Greekbladerz
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ συνάδελφε! Το χα τσεκάρη! Ήθελα όμως κάτι πιο πρόχειρο και οικονομικό!Το club έφερε μια με καλή κριτική από τον φακίρη
Ευχαριστώ συνάδελφε! Το χα τσεκάρη! Ήθελα όμως κάτι πιο πρόχειρο και οικονομικό!Το club έφερε μια με καλή κριτική από τον φακίρη
Ίδιο feeling έχουμε.Απάντησε σε μένα τα εξης:
Προσφέρω σεξ με προφύλαξη φιλια χάδια γλύψιμο στοματικό ελεύθερα και δεν κάνω πρωκτικό…έρχομαι σε χώρο δικό σου και το δώρο μου για μια ώρα είναι 100€.
Μου στείλε και μια θολή φώτο από το σώμα της που δν φαίνεται και τπτ και δν μπορώ για καποιο λόγο να την αποθηκευσω
Πιστεύω να είναι η ίδια που στο παρελθόν το παιζε Μαρία φοιτήτρια κι έπαιρνε 80 και είχε μόνο αρνητικές κριτικές. Με μέιλ mariaria@yahoo.gr και
gamhsemetwra@gmail.com
Τελικά από Τσεχία ή Ουκρανία είναι; Εμένα Τσεχία με είχε πειΚαλησπερα, η εμελια εφυγε σημερα για την πατριδα της , απο ουκρανια ειναι , παμε για αλλα.Κριμα παντως που εμεινε τοσο λιγο...πολυ αξιολογη επιλογη.
δελεαστικη αγγελιαΚαλησπέρα παίδες έχουμε τίποτα για το μωρό;;
+306948338992 Κουκλαρα 24χρ τα κάνω ολα
Θεσσαλονίκη κουκλαρα Ελληνιδα 24χρ γυναικαρα με τελειο κορμι Μελαχρινή μακριά μαύρα Μάλια το πρόγραμμα μου έχει τα πάντα μου λες τι θέλεις κ εγώ σ απαντώ πάντα ΝΑΙ. Ελεύθερο στοματικό? ΝΑΙ Τελειωμα στο στομα? ΝΑΙ προκτικό? Ναι . Ελεύθερα χάδια κ φιλιά? Ναιkanesex.com
Αμα λες οτι η Λενκα εχει πανω κατω ιδιο σωμα με την Εμελια καταλαβα για τη μιλαμε Μαρκελα Εφη και Αννα σωμα προσωπο ειναι κλασης ανωτερες αστο μεγαλε δε πειθειςΕίδα πρόσφατες selfie της εμελια πάντως και είναι μάλλον η καλύτερη ανεξάρτητη που κυκλοφορεί.
Δεν κλάνουν μια μπροστά της οι
Βίκυ και η φίλη της η Αννα
Ελενη με τα τατού
Έφη
Τίνα
Ψάλτη
Ιρίνα (λόγω χειλιών αλλιώς την κοντραρει στο σώμα)
Μαρκέλλα
Νασια
κ.α
Για πιο πράγμα δεν σε έπεισα ακριβώς;Αμα λες οτι η Λενκα εχει πανω κατω ιδιο σωμα με την Εμελια καταλαβα για τη μιλαμε Μαρκελα Εφη και Αννα σωμα προσωπο ειναι κλασης ανωτερες αστο μεγαλε δε πειθεις
H αγγελια ρε τυπε ειναι απο το φλεβαρη δεν ισχυεικαλημέρα συναγωνηστες.... Quiz σας θυμίζει καποια αυτή?
https://*****/erotikes-gnorimies/ειρήνη/
στα αστερακια βαλτε a g gelie s se x. gr χωρις τα κενα
Δουλεύει και εντός και εκτός μαγαζιού;Πρέπει να είναι η Νίνα που έφεραν στις Dames. Καινούριο μωρό.
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια, αλλά , στηναγγελία στο dames εκτός από τα ράστα φοράει και τα ίδια παπούτσιαΠρέπει να είναι η Νίνα που έφεραν στις Dames. Καινούριο μωρό.
Φιλε στα 50 εχουμε καριολες, στα 60 ντουλαπες , στα 70 κομοδινα και στα 80 πορτατιφ. Τι σε βολευει? Πες ρε φιλε περα απο την πλακα τι υπηρεσιες θες και μην κανεις τετοιες αναρτησεις γτ θα σε κραξουν ολοι!!!Ψάχνω κοπέλα 20 εως 30 χρόνων κατά προτίμηση ανεξάρτητη και με δωράκι εως 80€ με δικό τις χώρο ή χωρίς δεν έχω θεμα.....
Περιορίζω την τιμή όχι από τσιγκουνιά αλλά γιατί αν πάει πάνω από 80 την ώρα, δίνω και τα 140 με 150 που ζητάνε τα γραφεία και είμαι και πιο σίγουρος γιατί σχεδόν πάντα θα υπάρχει κάποια παλιότερη κριτική...
Δεν ζητάω κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία(δε με ενδιαφέρει το πρωκτικό) το μονο που ζηταω ειναι να ειναι απο 20 εως 30 χρόνων και δοκιμασμένη με καλές εντυπώσεις από κάποιον εδώ μέσα....Φιλε στα 50 εχουμε καριολες, στα 60 ντουλαπες , στα 70 κομοδινα και στα 80 πορτατιφ. Τι σε βολευει? Πες ρε φιλε περα απο την πλακα τι υπηρεσιες θες και μην κανεις τετοιες αναρτησεις γτ θα σε κραξουν ολοι!!!
Ψάχνω κοπέλα 20 εως 30 χρόνων κατά προτίμηση ανεξάρτητη και με δωράκι εως 80€ με δικό τις χώρο ή χωρίς δεν έχω θεμα.....
Περιορίζω την τιμή όχι από τσιγκουνιά αλλά γιατί αν πάει πάνω από 80 την ώρα, δίνω και τα 140 με 150 που ζητάνε τα γραφεία και είμαι και πιο σίγουρος γιατί σχεδόν πάντα θα υπάρχει κάποια παλιότερη κριτική...
Ρε φιλε εχουμε προσφορα στα 40 καριολες ,στα 50Ψάχνω κοπέλα 20 εως 30 χρόνων κατά προτίμηση ανεξάρτητη και με δωράκι εως 80€ με δικό τις χώρο ή χωρίς δεν έχω θεμα.....
Μεσα ειναι και οι δυο φιλε!!! Αμα θες ελα pmΔεν ζητάω κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία(δε με ενδιαφέρει το πρωκτικό) το μονο που ζηταω ειναι να ειναι απο 20 εως 30 χρόνων και δοκιμασμένη με καλές εντυπώσεις από κάποιον εδώ μέσα....
Στο κάτω κάτω δεν είναι και τόσες πολλές.....ηταν η Μιχαελα και η Νίκη αλλα εξαφανίστηκαν ......
Ρε φιλε αμα δεν ξερεις πως να μιλησουμε πρωσοπικα δεν μπορω να κανω κατι!!!Δεν ζητάω κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία(δε με ενδιαφέρει το πρωκτικό) το μονο που ζηταω ειναι να ειναι απο 20 εως 30 χρόνων και δοκιμασμένη με καλές εντυπώσεις από κάποιον εδώ μέσα....
Στο κάτω κάτω δεν είναι και τόσες πολλές.....ηταν η Μιχαελα και η Νίκη αλλα εξαφανίστηκαν ......
Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά....Ρε φιλε αμα δεν ξερεις πως να μιλησουμε πρωσοπικα δεν μπορω να κανω κατι!!!