Λοιπόν η συνάντηση έγινε. Μεγάλη ήττα.
Στέλνω στην Ντιάνα μήνυμα ότι είμαι έξω από το κυριλλατο ξενοδοχείο του Βαρδάρη.
Μου απαντάει μετά από 5 λεπτά ότι δεν μπορεί να με συναντήσει και αν θέλω να πάω στην φίλη της την Βερόνικα.
Η Βερόνικα αν θυμάστε είναι μια ξανθιά με fake photos από ένα μοντέλο του Maxim Ρωσίας. Φυσικά επειδή σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι είπα ναι ( κραξτε όσο θέλετε).
Παρόλα αυτά η κοπέλα είναι σχεδόν ίδια με τις φωτογραφίες! Μονή διαφορά ότι αυτή έχει πειραγμενα χείλια. Ξανθό μαλλί ωραία μάτια , κορμί φωτιά (από τα ωραιότερα που έχω δει στην ζωή μου, ίσως το καλύτερο), δέρμα τέλειο στην αφή.
ΑΛΛΑ, δεν δίνει φιλιά ούτε με αίτηση, ούτε καν ακούμπησε τυπικά τα χείλη της στα δικά μου, αγέλαστη, αμίλητη ψυχρή.
Όταν σου περνάει προφυλακτικό πριν το σεξ βάζει τζελ στην καποτα και δήθεν όταν πάει να το αλείψει στην καποτα με τρόπο σου βαράει μαλακια.
Στο σεξ αντέχει είναι η αλήθεια και όταν ψιλοζοριζεται δεν το δείχνει πολύ. Αλλά το κάνει τέρμα μηχανικά.
Πρώτα ανέβηκε επάνω μου και μετά στα 4.
Στα 4 πήγε να το αποφύγει, μου λέει no doggy style , too big. Της είπα να το κάνουμε για λίγο και δέχτηκε.
Είχε κάποια βογγητα από μέρους της δεν ξέρω αν ήταν αληθινά ή όχι.
Στην τελική είναι γκόμεναρα, αλλά είναι και κομοδιναρα.
Από μένα είναι μεγάλο όχι.