john255
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 553
- Πόντοι
- 4.240
2 συναντησεις προ ημερων,η μια με θαλεια-αννυ και η αλλη με νανσυ.Για την θαλεια τα εχουμε ξαναπει,πολυ ωραια ποδια, πεντακαθαρα και με γαλλικο πεντικιουρ που ειναι και το αγαπημενο μου.Εχει την διαθεση να σε ικανοποιησει,παιρνει καποιες πρωτοβουλιες αλλα μου βγαζει την αισθηση οτι κατι την κραταει και δεν απελευθερωνεται τελειως.Οσο αφορα την ποδομαλακια εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσεις καθως δυσκολευεται λιγο να βρει ρυθμο,για την μαλακια με το χερι πιστευα οτι θα την εχει βελτιωσει αλλα ωρες ωρες το χανει.Δεν περασα ασχημα ουτε εκλαψα τα λεφτα μου.2)Συναντηση με νανσυ.Καταρχην ο χωρος της ηταν μια χαρα,το μπανιο καθαρο οπως και οι πετσετες για μπανακι.Οσο αφορα την κοπελα τωρα,ευγενικη με ωραια συμπεριφορα,το σωμα της πολυ ωραιο χωρις περιττα κιλα,αποτριχωμενη και πεντακαθαρη.Το προσωπο της δεν εχει την απιστευτη ομορφια αλλα με τιποτα δεν το λες ασχημο.Σε γενικες γραμμες θα την χαρακτηριζα ομορφη κοπελα.Στα του αγωνα τωρα,πιπα καλη,γαμησι καλο,ξερει πως να σε ανεβασει.Δεν ειναι η αμαζονα που θα σου βγαλει τα ματια εξω αλλα σιγουρα για gfe κατασταση ειναι πολυ καλη.Θα ελεγα οτι ηταν μια πολυ πετυχημενη συναντηση χωρις κανενα παραπονο,περασα πολυ καλα και δεν εκλαψα τα λεφτα μου.Ξεχασα να πω οτι ηταν και η τινα στον χωρο αλλα δεν μου γεμισε το ματι.Αυτα απο μενα αλανια και να περνατε καλα
Μπορεις να δωσεις και λινκ απο τις αγγελιες τους αδερφε;;