Επισκέπτης
Αυτό περιμένω και εγώ,αντέ δοκιμάστε κάποιος και ενημερώστε!!!Να σου πω το "ΤΖΕΝΗ" πάει σε τραβέλι?
Θα δείξει
Αυτό περιμένω και εγώ,αντέ δοκιμάστε κάποιος και ενημερώστε!!!Να σου πω το "ΤΖΕΝΗ" πάει σε τραβέλι?
Θα δείξει
αν το μην πηγαινει σε μενα θα πρεπει να σου πω οτι πολλες φορες κλεινεις την κοπλε ατην οποια εχεις δει σε φωτο,κλεινεις κ ενα δωματιο σε ξενοδοχειο κ μετα σου ερχεται η τυπισα αλλα για κακη σου τυχη δεν ειναι αυτη στη φωτο....οποτε κ να μην της δωσεις τα χρηματα σου φευγουν για πλακα καποια για το δωματιοΕσύ τι λες μοιάζουμε για ηλίθιοι?
Εκτός αν κάποιος είναι βιτσιόζος
Ελά ένας εθελοντής!!!Κάποιος να βγάλει το φίδι από την τρύπα
Η να το βάλει
Ρε μην τρομοκρατείς τον κόσμο γιατί έτσι δεν θα βρεθεί εθελοντής με τίποτα!!!Προσοχή όμως το φίδι μπορεί να δαγκώνει
Κι άμα δαγκώσει εκεί κάτω....
ζήτω που καήκαμε
Στο έστειλα με pm δες εδώ για επιβεβαίωση ότι στο έστειλα σωστά:Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να επιβεβαιώσω το nick μου αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω πληρωθεί ακόμα και δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια... αν θέλεις πάντως στείλε το τηλ ολόκληρο με πμ και βλέπουμε...
Μασάζ με κοινή συνεισφορά ομολογώ θα είναι πρωτόγνωρο...
Να το προτείνουμε στο ΚΚΕ...
Τόσο χάλια φάτσα πού την έδιωξες;! :oΣας παρακολουθώ τόση ώρα!!! Φαγωθήκατε από την περιέργεια! Την κάλεσα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι όπως η φωτογραφία στο σώμα αλλά στο πρόσωπο είναι μάπα. Θέλει 80 ευρώ χωρίε λόκω και είναι γυναίκα. Της δίνεις 5 ευρώ και φεύγει!! Άντε αφού σας έλυσα την απορία, πείτε για καμιά άλλη τώρα!!!