mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.432
- Πόντοι
- 33.818
καινουριο φρουτο στη πιατσα παιδια
Τί καινούργιο ρε φίλε;
καινουριο φρουτο στη πιατσα παιδια
Τί καινούργιο ρε φίλε;
Αυτη δούλευε στις Βιλες.Πολυ καλή με καλα προγράμματα,φουλ.Φαινεται τώρα προσπαθεί να δουλεψει ανεξάρτητη.Την έχω δοκιμασει στις Βίλες.Κάποιο διάστημα χαθηκε,μετά επέστρεψε και τωρα ανεξαρτητοποιήθηκε.Αν εχει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιων που δοκιμασα αξίζει.
καινουρια στη βιζιτα εννοω
μπορειΜπα ψέματα σου είπε...
γραφείο είναι. Προσοχή! Ενα γκουγκλάρισμα θα σας πείσει. Αν πάντως δοκιμάσει κάποιος να ζητήσει συγκεκριμένα την Άννα τη Σλοβάκα να δούμε αν όντως έχει μπει στο ρόστερ του γραφείου...Αυτη δούλευε στις Βιλες.Πολυ καλή με καλα προγράμματα,φουλ.Φαινεται τώρα προσπαθεί να δουλεψει ανεξάρτητη.Την έχω δοκιμασει στις Βίλες.Κάποιο διάστημα χαθηκε,μετά επέστρεψε και τωρα ανεξαρτητοποιήθηκε.Αν εχει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιων που δοκιμασα αξίζει.
Ευχαριστώ για την ενημέρωσηΑυτη δούλευε στις Βιλες.Πολυ καλή με καλα προγράμματα,φουλ.Φαινεται τώρα προσπαθεί να δουλεψει ανεξάρτητη.Την έχω δοκιμασει στις Βίλες.Κάποιο διάστημα χαθηκε,μετά επέστρεψε και τωρα ανεξαρτητοποιήθηκε.Αν εχει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιων που δοκιμασα αξίζει.
Οκ , εάν επιλεγεί θα το έχουμε στα υπόψινγραφείο είναι. Προσοχή! Ενα γκουγκλάρισμα θα σας πείσει. Αν πάντως δοκιμάσει κάποιος να ζητήσει συγκεκριμένα την Άννα τη Σλοβάκα να δούμε αν όντως έχει μπει στο ρόστερ του γραφείου...
Η Ρωξάνη και η Ράνια ποιες είναι?παιδιά αν θα κάναμε μια ορθη επανάληψη Θεσσαλονικη τελικά ποιες αξίζουν πιο πολύ??Ρωξάννα,Έλλη,κατερίνα Ψάλτη,Ράνια έχω καταλήξει απο όσα εχω διαβάσει εδω μεσα..θα μπορουσατε να προσθεσετε μερικές απο προσωπική εμπειρια?
Man μια απο τα ιδια με την εν λογο δε μου εβγαζε καυλα καθολου συν οτι στις φωτο φαινετε μουναρος ενω απο κοντα ειναι εντελως απλη πηρα να ξανακανονισω για μια δευτερη συναντηση αλλα με ελεγε κατι μαλακιες περι αποτυχιας της συναντησης μας επειδη δεν εγραψα αξιολογηση(λες και ειναι αναγκαστικο ειτε περναμε τελεια ειτε ειναι σκατα η συναντηση μας με ενα κοριτσι της δουλειας να γραφουμε αξιολογηση τες πα)σπαστικα και το ακυρωσαΚαλησπέρα παιδιά , ήθελα να δοκιμάσω την Elli Jancovic , η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο , μπαίνει στο δωμάτιο και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα από το πρόσωπο , μέτριο με μια θλιμμένη αίσθηση . Ξεντύνετε , βλέπω το αδύνατό της κορμί , δεν μπορώ να πω ότι ήταν και γυμνασμένο , απλά πολύ αδύνατη. Επίσης συγκριτικά με τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει δεν έχει καμιά σχέση , εκεί είναι πιο καμπυλάτη , τώρα έχασε κιλά δεν ξέρω.
Στα του προγράμματος μπορεί να έκανε αυτά που είχαμε πει , αλλά δεν είχε καθόλου αίσθηση καύλας , μηχανικά και για πρώτη φορά με έκανε γκόμενα να ξενερώνω τόσο άσχημα.Είναι η κλασσική έννοια της ξεκαύλε γυναίκας , η οποία κάνει αυτό που κάνει καθαρά για τα χρήματα και το δείχνει. Πρώτη φορά δεν ίδρωσα και δεν είχα καθόλου όρεξη για δεύτερη γύρα.Μου έχουν τύχη γραφεία που μπορεί να προσπαθούσαν λιγότερο , αλλά έστω μία τυπική αίσθηση καύλας την είχες. Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά βρεθώ μαζί της και δεν θα την πρότεινα σε καμία των περιπτώσεων.
