Απλώς ήθελα να το αναφέρωαμα ειναι καθε "κοπελα που συνανταμε" να της κανουμε τον τελαλη
γαματα ρε φιλε...
λεφτα θα παρει δεν μας κανει χαρη..
τεσπα τι σου λεω τωρα..
Φυσικά δεν Μας κάνει χάρη...
Απλώς ήθελα να το αναφέρωαμα ειναι καθε "κοπελα που συνανταμε" να της κανουμε τον τελαλη
γαματα ρε φιλε...
τεσπα τι σου λεω τωρα..
αμα ειναι καθε "κοπελα που συνανταμε" να της κανουμε τον τελαλη
γαματα ρε φιλε...
τεσπα τι σου λεω τωρα..
Εγώ λέω να βγούμε με πυρσούς στον Λ.Πύργο να πανηγυρίσουμε το μεγάλο γεγονός....
Για τη σωτηρια του ποντιοκλη μιλας τυπε?
Όχι τύπε, για το νταμπλ και την άνοδό σας. Ά, έρχεται και η Bella....
Νταμπλ τύπε, δεν τα έμαθες; Το πήρε ο Μπαουγκ. Έτσι λένε οι φήμες.Νταμπλ?
Τυπε,με μπερδευεις?
Εγω ειμαι απο τους χριστιανους ορθοδοξους
καλα ετσι που τους ειδα και τους δυοΕγώ λέω να βγούμε με πυρσούς στον Λ.Πύργο να πανηγυρίσουμε το μεγάλο γεγονός....
μας γλεντας ε;; κοιτα μην ερθει τουμπα με τα χρεη....οσο για τουν Μπαουγκ φωναξαν τον Πυρρο να σηκωσει τα φετινα τροπαιαΝταμπλ τύπε, δεν τα έμαθες; Το πήρε ο Μπαουγκ. Έτσι λένε οι φήμες.
ποια Μπάρμπι βρε παιδιά; φωτίστε και εμάς τους αόμματους...Τι γινεται δεν θα γραψει κανεις για την Μπαρμπι από την Λευκορωσια??Κυλοτα δεν ανεβασε εδώ και 1 εβδομαδα και εδώ σιωπη....κουφαλες
ποια Μπάρμπι βρε παιδιά; φωτίστε και εμάς τους αόμματους...
Παπατζιλικια..ακραιας μορφης!!!!!!καλησπερα ,γνωριζει κανεις τιποτα?
Αν δεν κανω λαθος η Μaria Novak ανηκε στο γραφειο με τις ΡαφαελοΕυες και τα σχετικα.Βεβαια απο το ιδιο ηταν και η Ελλι που γυρισε στην πατριδα της και ηταν αρκετα τιμια. Αλλα προσωπικα λογω του συγκεκριμενου γραφειου θα εμενα μακρια
Υπάρχει αυτή η αγγελία που είναι μια τυπισσα, τσεχα δηλώνει και θυμαμαι οτι παλιότερα είχε αναφερθεί με το όνομα Maria Novak αλλα δεν μπορω να θυμηθω καποια κριτική. Εχει καποιος εμπειρία με τη συγκεκριμένη?
Παπατζιλικια..ακραιας μορφης!!!!!!