Duster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
που σε βρίσκουμεΓια δες και πες μου.
που σε βρίσκουμεΓια δες και πες μου.
Χυστη μου έχεις δοκιμάσει την ζουμερή μιλφ; Αν ναι θέλεις να μας πεις γιατί εάν αξίζει η απόδοση της ίσως την επισκεφτώ
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές!!! Επειδή έρχομαι από επαρχία για 1 βραδιά και για να μην φάω καμία φόλα εχει κανένας εμπειρία με την συγκεκριμένη γυναίκα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κάποιος είπε ότι μόνο η πίπα της αξίζει, όλα τ' άλλα....Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές!!! Επειδή έρχομαι από επαρχία για 1 βραδιά και για να μην φάω καμία φόλα εχει κανένας εμπειρία με την συγκεκριμένη γυναίκα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές!!! Επειδή έρχομαι από επαρχία για 1 βραδιά και για να μην φάω καμία φόλα εχει κανένας εμπειρία με την συγκεκριμένη γυναίκα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Έχεις να προτείνεις κάτι γιατί δεν ξέρω τίποταΠόσα θες να μας τρελάνεις ρε αδερφέ???
Έρχεσαι από που έρχεσαι, και θες να πας με αυτό το πράμα???
Ήμαρτον ρε τύπε.
Βαλτός είσαι?
Έχεις να προτείνεις κάτι γιατί δεν ξέρω τίποτα
Απλά αυτήν δεν είναι από γραφείο για αυτό. Προτιμώ κάποια να μην είναι 100% επαγγελματίαςτυπε σταυρο εψαξες στις αγγελιες θεσσ/νικης και δεν βρηκες τιποτα καλυτερο
η ειδες αυτο και ειπες ωπ εδω ημαστε αξιζει να πληρωσω γιαυτην?
Κάτι που να έχεις δοκιμάσει για να μην πάω στο άγνωστοΈτσι στα γρήγορα, χωρίς να έχω επειρία απο τις συγκεκριμένες, αλλά νομίζω είναι πολύ καλύτερες από αυτή που ρώτησες:
1. Δες αυτήν 2. Δες αυτήν
θα τις βρεις εδώ
Καλό βόλι!!
Από τη στιγμή που πληρώνεται φίλε είναι επαγγελματίας, το μόνο που αλλάζει είναι η κατηγορία στην οποία "αγωνίζεται"...Απλά αυτήν δεν είναι από γραφείο για αυτό. Προτιμώ κάποια να μην είναι 100% επαγγελματίας
Τα links που έβαλε ο φίλος παραπέμπουν σε κριτικές μελών, οπότε δεν πας στο άγνωστο...Κάτι που να έχεις δοκιμάσει για να μην πάω στο άγνωστο
Καλημέρα,
μιας και είναι φάση ανταλλαγής πληροφοριών να (ξανα)ρωτήσω και εγώ για την παρακάτω
Έχεις κανείς εμπειρία;
5. ΝΑΝΣΥ : . Τίποτα το ιδιαίτερο. Δίνει κώλο "αναλόγως που θα μου βγει, και αν μου βγει" όπως μου έγραψε όταν της έστειλα μήνυμα. Τελικά δεν της βγήκε... Κόστος 100/1 ώρα (ο κώλος εξτρά)