Εγω δε θελω να θίξω κανεναν απλα οταν λεμε Βύζαρα κολάρα η 8/10 περιμένω να δω μια πολύ ωραία γκόμενα , για μενα 8, 9/10 πχ θα επαιρνε αυτη
https://instagram.com/sofia.firou?utm_medium=copy_link αυτές εδω ειναι για 2 η καθόλου βαθμολογία , οχι 7 , γκομενες που δε γυρνάμε να τις κοιτάξουμε καν εξω και δν αξίζει καν να πληρώσεις για κάτι τέτοιο , και μη μου πείτε μα ο αλλος δε βλέπετε τι ν κάνει , έχει έξω τύπους και τυπους που συνοδεύουν μια χαρα κορίτσια , η αντικειμενική βαθμολογία καλά είναι να τηρείτε με τα κολομπαζα που κυκλοφορούν κι ζητάνε 100αρια . Παλιά με 120 παίρναμε εσκορτ που τώρα ζητάνε 250 η δε πατάνε Ελλάδα καν μονο Ντουμπάι κι Μυκονους . Ξαναλέω δε θέλω ν θίξω κανεναν ετσι κιαλλιως τις γκομενες αυτές δε τις χτυπάμε με τη μαγκιά μας η γιατί είμαστε παιδαραδες , τις πληρώνουμε .
Πς " ευχαριστώ κιολας το thunder που γράφει για ολες και δοκιμάζει και μας ενημερώνει δε θα θελα να του τη πω κιαπο πανω , απλα κιεγω ειδα 7 και 8 και πηγα σε μια απο αυτες και ξενέρωσα τη ζωη μου , οπως τη πάτησα και με εσκορτ ουκ ολίγες φορες πουλεγανε εδω μεσα στις κριτικές κορμι απίστευτο και δε ξερω γω τι και έβρισκα μια κρεμασμένη με πλαστικά χείλια και σπυρια στη πλάτη