Xtreme Infinity
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αλλα λεω αλλα λες. Εγώ σου είπα είστε όλοι υπό παρακολούθηση. Να μην απειλειτε απλα κοριτσακια σας ξερουν ηδη εχετε στιγματιστειθέλεις να σε μανατζάρω...?
Αλλα λεω αλλα λες. Εγώ σου είπα είστε όλοι υπό παρακολούθηση. Να μην απειλειτε απλα κοριτσακια σας ξερουν ηδη εχετε στιγματιστειθέλεις να σε μανατζάρω...?
είσαι και ντετέκτιβ...?Αλλα λεω αλλα λες. Εγώ σου είπα είστε όλοι υπό παρακολούθηση. Να μην απειλειτε απλα κοριτσακια σας ξερουν ηδη εχετε στιγματιστει
Και στο κουνελακι του πασχα πιστευω και στη νεραιδα των δοντιωνπες μου ότι πιστεύεις και στον άγιο Βασιλάκη...
Ασε με στον κοσμο το δικο μου μη με γυρνας στο θανατο μουΔεν ηταν της δουλειας σου λεω. Καμμια σχεση το κοριτσι ηταν αβγαλτο. Απλα το τρομαξε και το απειλησε για να μπει στο γραφειο του.
Παλια μελη δεν κατηγορω. Ειναι ήδη μέλος.
Το κοριτσακι εχει δωσει τα στοιχεια του στον πατερα της για καθε περιπτωση παντως που συμβει κατι.
Απλα το φοβισε ο τυπος αυτος που ειναι ενας απο εσας και εφυγε εκτος πολης ενω την ειχα prive.
Εξηγησε μου ποτε μιλησα εγω για την Στελλα; Ρωτησα πως την βρισκει κανεις και συμφωνησα οτι οι σελιδες των κοριτσιων μοιαζουν!!!!!!!!!Εσύ είσαι λέω εγώ που κάνεις διαφήμιση τόσα threats.
Αιντε τα ήθελες και τα άκουσες.
Ξέρεις τη Στελλίτσα και μιλάς? Μήπως εσύ την τρόμαξες και έφυγε εκτός πόλης? Και δεν εννοώ αυτήν που γράφετε στο φόρουμ. Αλλη εννοώ εκτός δουλειάς.
Αν είσαι εσύ τότε να ζητήσω συγνώμη από τον συνάδελφο σου
Μανατζερ εισαι εσυ φιλαρακι.
Εγω λεω οτι ειστε υπο παρακολουθηση ολοι σας εκει οι τυποι που απειλουν απλα κοριτσακια.
Και ειδικα αυτος που ειναι απο Ανατολικη Θεσσαλονικη που φοβισε το Στελλακι μου το prive μου
Οχι αστυνομικός από Δράμα είμαι και σας παρακολουθώ τόσες ημέρες. Αφού σου είπα είστε υπό παρακολούθηση. Μάλλον δεν το έπιασες......δεν σου φταίω εγώ αν δεν το έπιασες!είσαι και ντετέκτιβ...?
φιλαράκο δεν βρέχει...Οχι αστυνομικός από Δράμα είμαι και σας παρακολουθώ τόσες ημέρες. Αφού σου είπα είστε υπό παρακολούθηση. Μάλλον δεν το έπιασες......δεν σου φταίω εγώ αν δεν το έπιασες!
και το ελεγα εγω με ποιον μοιαζηςΟχι αστυνομικός από Δράμα είμαι και σας παρακολουθώ τόσες ημέρες. Αφού σου είπα είστε υπό παρακολούθηση. Μάλλον δεν το έπιασες......δεν σου φταίω εγώ αν δεν το έπιασες!
Νομίζεις....κοροιδευε εσύ δεν πειράζει όλα παρακολουθούνται αυτά που γράφετε.φιλαράκο δεν βρέχει...
σταγόνες από φτύσιμο είναι...
Ο αστυνομος Σαινης εισαι τυπε οπως λεει και ο TASSOS karipidis?Οχι αστυνομικός από Δράμα είμαι και σας παρακολουθώ τόσες ημέρες. Αφού σου είπα είστε υπό παρακολούθηση. Μάλλον δεν το έπιασες......δεν σου φταίω εγώ αν δεν το έπιασες!
τα λεει και τα πιστευει κλαιωΝομίζεις....κοροιδευε εσύ δεν πειράζει όλα παρακολουθούνται αυτά που γράφετε.
Αι καληνύχτα συνεχίζει άλλος την βάρδια τώρα
καληνύχτα παίχτη καλή ξεκούραση στείλε τον κλώνο σου να μας τα πρηξει λίγο...Νομίζεις....κοροιδευε εσύ δεν πειράζει όλα παρακολουθούνται αυτά που γράφετε.
ναι μολις άλλαξε βαρδια ανέλαβε ο ταξιαρχος τωραΝομίζεις....κοροιδευε εσύ δεν πειράζει όλα παρακολουθούνται αυτά που γράφετε.
Κοροιδευε και εσύ. Οτι θες πίστευε. Αι καληνύχτα όλοι η παρέα είστε υπό παρακολούθηση έπειτα από τον εκφοβισμό της μικρής Στέλλας που είναι εδώ από την Δράμα μαςΟ αστυνομος Σαινης εισαι τυπε οπως λεει και ο TASSOS karipidis?
μην με λες τέτοια σκιάζομαι...Κοροιδευε και εσύ. Οτι θες πίστευε. Αι καληνύχτα όλοι η παρέα είστε υπό παρακολούθηση έπειτα από τον εκφοβισμό της μικρής Στέλλας που είναι εδώ από την Δράμα μας
Νομίζω τελικά εσύ είσαι ο Νο 1 ύποπτος για τον εκφοβισμό και όχι ο συνάδελφος σου. Χμμμ......μην με λες τέτοια σκιάζομαι...
Νομίζω τελικά εσύ είσαι ο Νο 1 ύποπτος για τον εκφοβισμό και όχι ο συνάδελφος σου. Χμμμ......
Μάλλον λάθος είχα κάνει τελικά. Εκτέθηκες....
Κοροιδευετε εσείς.....
Παρακολουθούμε εμείς....
παιχτη στο ηλεκτρονικο εγκλημα υπηρετείς ?Νομίζω τελικά εσύ είσαι ο Νο 1 ύποπτος για τον εκφοβισμό και όχι ο συνάδελφος σου. Χμμμ......
Μάλλον λάθος είχα κάνει τελικά. Εκτέθηκες....
Κοροιδευετε εσείς.....
Παρακολουθούμε εμείς....
όχι ρε στην ηλεκτρονική μ@λ@κι@....παιχτη στο ηλεκτρονικο εγκλημα υπηρετείς ?