mancunian1986
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 44
- Like
- 5.087
- Πόντοι
- 9.591
καλημερα ξερει κανεις τι παιζει με την κοπελια γιατι παιρνω και δεν απανταει
Εχω γραψει λιγες σελιδες πιο πισω φιλε μου.
καλημερα ξερει κανεις τι παιζει με την κοπελια γιατι παιρνω και δεν απανταει
Προηγούμενη Πέμπτη απόγευμα βρήκα την αγγελία της, της έστειλα μήνυμα και η απάντηση ήταν άμεση και με φωτογραφίες. Μου έγραψε δε πως από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη.Παίδες την καλημέρα μου.
Γνωρίζει κάποιος για μια κοπέλα Θεσσαλονίκη, με το όνομα Βικάκι φοιτήτρια μοντελάκι και με δικό της site ???
Την ξέρει κανείς; Την έχει συναντήσει κάποιος;
Nαι,εχεις info?Για την Κύπρια λες, στην Αγ. Δημητρίου;
Επειδή έμαθα πως κυκλοφορούν και άλλες με το ίδιο όνομα, να διευκρινίσω ότι το Βικάκι δεν είναι η Βίκυ ή η Ραφαελα κλπ. Είναι καινούργια και μόλις 20 χρονώνΠροηγούμενη Πέμπτη απόγευμα βρήκα την αγγελία της, της έστειλα μήνυμα και η απάντηση ήταν άμεση και με φωτογραφίες. Μου έγραψε δε πως από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη.
Το ίδιο βράδυ συναντηθηκαμε για ένα δίωρο. Πολύ όμορφη κοπέλα γύρω στο 1,65 με υπέροχο γυμνασμένο σώμα, 2αρι με 3αρι στήθος και σεξυ εμφάνιση. Είναι όντως φοιτήτρια και πολύ ευχάριστο τυπακι. Φιλάει υπέροχα, βαθειά ακαποτη πιπα, γουστάρει 69 και τρελαίνεται να την σφυροκοπας στα τέσσερα.
240 ευρώ το δίωρο αλλά τα άξιζε μέχρι σεντς.
Γιαυτό και την ξαναπήρα το Σάββατο έτσι για να φύγω από την Θεσσαλονίκη με όμορφες αναμνήσεις για την ριμαδα την ξενητεια.
Είμαι λάτρης του ανατολικού μπλοκ και είναι από τις ελάχιστες ελληνιδες που έχω πάρει στην μακρά πορνοκαριερα μου και άξιζε τον κόπο.
Εκανα και εγω επαφη με μειλ. Αν κατσει οταν ειμαι Θεσσαλονικη ενημερωνω!Επειδή έμαθα πως κυκλοφορούν και άλλες με το ίδιο όνομα, να διευκρινίσω ότι το Βικάκι δεν είναι η Βίκυ ή η Ραφαελα κλπ. Είναι καινούργια και μόλις 20 χρονών
τυχερος εισαι...πηρες εκπτωση....χαχαχαχα...εμενα μου ζητησε 300 για μια ωρα...πριν 20 -25 μερες....και το εκανα θεμα εδω......καποιοι τα δινουν....δεν μπορει....για να ζητα ακομα τοσα.....πρεπει να ειναι μεγαλοι μπουφοι...Προ αρκετών ημερών επικοινωνία με την κοπέλα της αγγελίας .
Σε ερώτηση για πρόγραμμα και τιμή μου απάντησε ότι κάνει φουλ πρόγραμμα (cim, anal αλλά όχι cof), και ζήτησε 500 ευρώ για 2 ώρες (δεν κάνει ραντεβού μικρότερης διάρκειας).
Ακόμη ψάχνω μια καλή γωνία για να βαρέσω το κεφάλι μου....
Δες σελ.584 τελευταίo ποσταρισμα του mancunian1.Έχει δοκιμάσει κάποιος συμφορουμίτης την εν λόγο κοπελιά?
δες και εδω δικια μου αποψη vfm και gfeΈχει δοκιμάσει κάποιος συμφορουμίτης την εν λόγο κοπελιά?
Είναι η γνωστή Λένκα, με χώρο στην Βασ. Όλγας, στο Queen Olga. Κοντεύει τα 40, καλό σώμα, αν και λίγο πλαδαρό, χείλια ροφός, δεν κάνει άναλ, δεν τα παίρνει πρόσωπο. Πλέον έβαλε και καινούρια βυζιά. Κατά τα λοιπά πολύ κυκλοθυμική. Έχω περάσει και σούπερ, έχω περάσει και ψιλοχάλια.Έχει δοκιμάσει κάποιος συμφορουμίτης την εν λόγο κοπελιά?
Νομίζω πως αν διαβάσεις τις τελευταίες 10- 15 σελίδες θα καλυφθείς με το παραπάνω!καλημερα παιδια , το αλλο ΣΚ θα ειμαι Θεσσαλονικη για μια δουλεια . τι λετε που ν απευθυνθω για ενα ωραιο σαββατοβραδο?
Γαμησε τα τοσα ζητησε και σε μενα το τσολι ακομα γελαω οταν το σκεφτομαιΠρο αρκετών ημερών επικοινωνία με την κοπέλα της αγγελίας .
Σε ερώτηση για πρόγραμμα και τιμή μου απάντησε ότι κάνει φουλ πρόγραμμα (cim, anal αλλά όχι cof), και ζήτησε 500 ευρώ για 2 ώρες (δεν κάνει ραντεβού μικρότερης διάρκειας).
Ακόμη ψάχνω μια καλή γωνία για να βαρέσω το κεφάλι μου....
Για να ζητάει αυτά τα χρήματα, και μάλιστα εδώ και 2-3 μήνες που βάζει αγγελίες, 2 πράγματα μόνο μπορεί να συμβαίνουν.Γαμησε τα τοσα ζητησε και σε μενα το τσολι ακομα γελαω οταν το σκεφτομαι