Επιστροφή από την μελαχρινή κοπέλα.
Γενικές εντυπώσεις πολύ καλές
Από εμφάνιση
Στο πρόσωπο η κοπέλα είναι αυτή από τις φωτογραφίες αλλά χωρίς μεικαπ και φίλτρα, δλδ δεν είναι τόσο εντυπωσιακή αλλά εμένα μου άρεσε. Θα έλεγα ότι βγάζει ένα στιλ "το πουτανακι τις διπλανής πόρτας" και έχει ωραίο χαμόγελο. (Έχει και λίγο φουσκωμένα χίλια, δεν είναι πολύ ενοχλητικά και είναι βοηθητικά στην πίπα οπότε δεν το βάζω ούτε σαν θετικό ούτε σαν αρνητικό)
Στο σώμα έχει σωματότυπο αχλάδι αλλά είναι πετιτ. Για εμένα πολύ καλός συνδιασμός ειδικά για την πίσω κίνηση που κυρίως με ενδιαφέρει. Από στήθος δεν... το οποίο εμένα μου αρέσει στις όχι μιλφ. (Με άλλα λόγια για τους βυζολάτρες δεν κάνει)
Στα του αγώνα η όλη φάση κινήθηκε σε GFE ρυθμούς δίνει φιλιά βαθιά με πάθος αλλά όχι γλώσσα. Πίπα ξεκίνησε ως αεροπιπα αλλά μετά έκανε αξιοπρεπείς προσπάθειες για ντιπ. ( Τον πήρε σχεδόν όλο μέσα πράγμα που δεν μου συμβαίνει συχνά, η μόνες που το έχουν καταφέρει ολόκληρο είναι η Βλάντα στα στούντιο και η Ιρέν του γνωστού κλαμπ)
Αφήνει δάχτυλα και έχει καλή ανταπόκριση στο γλείψιμο, αλλά όταν πλησίαζε να τελειώσει με σταματούσε. Από στάσεις κλπ θεωρώ άσκοπο να γράψω πολλά γιατί ο καθένας έχει αλλά γούστα. Σε γενικές γραμμές πολύ καλή και δεκτική ξεκίνησε αυτή από επάνω αλλά της άρεσε όταν πήρα τον έλεγχο.
Το μόνο αρνητικό είναι το τζελ το οποίο στην αρχή έβαζε αλλά μετά από λίγο δεν χρειάζονταν. Εν μέρει ίσος δικαιολογείται λόγο του ότι είναι στενή. Δεν με πολύ πειράζει αυτό εμένα.
Στον δεύτερο γύρο τα έδωσε όλα μέχρι να τελειώσω χωρίς παράπονο αν και αργούσα, με το τελείωμα να έρχεται μετά από πολύ καλό αρχιδογλειψιμο.
Η ίδια της πολύ καθαρή και πρόθυμη, το χαμόγελο της είναι επικίνδυνο για τους αγαπουληδες οπότε συνιστάται προσοχή.
Για μια δοκιμή αξίζει σίγουρα. Για παραπάνω από μια θα έλεγα ότι πάει ανάλογα με του καθενός τα γούστα. Εγώ λέω ναι
Θα κάτσει για κανα δεκαήμερο από ότι μου είπε