμαι η Πηνελόπη 21 χρονών Ελληνίδα, βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη, με πολυ όρεξη για σεξ που θα σε κανω να ξεχαστεις και να απολαυσεις.. Ειμαι μικροκαμωμενη, με όμορφο, πρόσωπο κόκκινα μαλλιά, θυλικοτατο σώμα και κανω συναντήσεις μονο με ανδρες σοβαρους που θέλουν να περάσουν καλα! Δεν διαθέτω...kanesex.com
Έδωσε τις πρώτες πληροφορίες και μετά σταμάτησε να απαντάδεν απαντάει στο μνμ ή σου κάνει την παλαβή ....
Μάλλον χρωστάει μαθήματα ή την έπιασε ο μπαμπάς.....Έδωσε τις πρώτες πληροφορίες και μετά σταμάτησε να απαντά
Κακοηθειες ειναι φιλαρακι μου.και σε αλλες κοπελες το κανουν.Ρε παιδια με την ευα του kanesex τι παιζει; Γκουγκλαρα το τηλεφωνο της και μου βγαλε στο whitepages διαφορα. Ισχύουν ή ειναι κακοήθειες; Ημουν έτοιμος να κλείσω αυτή την εβδομαδα και τωρα το σκεφτομαι
Μάγκες μου επειδή διάβασα πολλά είπα και ξανα δοκιμάσω κάλεσα την Ευα απο ανατολικά για ραντεβού. Από την αρχή λέω την προσωπική μου εμπειρια μαζί της μαζί μου δεν ξέρω αλλά πάντα περνάω πολύ καλά δυνατή βαθειά πίπα σημείωση είμαι πάντα ξυρισμένος εκεί οπότε το γουστάρει και περνάω και εγώ καλά. στο γαμήσι δοκιμάζουμε αρκετές στασης η αγαπημένη μου είναι στα 4 γιατί γουστάρω τρελά το κωλαράκι της και μπορώ να έχω τον έλεγχο στο βάθος και την ταχύτητα. Η συμπεριφορά της σήμερα όπως και πάντα πολύ καλή. Η καθαριότητα πεντακάθαρη με τα μπανάκια πριν την πράξη και μετά. Πολύ καλή επαγγελματίας. Για μένα είναι στανταράκι γι άλλον όχι δεν ξέρω γούστα είναι αυτά. Μην πιάνεται ένα μόνο σχόλιο καλό η κακό να βλέπεται την γενική εικόνα που βγάζει η κοπέλα αν έχει πολλά καλά και λίγα άσχημα η και το αντίθετο. συλλέγουμε και αναφέρουμε εμπειρίες για ενημέρωση όλων των πουτανιάρηδων του sait
Νομίζω παραπάνω, κάποιος σύντροφος έχει αφήσει αρνητική κριτική. Αυτή από την Καλαμάτα είναι, αν δεν κάνω λάθος.Πάτρα για λιγο
6907583070 Ελένη φουλ πρόγραμμα τα πάντα στο σεξ με πολλά κολπα και με ζευγάρια λεσβιακό παρτούζες με δύο άντρες αυταρχικό αλλαγή ρόλων λαγνειες φετιχkanesex.com
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το "πλούσιο καυτό πρόγραμμα??
Αρκετά μαγκωμένη φάνηκε στο τηλέφωνο πάντως.
Δικός της χώρος στο κέντρο κοντά ολυμπιάδος.
Χαλί μαύρο φίλεΝομίζω παραπάνω, κάποιος σύντροφος έχει αφήσει αρνητική κριτική. Αυτή από την Καλαμάτα είναι, αν δεν κάνω λάθος.
Γιατι 100 ΤΙ πρόγραμμα εκανες πολλά είναι φίλος που πήγε τον είπε 70 και τελικά την πήρε με 50.Χαλί μαύρο φίλε
Άδικα τα 100€