ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Εγώ φταίω αν εσύ είσαι ανήλικος;;;;;αυτες ειναι πιο αρχαιες και απο τις 3 χαριτες
Εγώ φταίω αν εσύ είσαι ανήλικος;;;;;αυτες ειναι πιο αρχαιες και απο τις 3 χαριτες
μια ελσα τζιν ας πουμε τωρα που εβαλε και αναλ στο προγραμμα δεν θα με χαλουσεΕγώ φταίω αν εσύ είσαι ανήλικος;;;;;
Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για αυτό. Ο καθείς με τα γούστα του. Εγώ ανέκαθεν ήμουν θαυμαστής των Terra Patrick, Briana Banks, Taylor Hayes & Chasey LainΚαλή η Terra Patrick, σύντροφε, αλλά εγώ προτιμώ Sylvia Saint, Kobe Tai , Honney Bunny & Teanna Kai. Μου βγάζουν κάτι πιο σκυλοπορνοέκφυλο.
Chasey Lane, ιδίως όταν γύριζε ταινίες για την Vivid Videos, ήταν μούναρος !!!Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για αυτό. Ο καθείς με τα γούστα του. Εγώ ανέκαθεν ήμουν θαυμαστής των Terra Patrick, Briana Banks, Taylor Hayes & Chasey Lain
μουναρα γαμω το σπιτι της..μουναραChasey Lane, ιδίως όταν γύριζε ταινίες για την Vivid Videos, ήταν μούναρος !!!
Πόσα θέλει για δίωρο, φουλ;;;;;μια ελσα τζιν ας πουμε τωρα που εβαλε και αναλ στο προγραμμα δεν θα με χαλουσε
ξερω και γω...κανενα νεφρο θα θελει ετσι που την κοβωΠόσα θέλει για δίωρο, φουλ;;;;;
ο Yorke τα γνώριζε καλά αυτά (παίζει να την έχει πάρει κιόλας), αλλά πλέον έχει αποσυρθείξερω και γω...κανενα νεφρο θα θελει ετσι που την κοβω
ναι γαμησετα... αυτος ο σκυλος εφαγε και τζινξ μειζ αν θυμαμαιο Yorke τα γνώριζε καλά αυτά (παίζει να την έχει πάρει κιόλας), αλλά πλέον έχει αποσυρθεί
Καλά θυμάσαι...ναι γαμησετα... αυτος ο σκυλος εφαγε και τζινξ μειζ αν θυμαμαι
Για πεςΚουιζακι για μυημένους:
Ποιας μασαζοκορης σε μαγαζί που έχει φουλ πρόγραμμα είναι/ήταν η παρακάτω αγγελία?
Η φωτό είναι μιας πορνοστάρ, αλλά με λίγη φαντασία της μοιάζει στο πρόσωπο...
μπορώ να σε χαλαρώσω
Είμαι η αγαπημένη σας Nancy κ βρίσκομαι Ρέθυμνο μέχρι τη Κυριακή ξέρετε που θα με βρείτε φιλάκια πολλά...kanesex.com
Τριαντάρες δεν τις λες κι αρχαίεςαυτες ειναι πιο αρχαιες και απο τις 3 χαριτες
η σιλβια σειντ 45ρα και φουλ πλαστικ η λειν ειναι τωρα σαν την θεια μου την χιπισσα 50φευγαΤριαντάρες δεν τις λες κι αρχαίες
57 ατομα στο θρεντ περιμενουν ινφο για να χωσουν πορνοσταρ
Από τις εμπειρίες μου με εγχώριες και αλλοδαπές πορνοστάρ, μπορώ να πω πως, κατά 90%, είναι πεταμένα λεφτά.57 ατομα στο θρεντ περιμενουν ινφο για να χωσουν πορνοσταρ
δεν εχω εμπειρια και με αυτες που ηρθαν δεν ψηθηκα (κατι βικυ σολ κλπ κλπ)..θα αρκεστω στα λογια σουΑπό τις εμπειρίες μου με εγχώριες και αλλοδαπές πορνοστάρ, μπορώ να πω πως, κατά 90%, είναι πεταμένα λεφτά.