Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες. Κατά την γνώμη μου το vfm στην συγκεκριμένη είναι το 20' λεπτό στα 60€.https://www.safesex.gr/ads/sexual-s...from-women/show/mono-viber-306988232595-18322
Αυτές τις μέρες το πήγα back to back. Αφού τίμησα την Εμέλια, τίμησα και την κυρία. Μόνο αρνητικό πως έχει λίγο τσιμπημένη τιμή. Πλήρωσα 120€ για μία ώρα, επειδή διάλεξα να τελειώσω στο στόμα. Στα του αγώνα. Η κοπέλα 35 ετών περίπου, 1,65 ίσως και λίγο ψηλότερη. Από πρόσωπο όχι κάτι το ιδιαίτερο. Συμπαθητική θα την έλεγα. Για το πρόσωπο της δέχομαι και άλλες γνώμες. Από σώμα λεπτό με μικρό βυζί κι εγώ τρελαίνομαι για μικρά βυζάκια. Αυτή δέχτηκε τα φιλιά στο στόμα και γενικώς έδειξε πως ένοιωθε άνετα μαζί μου λες και είχε τον γκόμενο της. Δέχτηκε γλειφομουνι και γλειφοκωλι. Πιπα λίγο μέτρια, αλλά φιλότιμη προσπάθεια. Γαμησι μετά, που έδειχνε να το απολαμβάνει. Τελείωμα στο στόμα
120€ για 1 ώρα δεν θα έδινα για να πω την αλήθεια, αλλά αυτή είναι η υποκειμενική μου άποψη.
Κατά τα άλλα όπως τα λες, καθαρή , ευδιάθετη, δεν τσιγκουνευεται τα γλωσσοφιλα και θα ξαναπροτιμηθει.