Τέλος στην μικρή επικοινωνία που είχαμε , φαινόταν ένας άνθρωπος ξερόλας , χωρίς μάλιστα να μιλάει σωστά Ελληνικά και χωρίς μάλιστα κάποιο ουσιαστικό πνευματικό υπόβαθρο.
Υ.Γ. το τελευταίο το λέω όχι ότι περίμενα κάτι άλλο , άλλα για τον λόγο ότι μου έλεγε για το μορφωτικό της επίπεδο , χωρίς προσωπικά ούτε να την έχω ρωτήσει , αλλά ούτε και να με ενδιέφερε.
Ρωξαννα μια μιλφ που εχω δει σε σχολια και Ρανια απο ενα σαιτ sexyrania θυμαμαι..Η Ρωξάνη και η Ράνια ποιες είναι?
Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να προτείνεται μία κοπέλα με αυτές τις υπηρεσίες και σε αυτά τα χρήματα , φταίμε και οι ίδιοι μας πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις ή μάλλον να γίνουμε ποιοτικότεροιMan μια απο τα ιδια με την εν λογο δε μου εβγαζε καυλα καθολου συν οτι στις φωτο φαινετε μουναρος ενω απο κοντα ειναι εντελως απλη πηρα να ξανακανονισω για μια δευτερη συναντηση αλλα με ελεγε κατι μαλακιες περι αποτυχιας της συναντησης μας επειδη δεν εγραψα αξιολογηση(λες και ειναι αναγκαστικο ειτε περναμε τελεια ειτε ειναι σκατα η συναντηση μας με ενα κοριτσι της δουλειας να γραφουμε αξιολογηση τες πα)σπαστικα και το ακυρωσα
Οπως τα λες ειναι παιχτη. Απο τις κριτικες της Ελλης καταλαβαινεις τι παιζει με τους συμπαιχτες εδω μεσα. Ειναι ακρως διαφωτιστικες. Οταν εγραψε δε και ο τιτανας Γιορκι ε εκει πια χαθηκε η μπαλα.Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να προτείνεται μία κοπέλα με αυτές τις υπηρεσίες και σε αυτά τα χρήματα , φταίμε και οι ίδιοι μας πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις ή μάλλον να γίνουμε ποιοτικότεροι
υπονοεις κατι???Οπως τα λες ειναι παιχτη. Απο τις κριτικες της Ελλης καταλαβαινεις τι παιζει με τους συμπαιχτες εδω μεσα. Ειναι ακρως διαφωτιστικες. Οταν εγραψε δε και ο τιτανας Γιορκι ε εκει πια χαθηκε η μπαλα.
Θυμάμαι πώς είχα περάσει καλά μιας και το ζητούμενο εκείνη τη στιγμή ήτανε να πάρω κώλο.Οπως τα λες ειναι παιχτη. Απο τις κριτικες της Ελλης καταλαβαινεις τι παιζει με τους συμπαιχτες εδω μεσα. Ειναι ακρως διαφωτιστικες. Οταν εγραψε δε και ο τιτανας Γιορκι ε εκει πια χαθηκε η μπαλα.
Αδερφε ο καθενας την προτεινει με τις δικες του προοπτικες τωρα αν πχ εσυ εγω δεν τα βρουμνε μαζι της στο κρεββατι αυτο ειναι αλλο θεμα εγω μια φορα την πηρα και δε απλα δε ειπα και για δευτερη ευκαιρια απο την μια αλλα μια αυτα που μου πε μια που το σκεφτηκα ξανα λεω αστο δυστυχως στη Θεσσαλονικη σ αυτον τον τομεα ειμαστε χωριο και δεν υπαρχει γιατρειαΕγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να προτείνεται μία κοπέλα με αυτές τις υπηρεσίες και σε αυτά τα χρήματα , φταίμε και οι ίδιοι μας πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις ή μάλλον να γίνουμε ποιοτικότεροι
Κοιτα μαν ο γιορκι εγραψε αυτο που περασε μια τιμια επιλογη καταυτον δε τη θεοποιησε αν καποιος λογο οτι την πηρε ο γιορκι θεωρησε οτι ειναι ΤΟ μουνι στο κρεββατι προβλημα δικο του και οπως εγραψε στην κριτικη του κυριος για τον πατο της την πηρε διαφορετικα πιστευω δεν υπυρχε περιπτωσηΟπως τα λες ειναι παιχτη. Απο τις κριτικες της Ελλης καταλαβαινεις τι παιζει με τους συμπαιχτες εδω μεσα. Ειναι ακρως διαφωτιστικες. Οταν εγραψε δε και ο τιτανας Γιορκι ε εκει πια χαθηκε η μπαλα.