Θα προτιμούσα να με πεις βρώμικη αλλά δυστυχώς με είπες άρρωστη εντός εισαγωγικών
Πάλι παρερμηνεύεις τα αναγραφόμενα
προσπαθώντας να δημιουργήσεις ζημία στην δουλειά μου γιατί προφανώς κάτι κάνω πολύ καλά και ενοχλεί.
Όπως έγραψα εδώ κάνουμε ενημέρωση είτε αυτή αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Αντί να ρωτήσεις τον εαυτό σου τι πήγε λάθος και τι μπορείς να διορθώσεις απλά το προσπερνάς...
Είμαι μέλος από το 2009 με κριτικές και αξιολογήσεις, δεν είμαι κάποιος που γράφτηκε εχθές για να σου χαλάσει τη δουλειά. Αν ενοχλείς κάποιους ή όχι δε με αφορά, κοίτα να το λύσεις μαζί τους.
Εκτέθηκες ανεπανόρθωτα λέγοντας ότι για να κλείσει κάποιος ραντεβού μαζί μου είναι αρκετά δύσκολο πράγμα που δηλώνει από μόνο του την ζήτηση μου.
Η ζήτηση σου προ καραντίνας με την κριτική μου τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει καμία σχέση, φρόντισε να λάβεις υπόψη την κριτική όπως πρέπει για να παραμείνει η ζήτηση.
Προσωπικα τα δικά μου μυαλά δεν έχουν πάρει καθόλου αέρα και το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι άνθρωποι που με επισκεπτονται ότι σαν Νανσυ πάντα φροντίζω να κρατώ low profile ούτε Ντίβα το έπαιξα ποτέ και ούτε πρόκειται. Εν αντίθεσή έχω μάθει να εκτιμώ ότι στην ζωή μου προσφέρεται είτε απλόχερα είτε μετά κόπων και βασάνων.
Και πάλι παρερμηνεύεις τα αναγραφόμενα.
Εσύ δε το έγραψες αυτό;
Τι να κάνουμε το άκυρο τσούζει πολλές φορές δεν είμαστε όλοι για όλους δυστηχως..."
Το άκυρο θα το ρίχνεις στα παιδάκια στην καφετέρια, όχι σε αυτόν που σε πληρώνει.
Θα σου ποσταρα εδώ μέσα το "τέτοιο" μου το πεντακάθαρο αλλά δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο το επιτρέπει η διαχείριση.
Με τα ίδια μου τα μάτια το είδα το πεντακάθαρο. Μην προκαλείς...
Όσο αφορά την κριτική σου θα ήταν απολύτως αποδεκτή αν όπως είπα και πριν δεν άγγιζες κόκκινες γραμμές επάνω σε θέμα υγείας. Όσο αναφορά στα μπαρμπαδακια τα άσπρα όπως ισχυρίζεσαι την απάντηση μου την έδωσα προκαλώντας σε δημόσια να πάμε σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο θέλεις.
Σου απάντησα, βλέπω δε μπήκες καν στη διαδικασία να αποδεχτείς τη πρόταση και να παραθέσεις το ζήτημα σου σε όποιον συνάδελφο είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Ή μήπως σου "διέφυγε" η απάντηση μου;
Και ένα εύλογο ερώτημα.. εφόσον διαπίστωσες κάτι τέτοιο γιατί καθησες και απλά δεν έφυγες??? Λέω εγώ τώρα ?...
Απάντησα ήδη σε συναδέλφους, ήταν αργά όταν το κατάλαβα, πεστο και απερισκεψία της στιγμής, μέγα λάθος και παράδειγμα ως προς αποφυγή. Δεν έχω όμως να δώσω λογαριασμό γιατί έκατσα ή όχι έτσι γούσταρα.
Δεν απάντησες όμως για τα άσπρα μπαρδαβάκια όπως τα λέω εγώ, τι ήταν τελικά αυτά; Γιατί τα είδα τρελό δε θα με βγάλεις! Και πρόσεχε καλά τι θα πεις!
Το αν είμαι δηλωμένη η όχι δεν σε αφορά. Αυτό που σε αφορά είναι η υγιεινή μου η οποία πιστοποιείται συχνά κ αποδεικνύεται ιατρικώς ότι δεν πάσχω από σεξουαλικως μεταδιδομςνα νοσήματα. Συνεπώς, η εμμονή σου μαζί μου έχει να κάνει με άλλους λόγους τους οποίους και πρέπει να κοιτάξεις
Το έχεις χάσει τελείως... Τον καθένα που τον πηδάνε στη δουλεία και στη συνέχεια τον πηδάει το κράτος τον αφορά το θέμα αν κάποιοι τα βάζουν μαύρα στη τσέπη και κάποιοι πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σαν τους μλκες. Γι αυτό πρόσεχε και μη προκαλείς, το θέμα μπορεί να λυθεί πάρα πολύ γρήγορα χωρίς καν να καταλάβεις τι γίνετε
Το νου σου και ήρεμα με δηλώσεις τέτοιου τύπου...
Εσύ δεν έγραψες το ακόλουθο;
καθώς συχνά απαιτείται στη δουλειά μας ο απαραίτητος προληπτικός έλεγχος"
Από τη στιγμή που δεν είσαι δηλωμένη, πως γίνετε να είναι απαραίτητος ο έλεγχος; Απόρησα με τα λεγόμενα σου αν είσαι δηλωμένη, αν στα ζητάει κάποιος μηχανισμός. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις των "ανεξάρτητων" δεν είναι τίποτα απαραίτητο και δεν απαιτείται τίποτα! Αντιθέτως όλες είναι δημόσιος κίνδυνος είτε μας αρέσει είτε όχι. Το να αναλάβουμε το "ρίσκο" να έρθουμε είναι εις γνώσιν μας. Αλλά μη λες ασυναρτησίες περί απαραίτητων ελέγχων. Γι αυτό σε ρώτησα αν είσαι δηλωμένη και όχι επειδή έχω κάποια εμμονή! Εμμονή θα έχω όταν ασχοληθώ μαζί σου, ακόμα δεν ασχολήθηκα!
Σε ευχαριστώ για την αρνητική σου διαφήμιση
Διαφήμιση δε κάνω ποτέ, είτε αρνητική είτε θετική. Κριτική λέγετε.
οπότε δεν χρειάζονται τις κριτικές σου
Ξαναλέω εδώ κάνουμε κριτικές. Το αν χρειάζονται ή όχι άσε να το κρίνουν άλλοι.
Αυτά. Επίσης μη μπεις στον κόπο να απαντήσεις εδώ, σπαμάρουμε το νήμα. Αν έχεις απορίες ή θέλεις περαιτέρω διευκρινήσεις υπάρχει η προσωπική συνομιλία.