Επισκέπτης
Καλά ο τύπος Antonisss1998 μπήκε στο σάιτ για 1 ώρα και πρόλαβε να την κάνει κιόλας;
ΜπαναρίστηκεΤο νήμα εξαφανίστηκε ή κάνω λάθος; Πρόλαβα το διάβασα και τώρα δεν το βρισκω
Το νήμα εξαφανίστηκε ή κάνω λάθος; Πρόλαβα το διάβασα και τώρα δεν το βρισκωΟ parisis37y ξαναχτυπά...
Έκανε καινούριο λογαριασμό και άνοιξε και νήμα για φοιτήτριες που βιζιτάρουν στην πόλη μας.
Κι αναρωτιόμουνα, ποιανού κλώνος να είναι.
Ούτε βδομάδα δεν άφησε ο παπάρας να περάσει...
ΥΓ. Μπήκε και στη διαδικασία να μου στείλει πμ και να με βρίσει (τον έβρισα κι εγώ εννοείται). Πόσο τσόλι γίνεται κάποιος για να τραβήξει λίγη προσοχή;;;
Μαλλον ο τυπος εχει πολλους κλωνους.Ο parisis37y ξαναχτυπά...
Έκανε καινούριο λογαριασμό και άνοιξε και νήμα για φοιτήτριες που βιζιτάρουν στην πόλη μας.
Κι αναρωτιόμουνα, ποιανού κλώνος να είναι.
Ούτε βδομάδα δεν άφησε ο παπάρας να περάσει...
ΥΓ. Μπήκε και στη διαδικασία να μου στείλει πμ και να με βρίσει (τον έβρισα κι εγώ εννοείται). Πόσο τσόλι γίνεται κάποιος για να τραβήξει λίγη προσοχή;;;
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ τι να σου πουν εσένα φίλε!! δυνατός πολύ εδώ εγώ σου βγάζω το καπέλο προσωπικά γιατί με έχεις εξηγηθεί σωστά!1ον. Σώμα : Καλό, με 2-3 κιλά παραπάνω αλλά δεν δημιουργεί άσχημη αίσθηση. Στήθος 3αρι, ίσως και λίγο παραπάνω.
Αμοιβή : 1 ώρα/100, 2 ώρες/150, 3ώρες/200
Πρόγραμμα : πλην anal και cof, όλα τα υπόλοιπα
2ον. Δεν μ' αρέσει να με αμφισβητούν (προς γνώσιν και συμμόρφωσιν)
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ τι να σου πουν εσένα φίλε!! δυνατός πολύ εδώ εγώ σου βγάζω το καπέλο προσωπικά γιατί με έχεις εξηγηθεί σωστά!
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ τι να σου πουν εσένα φίλε!! δυνατός πολύ εδώ εγώ σου βγάζω το καπέλο προσωπικά γιατί με έχεις εξηγηθεί σωστά!
Πως μπορεί να έχει κανείς κακή άποψη;Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Περάστε από Δευτέρα να πληρωθείτε...
Δεν σε αμφισβητώ, αλλά έχω μια απορία. Γιατί πήρες σβάρνα τα νήματα και κάνεις copy paste το ίδιο post;Τελικώς χθες πήγα με αυτό το Βικάκι φοιτήτρια μοντελάκι την 20χρονη έπειτα από τις αξιόπιστες κριτικές του flowers lover και του alxxhrd για την συγκεκριμένη κοπέλα.
Καστανό μακρύ μαλλί, ύψος περίπου 1.65, ντύσιμο και βάψιμο ωραίο εώς εκεί που πρέπει σαν τις φοιτήτριες που βλέπουμε στην οδό Τσιμισκή, περιποιημένη σε όλα μαλλί, σώμα κλπ, κραγιονάκι σωστό. Από στυλιστικής άποψης σωστή και κυριλέ κοπέλα.
Στα του αγώνα τώρα, πίπα κορυφή, που τα καταπίνει σπάνια για κοπέλες του είδους. Οσο αφορά το κρεβάτι δεν σταματάει ούτε δευτερόλεπτο. 2ωρο την πήρα 2 ώρες δεν σταματούσε να κάνει σεξ. Ακούραστη στην κυριολεξία. Μου είπε βαριέται να κάθεται και θέλει να κάνει σεξ συνέχεια γουστάρει αυτό που κάνει.
Την συνιστώ και επίσης αξιόπιστοι παίκτες είναι οι παραπάνω flowers lover και του alxxhrd κάνουν αληθινή κριτική
Τελικώς χθες πήγα με αυτό το Βικάκι φοιτήτρια μοντελάκι την 20χρονη έπειτα από τις αξιόπιστες κριτικές του flowers lover και του alxxhrd για την συγκεκριμένη κοπέλα.
Καστανό μακρύ μαλλί, ύψος περίπου 1.65, ντύσιμο και βάψιμο ωραίο εώς εκεί που πρέπει σαν τις φοιτήτριες που βλέπουμε στην οδό Τσιμισκή, περιποιημένη σε όλα μαλλί, σώμα κλπ, κραγιονάκι σωστό. Από στυλιστικής άποψης σωστή και κυριλέ κοπέλα.
Στα του αγώνα τώρα, πίπα κορυφή, που τα καταπίνει σπάνια για κοπέλες του είδους. Οσο αφορά το κρεβάτι δεν σταματάει ούτε δευτερόλεπτο. 2ωρο την πήρα 2 ώρες δεν σταματούσε να κάνει σεξ. Ακούραστη στην κυριολεξία. Μου είπε βαριέται να κάθεται και θέλει να κάνει σεξ συνέχεια γουστάρει αυτό που κάνει.
Την συνιστώ και επίσης αξιόπιστοι παίκτες είναι οι παραπάνω flowers lover και του alxxhrd κάνουν αληθινή κριτική
Ωραιος τροπος να ανεβασεις τα ποστ σου μεγαλε! Στερεο!Επίσης ξέχασα να αναφέρω στην κριτική μου ότι η κοπέλα έχει περιποιημένα άκρα δηλαδή νύχια ποδιών και χεριών στα οποία δίνω σημασία είναι βασικό για εμένα αυτό.
Αναφέρομαι στο βικάκι το 20χρονο viki.info
μεγαλε κοψε τα διπλα ποσταρισματα!!!!!!! Θα ζαλιστουμεΤην επόμενη βδομάδα παίρνει σειρά να δοκιμάσω την Μελίνα.
Δυστυχώς έχει περίοδο μου είπε ήθελα να την πάρω αύριο.
20 χρονη φοιτήτρια επίσης.
Αληθινές κριτικές μόνο από εμένα παιδιά να βοηθήσουμε κόσμο γι αυτό είμαι εδώ όποιος θέλει να μου στέλνει pm
χαχαχα σβαρνιαρης ο παίχτηςΔεν σε αμφισβητώ, αλλά έχω μια απορία. Γιατί πήρες σβάρνα τα νήματα και κάνεις copy paste το ίδιο post;
Εχω στα σκαριά ραντεβού με Ψάλτη αλλά οι κριτικές πιο πολύ με μπέρδεψαν παρά με βοήθησαν.Με ενδιαφέρει κυρίως η απόδοση για αυτό είπα για την συγκεκριμένη.Έχει πάει κανείς στα κοντά?Όχι τιποτα άλλο κάνω και 90 χλμ να έρθω Θεσσαλονίκη μην ψάχνω μετα τελευταία στιγμή να βρω κοπέλα διαθέσιμη.