tryferos196
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2015
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
ευχαριδτω για την αμεση απαντηση απλα θα ηθεκα κατι πιο συγκεκριμενο απο ενα σαιτ
Κάπου έχεις καταλάβεις λάθος. Δε σου δίνει το site τις απαντήσεις αλλά τα μέλη του. Και από τα μέλη δε μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Ειδικά αν έχεις 0 (μηδέν) κριτικές και ελάχιστη συνεισφορά στο φόρουμ.ευχαριδτω για την αμεση απαντηση απλα θα ηθεκα κατι πιο συγκεκριμενο απο ενα σαιτ
Πρώτη φορά Θεσσαλονίκη και πρώτη φορά σκέφτομαι για cg outcall. Στο Capsis θα έχω πρόβλημα; Χρειάζεται να πώ οτιδήποτε ή να κανονίσω εγώ κάτι με το ξενοδοχείο, ή θα τα κανονίσει όλα το πρακτορείο; thx
Το γραφειο σου λεει τον αριθμο δωματιου λιγο πριν το ραντεβου. Εσυ απλα μπενεις μεσα και πας βουρ στο δωματιο. Με κανεναν δεν μιλας του χοτελ.
Thanks. Αλλά θέλω να ξέρω τί γίνεται όταν κλείνω εγώ δικό μου δωμάτιο σε ξενοδοχείο και παραγγέλνω cg. Θα με ενοχλήσει ή θα με ρωτήσεις κανείς οτιδήποτε απ'το προσωπικό ή είναι διακριτικοί; Χρειάζεται να ξηγηθώ σε κάποιον απ'το ξενοδοχείο ή όλα τα κανονίζει το πρακτορείο;
Εξαρταται το ξενοδοχειο..Thanks. Αλλά θέλω να ξέρω τί γίνεται όταν κλείνω εγώ δικό μου δωμάτιο σε ξενοδοχείο και παραγγέλνω cg. Θα με ενοχλήσει ή θα με ρωτήσεις κανείς οτιδήποτε απ'το προσωπικό ή είναι διακριτικοί; Χρειάζεται να ξηγηθώ σε κάποιον απ'το ξενοδοχείο ή όλα τα κανονίζει το πρακτορείο;
σε κανενα hotel δεν υπαρχει αυτο.δεν ενωχλει κανεις.οποιον θεσ κουβαλας στο δωματιοΕξαρταται το ξενοδοχειο..
ΚΑΨΗΣ και ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ κανενα προβλημα,δεν ενημερωνεις κανεναν..
Δεν ειναι θεμα απαγορευσης η οχι..σε κανενα hotel δεν υπαρχει αυτο.δεν ενωχλει κανεις.οποιον θεσ κουβαλας στο δωματιο
σε 10 + που πηγα σταρχιδια τουσ ολοι.ιδικα σαυτο στα δικαστηρια απεναντη.3-4 κουβαλας στο δωματιοΔεν ειναι θεμα απαγορευσης η οχι..
Αλλα θεμα ελεγχου και καρφωματος..
Αλάνια μου τέτοια ώρα τι μπορώ να φαω;
Όχι 150 -πιο χαμηλό budget
Μόνο πιτόγυρο
Μη δοκιμασμενες προτασεις δεν τις κανεις δεκτες;Από όλες τις αγγελίες και σελίδες που υπάρχουν ποια μου προτείνετε να πάρω..δοκιμασμένες απόψεις..