nteminio21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα ρε γκαρντάσια είμαι νέος σε αυτά τα cg στείλτε και σε εμάς κανένα pm να βγάλουμε καμιά άκρη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
που σαι βρε κουκλα...καλημερα μωρα...επειδη την προηγουμενη φορα περασα υπεροχα στην πολη σας θα ξαναανεβω αυτο το σαββατοκυριακο 7-8 του μηνος...φιλακια!! :-*
φιλε μην περιμενεις πολλα να μαθεις.εγω αυτο που εχω να προτεινω ειναι να παιρνεις απο κανα δυο γραφεια μονο κ οχι απο διαφορετικα καθε φορα ετσι ωστε οταν σε μαθουν να σου φερνουν τον αφρορε παιδες ψαχνω εδω και καιρο να βρω τπτ καλο αλλα απο μπαζο σε μπαζο αν κανεις εχει κατι υποψιν του και μπορει ας στειλει κανα pm
thanks
κοιτα να δεις,τα περισσοτερα γραφεια εχουν κ καλα αλλα κ μαπα κομματια.το θεμα ειναι που ψαχνεις να τα βρεις τα γραφεια.αν τα ψαχνεις στις εφημεριδες δεν παιζει να βρεις κ πολυ ευκολα κατι καλο,να το ξερεις.αν εχεις καποιον γνωστο ο οποιος εχει καποιο κονε παρε την ευκαιρια κ δεν θα χασεις.μπορει να μην σου ερθει με τη μια το καλυτερο του γραφειου αλλα πρεπει να το δεις κ λιγο μακροπροθεσμα.εδω μεσα για να μην ξεγελιομαστε δεν θα βρεις κατι κ μαλιστα οταν εχεις κ τοσα λιγα ποστ οποτε δεν ξερεις καποιον η δεν σε ξερει καποιος.συμφωνω αλλα το θεμα ειναι να γινει μια πρωτη επαφη με καποιο καλο γραφειο τωρα ειμαι εντελως στα τυφλα
Kαι εγώ που τα χίλιασα τα post φως δεν είδα!!!κοιτα να δεις,τα περισσοτερα γραφεια εχουν κ καλα αλλα κ μαπα κομματια.το θεμα ειναι που ψαχνεις να τα βρεις τα γραφεια.αν τα ψαχνεις στις εφημεριδες δεν παιζει να βρεις κ πολυ ευκολα κατι καλο,να το ξερεις.αν εχεις καποιον γνωστο ο οποιος εχει καποιο κονε παρε την ευκαιρια κ δεν θα χασεις.μπορει να μην σου ερθει με τη μια το καλυτερο του γραφειου αλλα πρεπει να το δεις κ λιγο μακροπροθεσμα.εδω μεσα για να μην ξεγελιομαστε δεν θα βρεις κατι κ μαλιστα οταν εχεις κ τοσα λιγα ποστ οποτε δεν ξερεις καποιον η δεν σε ξερει καποιος.
ειναι τελειως διαφορετικο να σε ξερουμε απο τα ποστ σου κ τελειως διαφορετικο να εχουμε πιει κ εναν καφε.το θεμα μας δεν ειναι αυτο,οντως δεν μπορεις να βρεις ευκολα κατι εδω μεσα εκτος αν εισαι λιγο τυχεροςKαι εγώ που τα χίλιασα τα post φως δεν είδα!!!
Επίσης με ξέρετε όλοι αλλά πάλι τζιφος!!!
Έτσι το πήρα απόφαση και άφησα την φάση call girls!!!
Συμφωνώ και στα δύο!!!ειναι τελειως διαφορετικο να σε ξερουμε απο τα ποστ σου κ τελειως διαφορετικο να εχουμε πιει κ εναν καφε.το θεμα μας δεν ειναι αυτο,οντως δεν μπορεις να βρεις ευκολα κατι εδω μεσα εκτος αν εισαι λιγο τυχερος
εχουν τροπους αλλα ειναι αυτο που λεμε φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισαΣυμφωνώ και στα δύο!!!
Αλλά πραγματικά λέτε οι μπάτσοι να μην έχουν άλλον τρόπο να εξαρθρώσουν τις παράνομα εκδιδόμενες από το να ψαρεύουν στο bourdela.tv;;;