καλησπερα παιδια.εχω καιρο που σερνω επρεπε να φυγουνε τα χοντραδια κ ημουνα αναμεσα σε 2 γραφεια.τελικα κατεληξα εδω.
Να ξεκινησω λεγοντας πως δεν ειναι η κοπελα της φωτογραφιας.Αν κ η κοπελα μου ειπε πως εχει αγγελια αλλα μαλλον στις αθηνας τις κοπελες.δειχνωντας της καποιες αγγελιες μου ειπε πως αυτη εβγαλε καποιες φωτο απο τις υπολοιπες.Αρκετες εχουνε φωτοσοπια ταττου κ τετοια για ευνοητους λογους.Το γραφειο απο οσο μου ειπε ειναι σοβαρο δν εχει μαπα κοπελες κ τις προσεχουνε πολυ,ειδικα στην εμφανιση,αλλα κ να μην αφηνει σημαδια ο πελατης κ εκτεθουνε.ολα πλερω,(διαμονη,διατροφη,μεταφορα κτλπ.)Αθηνα θεσσαλονικη πηγαινοερχονται τα κορασια,πλυντηριο,εναλλαγες συνεχεια.
Εχω φτιαξει ατμοσφαιρα,μουσικουλες κ τα συναφη,εκαψα κ μια μπαμπαλινα φετινη απ το χωριο κ αναμενω.
Ηρθε μια κοπελα Ελληνιδα αθηναια εν ονοματι μπεατρις.τζινακι πουκαμισακι κ μποτες (εχει κ μια ρωσσιδα μπεατα επισης).23 ετων,1.75,ξανθο μαλλι κοντουλικο,μεχρι τον ωμο κ λιγο πιο πανω,,πολυ ωραιο σωμα με κωλαρα(κ δυο γαματες λακουβιτσες πισω).Βυζακι οχι μεγαλο μετριου αναστηματος.Αρκετα ομορφη κ συνεσταλμενη στην κουβεντα.καθαρη κ καθολου βιαστικη.συστηνεται για γκερλφριεντ φαση τελειως..Βεβαια βγαζει ενα πιστιρικιστικο χαζουλικο,μιλαει αρκετουτσικα αλλα σε νορμαλ πλαισια..
Αφηνει τα παντα φιλια γλυψιματα,εκτος απο δαχτυλα γιατι φοβαταιι πληγες απο νυχια κ τετοια με ειπε κ προσπαθει να ειναι καθαρη.σφαλιαρες μαλλι (μικρο) επισης επιτρεπει σε νορμαλ πλαισια,σε μενα δεν ειπε οχι μονο σε κατι δυνατες.δεν ηθελε να δει ρουφηγματα κ σημαδια ο επομενος απο οσο μου ειπε..βεβαια το μπαστη κωλι της εγινε μελιτζανι..(ημουνα νορμαλ με κρατησα ηρεμο σημερα).
αρκετες στασεισ καναμε,,περιπου κανα 35λεπτο. σφυροκοπημα γουσταρει αρκετα μαγκες.δεν ειπε οχι σε τπτ.μονο στο γλυψιμο πλατες πλευρα γαργαλιοτανε πολυ.
100 ευρω μια ωρα μια εκτονωση ξηγηθηκα..το προγραμμα της ειναι,πιπα χωρις σκουφο συν 20,εξτρα εκτονωση αλλα 20 κ αναλ αλλα 70.γαμημενα γραφεια.την ειπα κιολασ οτι ναναι κανουνε πολλα χρηματα.
Νταξ για ενα ξεχαρμανιασμα καλη ειναι. περασα καλα δεν εχω παραπονο.βεβαια δυσκολα να ξαναεφερνα.πολλα τα φραγκα.(αν μου ελεγε +30 για αναλ τα εδινα γιατι εχει κωλαρα η μικρη).αυτα μαγκες ελπιζω να σας καλυψα.
ΥΓ:Μιλωντας μετα στο κρεβατι μου λεει,καλα εδω στην θεσσαλονικη το 60 τοις 100 δεν γαμαει θα ξεχασω πως ειναι το σεξ,το τιμανε το διχτυωτο καλσον τις περουκες κ τα στραπονια στο φουλ εδω μου λεει,γιατι ετσι??
αυτα παλικαρια,καλο απογευμα με υγεια κ σιδεροτσουτσουνοι