Επισκέπτης
Και πως το εφερε με ασχετα ποστ να ξεπερασει τα 5 και μετα κατευθείαν στην Βικυ το οδηγησε!σταθερα...
θα σκασει και κλωνος που θα γαμωσταυριζει για βικυ
και ποσο καλη κοπελα ειναι
Και πως το εφερε με ασχετα ποστ να ξεπερασει τα 5 και μετα κατευθείαν στην Βικυ το οδηγησε!σταθερα...
θα σκασει και κλωνος που θα γαμωσταυριζει για βικυ
και ποσο καλη κοπελα ειναι
εγω παλι θα πω bye bye κλωνεΕνας μου έστειλε σε άλλο φόρουμ ίδιου τύπου ότι χθες βράδυ έκανε παρτούζα με φίλο του στο Ανδρομέδα με αυτήν που αναφέρετε για σκαμπίλια εδώ....και την πήρανε σάντουιτς. Χμμμ....
Περιμένω να μου απαντήσει ο κύριος στο άλλο φόρουμ με περισσότερες λεπτομέρειες να δω αν είναι καθαρή από πίσω.
μ αυτά που γράφει σύντομα το βλέπω το πτυχίο του αριστούχου...εγω παλι θα πω bye bye κλωνε
κοίτα εδώ...Η Κατερινα Ψαλτη...καπως ετσι τελος παντων!!
Τα φίλε διάβασε και λίγο το φόρουμ. Πρέπει όλες οι πληροφορίες να προσφέρονται έτοιμες; 15 σελίδες να διαβάσεις θα βρεις αυτό που ρωτάς.Η Κατερινα Ψαλτη...καπως ετσι τελος παντων!!
Tυπε ενας πραγματικος anal lover(οπως εγω )ξερει πως η πιθανοτητα για μερεντα παντα υπαρχει αν εσυ δε το θεωρεις οπως λες πρεπον γιατι οπως και να το κανουμε η δουλεια του παχεος εντερου ειναι οι εξαγωγες οχι ο εισαγωγες μεινε στο μουνακι και ασε τον κωλο δεν ειναι για σενα που εισαι σιχασιαρηςΟχι αλλά να βγάζει ακαθαρσίες δεν το θεωρώ πρέπον. Εκτός αν σου αρέσει εσένα! Αν έχεις φετίχ τέτοιο εγώ δεν έχω
Τα φίλε διάβασε και λίγο το φόρουμ. Πρέπει όλες οι πληροφορίες να προσφέρονται έτοιμες; 15 σελίδες να διαβάσεις θα βρεις αυτό που ρωτάς.
Σκαμπιλάκια στον κώλο? Ψάχνω κοπέλα για πρωκτικό αν κάνει στείλε αγγελία. Τη θέλω....κολασμένα
Μια μου έστειλε αυτό
Ξέρει κανείς κάτι? Γραφείο υποθέτω γιατί το έστειλε μια Εύα ενώ η αγγελία γράφει άλλο όνομα
Ήρεμα στο είπα. Και εγώ νουμπας είμαι στο φόρουμ αλλά λίγες σελίδες πίσω έχει απαντηθεί η ερώτηση σου πολλές φορέςPeace φίλε, μια ερώτηση κάναμε! Coolαρε!
Καλά άμα σου στείλω διαλόγους στο εμειλ θα πάθεις πλάκα. Για τα σίδερα. Μέχρι και απειλούσε, η ίδια η ο νταβατζακος της....Αυτη η Βικυ τελικα ειναι εντελως πυροβολημενο εχει προβλημα χοντρο δεν εξηγητε διαφορετικα
Ρε γαμησε τα ασε προσπαθουσα να τη συναντησω με ειπε οτι ειναι αρρωστη και μετα κατα πασα πιθανοτητα με εκανε μπλοκ στο viber και δεν απαντησε ουτε σε ενα μυνημα και σημερα που εστειλα μαιλ με απαντησε οτι μκε απερριψε και οτι εγω ξερω το λογο καλητερα πυροβολημενο μεχρι εκει που δε παει το μαλακισμενοΚαλά άμα σου στείλω διαλόγους στο εμειλ θα πάθεις πλάκα. Για τα σίδερα. Μέχρι και απειλούσε, η ίδια η ο νταβατζακος της....
Το τηλέφωνο σου το ελεγξες;Ρε γαμησε τα ασε προσπαθουσα να τη συναντησω με ειπε οτι ειναι αρρωστη και μετα κατα πασα πιθανοτητα με εκανε μπλοκ στο viber και δεν απαντησε ουτε σε ενα μυνημα και σημερα που εστειλα μαιλ με απαντησε οτι μκε απερριψε και οτι εγω ξερω το λογο καλητερα πυροβολημενο μεχρι εκει που δε παει το μαλακισμενο
Το τηλέφωνο σου το ελεγξες;
Τινα Σπαθη τωρα θα ναι 60. Αλλιως κατερινα ψαλτηκαλησπερα!
εχει κανεις πληροφοριες για αυτην την Κατερινα Σπαθη?
(ηλικια, εμφανιση, τι προγραμμα κανει και ποσα παιρνει?)
Μάπα φίλε δεν αξίζει στο σεξ θα ξενερώσεις, μόνο εμφάνιση έχει η ΨάλτηΗ Κατερινα Ψαλτη...καπως ετσι τελος παντων!!
Τι να σου πω κοπέλα μου το email ήρθε από την Εύα ή από αυτόν που είναι πίσω της.καλημερα φιλε μου ....ποια Ευα σου εστειλε ?εγω ανεξαρτητη ειμαι και δεν εχω ουδεμια επαφη με ανθρωπους του χωρου....ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΙΕΣ..ακομα και για τριο τους λεω φερτε τη γυναικα σας τη γκομενα σας η οποια θελετε εσεις..εγω δεν ασχολουμαι ΑΝ οντως σου εστειλε καποια Ευα κατι θελω σε παρακαλω να μιλησουμε με πμ...γιατι η εν λογω κοπελα προσπαθησε να μπερδευτει στα μπουτια μου καποια στιγμη και μαλιστα με πολυ ακομψο τροπο αλλα εισεπραξε την πληρη αδιαφορια μου ..Μαλιστα ευτυχως που ενω ηταν σε δωματιο χοτελ ανατολικα με πολυ σταθερο πιτσιρικα πελατη μου ειδοποιηθηκα λιγο αργα για το τριο κι οταν εφτασα απο το HOLIDAY IN εκει ειχε σχολασει το πανηγυρι...για καλη μου τυχη