Σε τι θες να βοηθήσουμε ?
Είμαι στις καλές μου απόψε
Χαχαχα... Σ' ευχαριστώ ρε φιλε, η πρόθεση και μονο μετράει...!
Δεν θα κάνω τη γυφτια, με το που σε βρήκα ευκαιρο, να σου ζητήσω τηλεφωνο ή κατι τέτοιο, ευχαριστώ όμως...
Μια ερώτηση μονο... Έχω δει κατα περιόδους, μερικά διαστημικά μουνια, καλοντυμενα, πανέμορφα, νεαρά, με κατι τραγικούς κωλόφατσες εντελώς χύμα, σε άκυρα σημεία (Καλαμαριά, Τούμπα, Κρήνη)... Μερικές φορές έτυχε κιόλας να αντιληφθώ οτι ψάχνουν καποια οδό ή και να με ρωτήσουν κιόλας... Ενα πανέμορφο 20χρονο, καλοντυμένο λες και πάει για ποτό και ένας ασχημοφατσας τραγικός με φόρμες, που μπορεί μα πηγαίνουν παρέα και να ψάχνουν δρόμους και στενά... Προφανώς φαντάζομαι οτι θα ήταν της δουλειάς...
Η ερώτηση λοιπόν ειναι η εξής, υπάρχουν θεϊκά call girl στο χωριό μας...; Εντάξει σε Αθήνα, Μύκονο κτλπ ξέρω... Αλλα εδώ...; Έχω ακούσει παπαροφημες για τις κοπέλα απο το Markiz κτλπ, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι μπούρδες, μιας και ξέρω και πολλές απο αυτές και αποκλείεται...
Όμως αν υπάρχει κατι τέτοιο στην πόλη, φαντάζομαι οτι αν το ξέρει κάποιος, αυτός θα εισαι εσυ... Υπάρχει λοιπόν...;
Εγώ οτι έχω δοκιμάσει, είτε το τσίμπησα απο κωλομπαρα, πήρα τηλεφωνο και το πήρα σπίτι (πχ Λένα, Καρίνα, κτλπ), είτε κανα καλό απο καμια πιάτσα, είτε απο αγγελίες που κανεις το σταυρό σου τι θα σου τύχει... Και ποτε δεν συνάντησα κατι σπουδαίο σε τετοια φάση... Υπάρχουν...;