Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Απ' ότι ξέρω εργάζεται σκληρά... Δε νομίζω να έχει ιδιαίτερο χρόνο αυτόν τον καιρόΡε Φακιρη??? Που ειναι ο αλλος ο HoF???? σαν πολυ καιρο δεν ειναι χαμενος???
Απ' ότι ξέρω εργάζεται σκληρά... Δε νομίζω να έχει ιδιαίτερο χρόνο αυτόν τον καιρόΡε Φακιρη??? Που ειναι ο αλλος ο HoF???? σαν πολυ καιρο δεν ειναι χαμενος???
Καλά ειναιΑπ' ότι ξέρω εργάζεται σκληρά... Δε νομίζω να έχει ιδιαίτερο χρόνο αυτόν τον καιρό
Την έχω πάρει τη ρουμανίτσα πριν από αρκετούς μήνες στη Θεσσαλονίκη. Έτσικαι έτσι πέρασα,θυμάμαι ότι μου ξέκοψε μπαίνοντας, δίνοντας μάγουλο, ότι δεν φιλάει. Το μόνο που μου άρεσε ήταν πίπα της , κατά τα άλλα μια συνάντηση που με άφησε αδιάφορο. Η κοπέλα έχει τους στάνταρ πελάτες στην Αθήνα και βγάζει καλό μεροκάματο, ίσως σε αυτούς κάνει το κάτι παραπάνω.
Γνωμες για την συγκεκριμενη;;;
Λεω να την παρω αυτες τις μερες.Ετσι μια συμβουλη αν την πηρατε αρκετοι.
Την έχω πάρει τη ρουμανίτσα πριν από αρκετούς μήνες στη Θεσσαλονίκη. Έτσικαι έτσι πέρασα,θυμάμαι ότι μου ξέκοψε μπαίνοντας, δίνοντας μάγουλο, ότι δεν φιλάει. Το μόνο που μου άρεσε ήταν πίπα της , κατά τα άλλα μια συνάντηση που με άφησε αδιάφορο. Η κοπέλα έχει τους στάνταρ πελάτες στην Αθήνα και βγάζει καλό μεροκάματο, ίσως σε αυτούς κάνει το κάτι παραπάνω.
Καλησπέρα συνάδελφοι, θέλω να μου πει κάποιος αν γνωρίζει ''ανεξάρτητη'' κορασίδα που συννενοήσαι μόνο με mail katepsalti15@gmail.com. Εμπειρία με τη συγκεκριμένη κανένας?
και γω ετσι ξερω οτι σταματησεΤο Κατερινάκι.....τελικά αποσύρθηκε, έστειλα ένα email προχθές....και γύρισε πίσω λέγοντας .... ο αποστολέας δεν βρέθηκε ( δεν ήξερα ότι μπορείς να διαγράψεις και το gmail )
Λέτε να παντρεύτηκε?
και γω ετσι ξερω οτι σταματησε
τωρα ενας συναγωνιστης στο αλλο θρεντ λεει οτι ξαναρχισε
αλλα δεν ηταν και πολυ σαφεις
μας εβαζε να μαντευουμε ...
Που ρε φιλε...Θεσσαλονικη?Απίστευτη Απατη μου έκλεισε ραντεβού και με έστησε στο ξενοδοχείο
Ενώ είχαμε κλείσει ραντεβού δεν ήλθε ΠΟΤΕ
Καλησπέρα φιλεΠου ρε φιλε...Θεσσαλονικη?
Καλησπέρα.μια εμπειρία που συνέβη αρχές καλοκαιριού αλλά δεν μπόρεσα να την γράψω άμεσα.
Συνάντηση με την παραπάνω κυρία ώρα μεσημεριανή.ευκολη επικοινωνια.κορμι όπως στις φωτό, κρατιέται πολύ καλά για τα 40 κάτι χρόνια που μου είπε.
Μου έδωσε πετσέτα για ντουζακι και έστρωσε άλλο σεντονακι.πολυ στα υπέρ για εμένα αυτό.το μόνο που με χάλασε ηταν η αναπνοή της που μύριζε ξινισμενο αλκοολ.στα του αγώνα πολύ δεκτική, στενό μουνι(έπαθα πλάκα) που καταλάβαινα ότι πηδούσα γυναίκα και όχι κανένα κάδο.μικρο στητο στήθος με ωραία ρογα.συνηστατε για φίλους που λατρεύουν κατηγορία μιλφ.αμα ήταν κ λίγο ανεβασμένη σε διάθεση θα ήταν πολύ καλή για στανταρακι.μπορει να ήταν η μέρα η η ώρα της έτσι χαλασμένη.
Νομιζω,με επιφύλαξη,οτι έρχεται κ σε δικό σου χώρο η Αφροδίτη.αν με τη Βικτώρια σου αρέσει με την Αφροδίτη πιστεύω θα κολλήσεις.αλλα γούστα είναι αυτά κ πως κάθεται η χημεία.κι εμενα ενω μ αρεσει η Βικτωρια παντα φευγω με την αισθηση οτι κανει αγγαρεια ή οτι λουφαρει οσο μπορει. Ελλειψει επιλογων ομως...Επισης εκτιμω την ευκολια στην επικοινωνια και στο ραντεβου καθως και την καθαριοτητα. Θα μπορουσε αν ηθελε να ειναι πολυ καλυτερη. Για την "ΣΑρανταρα" δεν εχω ακομα αποψη. Αν και σ αυτην η επιλογη ειναι μονο μια (1ωρα 80ευρω + ξενοδοχειο)