GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Για μια Λινα ξερει κανεις κατι????
χρονια σου πολλα παιχτη...αλλα δεν θα παρεις τετοιο πμ να το ξερειςΠαίδες ψάχνω για ένα καλό ντουετάκι με καλό λεσβιακό, δώρο για τα γενέθλια μου. Όποιος γνωρίζει και θέλει ας μου στείλει ένα pm με κανένα τηλέφωνο. Ευχαριστώ.
Και εγω νομιζα ελεγες αυτη την αφροδιτη: ξερει κανεις κατι για την συγκεκριμενη??
Aδερφε εχεις πμ.....Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο...απλα δεν μου απαντησες...Διαβασε τοκαλησπερες στους συναγωνιστες ..
καποιος καπου εγραψε για τα CG της Θεσσαλονικης οτι υπαρχουν δυο κατηγοριες οι του Αγγελιοφορου/ιντερνετ = φολες > > και οι αλλες των γραφειων που τα τηλεφωνα δεν τα βρισκεις παρα μονο με τα σωστα κονε ..
Θα μου επιτρεψετε να πω οτι περιμενα περισοτερη "βοηθεια" απο τους εμπειρους περι την Θεσσαλονικη
Αλλα καταλαβαινω
Απλα ηθελα να πω οτι μετα απο πολυ κοπο και προσπαθεια μπορεσα τελικα να βρω ενα απο αυτα τα μαγικα τηλεφωνα ... ( κριμα ρε παιδια εχω πεταξει πανω απο 1000 σε φολες. .ελεος )
Η κοπελια εξαιρετικη ..σαν να εκανα ερωτα με την γκομενα μου που ειχα να την δω ενα χρονο το δε γραφειο αψογο ..με πηρανε και τηλεφωνο να με ρωτησουν αν εμεινα ευχαριστημενος και ολα αυτα μονο με 120
να περνατε ολοι πολυ καλα
Οι τιμές;;;;παιδιά πάντως το γραφείο της σόνιας είναι αυτη τη στιγμη κ το πιο αξιοπιστο κ το πιο ευγενικο...τουλαχιστον απ αυτα που εχω δοκιμασει εγω....
οσο για τις κοπελες η ΠΑΟΛΑ ειναι καλη στο σεξ με άνω του μετριου εμφανιση(7)
η ΟΛΓΑ ειναι πολυ καλη στο πηδηγμα κ σοσιαλ,επισης εφταρακι
η ΣΙΣΣΥ ειναι πετιτ οκταρακι αλλα γαμιεται χαλια...
εχει και αλλες 4 τις οποιες δν εχω δοκιμασει,εκ των οποιων τις 3 δν ψηνομαι και ιδιαιτερα διοτι εχουν δει πολλους χειμωνες (>35χρονων)....αλλα κυνηγαω να παρω μια 20χρονη που δουλευει μονο 2-3 φορες τη βδομαδα για χαρτζιλικι και αυτες μονο για κανα 2 ραντεβου....αλλα που θα παει....
Οι τιμές;;;;
Και το τηλ αν είναι ευκόλο κ δεν ανοίγουν μόνο με συστάσεις!!!
Mε το ταξί(αν τις πάρεις σπίτι σου)/ξενοδοχείο μέσα ή +αυτά;;;τιμες 100 +20 ακαποτη πιπα
τηλ σου στελνω με μηνυμα
Mε το ταξί ή ξενοδοχείο μέσα ή +αυτά;;;
Πόσο πάει αυτό;;;;να σου πω την αμαρτια μου παντα σπιτι μου τις φερνω...η τιμη ειναι με το ταξι,οποτε ακσιζει το κοπο...
παντως ακολουθησε τη συμβουλη για ολγα ή παολα....αν γουσταρεις και παρτουζα με το λεσβιακο τους θα χυσεις πολλες φορες....
Πόσο πάει αυτό;;;;
Και στην ώρα όσες φορές θες τις πηδάς ή μία;;;;να σου πω την αμαρτια μου παντα σπιτι μου τις φερνω...η τιμη ειναι με το ταξι,οποτε ακσιζει το κοπο...
παντως ακολουθησε τη συμβουλη για ολγα ή παολα....αν γουσταρεις και παρτουζα με το λεσβιακο τους θα χυσεις πολλες φορες....
Και στην ώρα όσες φορές θες τις πηδάς ή μία;;;;