Αρχικά προτείνω να κλείσουμε το θέμα της Ελένης εδώ. Όσοι έχουν επισκεφθεί θα έχουν σχηματίσει γνώμη και εφόσον διαβάζουν σταθερά θα ξέρουν να συγκρίνουν τη γνώμη τους με των υπολοίπων. Όσοι δεν έχουν επισκεφθεί και μπερδεύτηκαν δικό τους θέμα, μια είναι η λύση.
Όσον αφορά ποια είναι καλή η κακή δεν υπάρχει απάντηση. Το θέμα είναι ποια είναι πιστή σε αυτό που σου λέει ότι κάνει (είτε είναι σε μπουρδέλο, είτε ανεξάρτητη, είτε CG, είτε μασατζου.
Αν εγώ θέλω μια να παίρνει πίπα χωρίς χέρια όσο μιλάει κινέζικα την ώρα που μαγειρεύει και γι'αυτό δίνω 1000 ευρώ και την βρω για μένα είναι καλή.
Αν κάποια μου πει ότι κάνει τα παραπάνω και ενώ πάρει τα 1000 δεν κάνει κάτι η όλα από τα παραπάνω δεν είναι καλή.
Καταλαβαίνω ότι μερικοί ψάχνουν την πίπα χωρίς χέρια, άλλοι τα κινέζικα και άλλοι το μαγείρεμα και συγκρίνετε πορτοκάλια με καρπούζια.
Κλείνοντας, καλή είναι αυτή που προσφέρει στο 100% τις υπηρεσίες που λέει ότι προσφέρει και πάνω απ'όλα τις υπηρεσίες που έχετε συμφωνήσει (το τελευταίο για αυτούς που κράζουν τα μασατζιδικα που δεν έχει φουλ πρόγραμμα και δεν τους αφήνουν πχ να βάλουν κωλοδάχτυλο η δεν τους παίρνουν πίπα).
Αυτά και σταματήστε να σπάτε μπάλες