ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Ίσα πέρα μωρή Γενοβέφα η τσουρνεύτρακαλωστηνα την περδικα.ζεις μωρη λουγγριτια.
Ίσα πέρα μωρή Γενοβέφα η τσουρνεύτρακαλωστηνα την περδικα.ζεις μωρη λουγγριτια.
Μην τον πειραζεις τωρα..Ίσα πέρα μωρή Γενοβέφα η τσουρνεύτρα
Από ότι είπε ένας συναγωνιστής σταμάτησε να ανεβάζει αγγελίες. Όσοι πρόλαβαν προλαβανΠαιδιά τρόπος επικοινωνίας την Εύα;;
Οι φήμες λένε πως, όταν ήταν μικρή, κατουρούσε όρθια και την λέγανε Βαγγέλη.Καμμία πληροφορία για αυτήν εδώ???
ΚΑΒΛΙΑΡΑ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΥ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΧΥΜΩΔΗΣ
6989957030 ΧΥΜΩΔΗ ΚΟΡΜΙ ΖΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ !!! ΜΙΛΦΑΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΕΜΕΙΡΙΑ.ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!! ΤΗΛ 6989957030 ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ...kanesex.com
Ποιος μπορεί να με στείλει το τηλ της σε pmγιατι το είχα και το έχασα;Από ότι είπε ένας συναγωνιστής σταμάτησε να ανεβάζει αγγελίες. Όσοι πρόλαβαν προλαβαν
Μήπως έκανε μπαμ ο δυναμίτης και έχασε το πουλάκι;Οι φήμες λένε πως, όταν ήταν μικρή, κατουρούσε όρθια και την λέγανε Βαγγέλη.
Όχι ρε φίλε και μάζευα λεφτά τόσους μήνες για πάρτη της...Κοιτά τι κακό θα πάθουμε, γτκμ …
Και συ;;;;;Όχι ρε φίλε και μάζευα λεφτά τόσους μήνες για πάρτη της...
Ρε Ταυλανδη εχεις παει ? μονο αυτο πες μου. μωρο μου εσυ!Οι φήμες λένε πως, όταν ήταν μικρή, κατουρούσε όρθια και την λέγανε Βαγγέλη.
Κοιτά τι κακό θα πάθουμε, γτκμ …
Ρε γκαβλάκι, χθες δεν τα λέγαμε με τον Μπούκα, και σου ειπα ότι δεν έχω πάει; Εμείς πίναμε τα τσιπουρα, εσυ με την Coca Cola μεθυσες;Ρε Ταυλανδη εχεις παει ? μονο αυτο πες μου. μωρο μου εσυ!
ολες οι προσωπικοτητες μαζευτηκατε .....Ρε γκαβλάκι, χθες δεν τα λέγαμε με τον Μπούκα, και σου ειπα ότι δεν έχω πάει; Εμείς πίναμε τα τσιπουρα, εσυ με την Coca Cola μεθυσες;
μακαρι να μεθουσε η Coca Cola να γινοταν της πουτανας Ola.Ρε γκαβλάκι, χθες δεν τα λέγαμε με τον Μπούκα, και σου ειπα ότι δεν έχω πάει; Εμείς πίναμε τα τσιπουρα, εσυ με την Coca Cola μεθυσες;
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται , ενίοτε δε και τα μικρά …ολες οι προσωπικοτητες μαζευτηκατε .....
Τον φιλο Tetsuo δεν ειχα τη χαρα και την τιμη να τον γνωρίσω , αλλα ωφειλω να τον προειδοποιησω να προσεχει τις παρεες του ..αυταΤα μεγάλα πνεύματα συναντώνται , ενίοτε δε και τα μικρά …