Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Γνωρίζει κάποιος κάτι ?
σε ολες το ιδιο νουμερο δειχνει. τι φαση;
Γνωρίζει κάποιος κάτι ?
αν είναι στο 252 τότε μακριά, δράκαινα :-πήρα εγώ τηλέφωνο πριν καμιά εβδομάδα περίπου, μου είπε ότι χρεώνει 90 ευρώ για 1 ώρα και 60 ευρώ για μισή ώρα. Φυσικά όταν άκουσα αυτά τα ποσά δεν έκανα επίσκεψη. Με λίγα ακόμη ευρώ παίρνεις call girl από κάποιο γραφείο incall που έχεις δει πιο πριν στις φωτό. Αυτή ούτε την φάτσα της δεν ξέρουμε πως είναι για να δώσω 90 ευρώ για 1 ώρα. στο τηλέφωνο μου είπε ότι ο χώρος της είναι στη μοναστηρίου.
την πρωτη καλυτερα να την αποφυγεις,ξεπετα και πιπα με καποτα,θυμαμε ουτε τα ρουχα της δεν ειχε βγαλει.Για την δευτερη δεν γνωριζω
αν είναι στο 252 τότε μακριά, δράκαινα :-
χρόνια τώρα κοροϊδεύει κόσμο το λαμόγιο...τρεχατε μακριάμαλλον εκει πρεπει να ειναι
δεν συγκρατησα αριθμο
χρόνια τώρα κοροϊδεύει κόσμο το λαμόγιο...τρεχατε μακριά
έχει χρόνια τώρα που πήρε φίλος το κομοδίνο.Ατσούμπαλη μου είπε, αδιάφορη.Μακριά παίδεςγενικα τι περιπτωση ειναι η κορασιδα; στο τηλεφωνο που μιλησα μου ειπε οτι ειναι ελληνιδα και απο την προφορα της ελληνιδα μου φανηκε και εμενα οτι ηταν.
έχει χρόνια τώρα που πήρε φίλος το κομοδίνο.Ατσούμπαλη μου είπε, αδιάφορη.Μακριά παίδες
https://*****/erotikes-gnorimies/ελενα/καλησπέρα παιδιά έχω δει αυτή την αγγελία ξέρετε τπτ ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σαν μιλφακιας που ειμαι ειπα να παρω τηλεφωνο να ρωτησω αν και εχει πολλα παραπανισια κιλα οπως φαινεται και στς φωτο.Και μου ειπε 60 ευρω ενα τελειωμα ΟΧΙ 1 ωρα.και 80 αν θελω να κανουμε 69...Θα τρελαθουμε τελειως στο χωριο που λεγεται Θεσσαλονίκη.Αν θυμαμαι καλα Τσιμισκη με ειπε ειναι το σπτ.Τεσπα προφανως και δεν πηγα και βαζω και την αγγελια για τους αλλους
κωλο δινει;