Επειδή δεν το έχω πολύ με τα ψαξίματα και τα ιντερνέτια λοιπόν, οι συναντήσεις μου είναι λίγες και δεν έχουν ποικιλία.
Σας παραθέτω τις εμπειρίες μου, με χρονολογική σειρά προς τα πίσω, ελπίζω να είμαι στο σωστό thread και οι εμπειρίες
να βοηθήσουν, έστω και λίγο.
1. Εύα ρωσσίδα, συμπαθητική, σε δικό μου χώρο, 80 ευρω φουλ πρόγραμμα, δύο εκτονώσεις, κάποια στιγμή θα
ξανατιμηθεί γιατί είναι ξεκάθαρη και τιμάει τον χρόνο σου και τα χρήματα σου.
2. Λενκα η Ιρινα, στον χώρο της, καναπέ, σε κάνει να νιώσεις πολύ άνετα, μιλάει σχετικά αρκετά, για τις πλαστικές δεν θα
μιλήσω, απλά θα πω ότι επίσης είναι τίμια για αυτό που προσφέρει και αν και ο χώρος της θα ήθελε ένα καλό συμμάζεμα,
δεν ψάχνεις airbnb η σπίτια φίλων!
3. Ευα η Ραφαελλα, έχει πολύ καιρό που βρέθηκα μαζί της, προτιμήθηκε κανα δυο φορές, αλλά δεν θα ξαναπροτιμηθεί, νομίζω
ότι κάνει αγγαρεία, θέλει να σε ξεπετάξει, μπορεί να μην υπάρχει χημεία μεταξύ μας, απλά δεν έφυγα μετά ξαλαφρωμένος
που είναι και το ζητούμενο νομίζω.
4. Παπάφη, Αλεξία και συνεργάτες, δύο επισκέψεις μια με Αλεξία, μία με μια άλλη κοπέλα, καιρό πριν, απλή διεκπεραίωση,
ειδικά η δεύτερη επίσκεψη όπου και δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, δεν θα ξανατιμηθεί ο χώρος. Ξέρω ίσως λάθος thread,
απλά το έβαλα για να ολοκληρωθεί η ιστορική αναδρομή.
Κλεάνθους Ζέτα και Nancy έχω στο κοντινό μέλλον σαν επόμενες επισκέψεις, αυτά τα λίγα από εμένα, καλή συνέχεια σε όλους.